سه چالش مهم بافتهای فرسوده با هدف بازآفرینی
ناپایداری مسکن، مشکلات زیرساختی و کمبود سرانههای خدماتی سه چالش بافتهای هدف بازآفرینی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی؛ ناپایداری مسکن، مشکلات زیرساختی و کمبود سرانههای خدماتی را از چالشهای بافتهای هدف بازآفرینی خواند و بر تسریع در مقاومسازی مسکن، اصلاح زیرساختها و رساندن سرانههای خدماتی به میانگین کشوری در این بافتها تاکید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سید محمد پژمان در نشست تخصصی بازآفرینی که با حضور تعدادی از مدیران کل راه و شهرسازی استانها برگزار شد، سه چالش ناپایداری مسکن، مشکلات زیرساختی و کمبود سرانههای خدماتی را سه چالشهای عمده بافتهای هدف بازآفرینی خواند و گفت: برنامه اقدام با مقاومسازی مسکن، اصلاح زیرساختها و رساندن سرانههای خدماتی به میانگین کشوری باید به سرعت انجام شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه باید به فوریت ساخت مسکن در بافتهای هدف بازآفرینی آغاز شود، افزود: ضروری است همزمان با عید غدیر گلنگ ساخت بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور به زمین زده شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: جامعه مشاوران برای تحقق برنامه بازآفرینی شهری با تمام ظرفیت با هماهنگی شرکت بازآفرینی شهری ایران وارد میدان شدهاند. نظر رییسجمهور این است که دولت سازنده خوبی نیست، باید شرایط را برای حضور بخش خصوصی در بافتها بهویژه نوسازی مسکن مهیا شود. در ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی باید از ظرفیت زمینهای دولتی و داراییهای وزارت راه و شهرسازی استفاده شود و ساخت ۷۰ هزار واحد مسکونی دیگر نیز با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مردم عملی شود.
وی عنوان کرد: در بازآفرینی شهری تا جای ممکن باید از مشاورانی استفاده شود که بومی بوده و دارای علاقههای فرهنگی و وابستگیهای اجتماعی هستند.