اطلس تصادفات شهر قزوین تدوین شد
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین گفت: طی تحلیل و همکاری مشترک بین شهرداری و پلیس اطلس تصادفات شهر قزوین تدوین شد.
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین گفت: طی تحلیل و همکاری مشترک بین شهرداری و پلیس اطلس تصادفات شهر قزوین تدوین شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شیما زرآبادیپور در جلسه کمیته پایش تصادفات که در استانداری قزوین برگزار شد، تصریح کرد: اطلاعات مربوط به تصادفات شهر قزوین از سال ۹۴ تا ۹۸ در قالب اطلس تصادفات طی تحلیل و همکاری مشترک با پلیس راهور تهیه و تحلیلشده است.
وی افزود: در بخشی از این اطلس تقاطعهای حادثهخیز شهر بر مبنای فراوانی و شدت به تعداد ۱۹ مورد مشخصشده که تقاطع ولیعصر (عج)، نسیم شمال بلوار تاکستان، تقاطع دادگستری، میدان مینودر تقاطع نسیم شمال بلوار میرزا کوچک خان، میدان خلیجفارس، میدان تهران قدیم ازجمله آنها است.
بنا بر اعلام روابط عمومی معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین؛ سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین اظهار کرد: بیشترین عامل انسانی مؤثر در تصادفات مربوط به عجله و شتاب بیمورد است که با افزایش سرعت منجر بهشدت تصادف میشود، بازههای سنی ۲۰ تا ۳۰ سال و همچنین ۳۰ تا ۴۰ سال بیشترین حادثهدیدگان تصادفات در شهر قزوین هستند.
وی عنوان کرد: پراید و موتورسیکلت بیشترین وسیله نقلیه در تصادفات درونشهری قزوین بوده است، با توجه به بررسی صورت گرفته برنامه خود را بر مبنای استراتژی کاهش تصادفات در نظر گرفتهایم و یکی از اهداف اصلی ما در دوره پنجساله کاهش سالانه ۱۰ درصدی تصادفات است.
زرآبادی پور یادآور شد: اعمال قانون در ساعات اوج ترافیک منجر به کاهش وقوع تصادفات میشود، شهرداری قزوین تاکنون ۹۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری، ۳۰ دستگاه دوربینهای ثبت تخلف سرعت و ۶ دستگاه دوربین ثبت عبور از چراغقرمز در سطح شهر قزوین نصبکرده است و هماکنون ۳۶ تقاطع هوشمند مرکزی در سطح شهر وجود دارد که تا پایان سال این میزان به ۴۰ دستگاه میرسد،
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین خاطرنشان کرد: ارائه آمار فوتیهای تصادفات سالهای ۹۸ و ۹۹ از سوی پزشکی قانونی، ارائه دادهها و مشارکت مالی بیمهها در کاهش تصادفات شهر قزوین در نقاط دارای اولویت توسط بیمهها و افزایش روشنایی معابر در نقاط حادثهخیز توسط شرکت برق ازجمله نیازمندیها برای رفع نقاط حادثهخیز است.
وی تأکید کرد: برخی اقدامات از سوی پلیس و دستگاه قضا همچون پلمب کاربریهای جاذب سفر و حادثهساز همچون نمایشگاههای خودرو بهواسطه پذیرش خارج از ظرفیت در نمایشگاهها بخش دیگری از این نیازمندیها را تشکیل میدهد.