آخوندی: دولت وارد حوزه ساخت مسکن نمی شود
وزیر راه و شهرسازی گفت: دولت در گذشته یک بار وارد حوزه ساخت مسکن شد اما دیگر وارد این مقوله نمی شود و برای رفع مشکلات شهری، طرح باز آفرینی را در دستور کار خود قرار داده است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: دولت در گذشته یک بار وارد حوزه ساخت مسکن شد اما دیگر وارد این مقوله نمی شود و برای رفع مشکلات شهری، طرح باز آفرینی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی اضافه کرد: شهرها مسایل زیربنایی بسیاری از جمله مسایل اجتماعی و فرهنگی دارند و باید به دنبال چگونگی ارائه خدمات شهری بهتر به شهروندان باشیم.
آخوندی اظهار کرد: مخاطبان اصلی بخش مسکن کشور حاشیه نشینان، ساکنان بافت فرسوده شهری و خانه اولی ها هستند که برای تامین مسکن آنان، باید سیاست گذاری های جدیدی اتخاذ شود.
وی با بیان اینکه هدف دولت در ستاد بازآفرینی شهری در سطح ملی و استانی کمک به حل مشکلات این سه گروه است، ادامه داد: در صورت حل مشکل این اقشار، جامعه به ارتقای جدیدی در سطح زندگی شهری دست می یابد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: باید در کنار طرح جامع و تفصیلی شهرهای مختلف کشور، طرح باز آفرینی را برای حل مساله محلات در دستور کار قرار دهیم زیرا در غیر این صورت مشکلات شهری حل نمی شود.
آخوندی افزود: داشتن برنامه و راه حل ویژه برای تک تک محلات لازم بوده و در نظام برنامه ریزی کشور نیز باید این را مورد توجه قرار داد و برای آن ردیف بودجه ای تعریف کرد.
** توسعه امکانات مرزی از ضرورت های افزایش ورود گردشگران ترکیه ای است
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سهم 85 درصدی ایرانی ها از مسافران مرزی بین ایران و ترکیه گفت: توسعه امکانات مرزی از ضرورت های افزایش ورود گردشگر به کشور است و این امر در دولت دنبال می شود.
آخوندی روز پنجشنبه در آئین آغاز عملیات اجرایی پایانه مرزی رازی افزود: این پایانه نیز در راستای ارائه خدمات بهتر به گردشگران در مرز ایران و ترکیه در 2 فاز احداث می شود.
به گفته وی با اتمام این فاز، هم عملیات گمرکی و هم عملیات تجاری در همین پایانه انجام می شود و مسافران می توانند با ایمنی کامل در این مسیر تردد کنند.
وی با اشاره به اینکه میزان تردد در مسیر پایانه مرزی رازی در سه ماه نخست سال جاری نسبت به سال قبل 20 درصد رشد داشته است، اضافه کرد: اقدامات بسیار مناسبی در این مسیر آغاز شده است.
آخوندی اظهار کرد: فاز نخست این پایانه در پنج هکتار شامل بخش ایست اجباری احداث می شود که برای اجرای آن 80 میلیارد ریال اعتبار تخصیص می یابد و به محض آنکه کار پیش برود، فاز دوم نیز به اجرا در می آید.
وی ادامه داد: مرز رازی یکی از مرزهای مهم ایران در زمینه تردد جادهای است و بر اساس آمار در سال 95 حدود 600 هزار نفر از این مرز عبور کردهاند که نشان میدهد این مسیر یکی از مرزهای مورد علاقه مردم است.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: راهی که درحال حاضر بین مرز رازی و خوی وجود دارد، یک راه فرعی است و ما در آنجا 2 تقاطع غیر همسطح را در حال اجرا داریم و روکش آن نیز در حال اصلاح است.
آخوندی گفت: مجوزی از هیات دولت برای اجرای تقاطع غیر همسطح بین مرز رازی و خوی اخذ شده است تا بتوانیم این راه را به یک مسیر اصلی ارتقا دهیم.
وی همچنین در خصوص توسعه راه های روستایی آذربایجان غربی اظهار کرد: هماهنگی لازم با استاندار آذربایجان غربی در حال انجام است و امیدواریم با اعتبارات استانی در حدود 100 کیلومتر راه روستایی در این استان به اجرا درآید.
به گزارش ایرنا، مرز رازی خوی با داشتن راه ریلی و زمینی می تواند نقش بسزایی در ترانزیت و صادرات به کشور ترکیه و اروپا ایفا کند؛ این مرز در 70 کیلومتری غرب خوی واقع است.
وزیر راه و شهرسازی روز گذشته /چهارشنبه/ با هدف شرکت در بیستمین اجلاس نظام مهندسی ساختمان وارد ارومیه و روز پنجشنبه جلسه ستاد باز آفرینی شهری در ارومیه به ریاست وی تشکیل شد.