بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

۱۴۰ کیلومتر راه روستایی طی دو سال اخیر در استان مرکزی ساخته شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی از ساخت ۱۴۰ کیلومتر راه روستایی و برخوردار ساختن ۳۵ روستا از نعمت راه آسفالته در سطح استان خبر داد.

۱۴۰ کیلومتر راه روستایی طی دو سال اخیر در استان مرکزی ساخته شد
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی از ساخت ۱۴۰ کیلومتر راه روستایی و برخوردار ساختن ۳۵ روستا از نعمت راه آسفالته در سطح استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد جهانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: در راستای تحقق اهداف دولت سیزدهم در ارائه خدمات حداکثری به مردم به ویژه در مناطق روستایی و کم برخوردار، این اداره کل در چارچوب وظایف سازمانی خود با جدیت تمام نسبت به ساخت و توسعه راه های روستایی در استان پرداخته و در مدت ۲ سال گذشته ۱۴۰ کیلومتر راه روستایی در سطح ۱۲ شهرستان استان ساخته شده است.

جهانی افزود: ساخت راه مناسب برای روستاها و مناطق کم برخوردار از جمله مهم ترین و شاخص ترین عوامل توسعه پایدار در زمینه زیرساخت های عمرانی بوده و نتایج مطلوبی از جمله محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار، مهاجرت معکوس از شهر به روستا، رونق اقتصادی منطقه و توسعه زیرساخت های گردشگری را به همراه دارد.

وی ادامه داد: توجه ویژه ای در دولت سیزدهم به ساخت، توسعه و ارتقاء کیفیت راه ها شده که بر این اساس اعتبارات مناسبی برای تحقق این مهم به استان مرکزی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ابلاغ و تخصیص یافته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: تخصیص این اعتبارات تکمیل ۶ طرح بزرگ مقیاس نیمه تمام و بالغ بر ۱۰ طرح نیمه تمام دیگر در حوزه راه های استان مرکزی را به همراه داشته است.

۳۵ روستای استان مرکزی از نعمت راه آسفالته برخوردار شدند

معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در این خصوص افزود: ۱۴۰ کیلومتر از جاده های روستایی استان در مدت ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم آسفالت شد که ۲۴ کیلومتر این جاده ها در مدت ۶ ماه نخست امسال انجام شده است.

«محمد محسنی» افزود: زیرسازی و آسفالت جاده ۳۵ روستای استان مرکزی در مدت ۲ سال گذشته انجام شده و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده آسفالت جاده روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان در دستور کار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای این استان قرار دارد.

وی ادامه داد: با آسفالت این جاده ها اکنون تمامی راه های روستایی شهرستان های اراک، خمین، شازند و محلات از جاده آسفالته برخوردار شدند و هیچ روستای بالای ۲۰ خانوار بدون آسفالت در این مناطق از استان وجود ندارد.

معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۴۵ روستای فاقد راه آسفالته در شهرستان های تفرش، ساوه و زرندیه وجود دارد که با آسفالت ۱۳۰ کیلومتر باقی مانده از جاده های روستایی این شهرستان ها تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از نعمت راه آسفالته بهره مند می شوند.

محسنی گفت: پیش بینی می شود درصورت تخصیص اعتبار لازم، روستاهای فاقد آسفالت در مدت سه تا چهار سال آینده از نعمت جاده آسفالته برخوردار شوند.

وی هزینه آسفالت هر کیلومتر از راه های روستایی استان مرکزی را بین ۵۰ تا ۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: ۹۰۰ میلیارد ریال منابع مالی امسال برای آسفالت راه های روستایی استان مرکزی ابلاغ شده که با تخصیص این اعتبارات قرارداد اجرای آسفالت راه های روستایی در این شهرستان ها با پیمانکاران منعقد می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • علی پاسخ

    جاده شازند به هندودرو شازند به سربند۳۰ سال پیش به عنوان جاده روستایی احداث شده وتبدیل شدن آستانه به شهر وهندودربه شهر ایجاد قطب صنعتی آستانه پیست اسکی سد کمال صاله سد هندواروپایی حمام تاریخی ملا باقر متاسفانه دراین چند سال به خاطر کم عرض بودن وغیر استاندارد ، و منطقه گردشگری حجم زیاد خودرو هرساله شاهد کشته ومجروح شدن هموطنان عزیزمان میشویم