بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

خبر خوش وزارت راه درباره مسکن دولتی کارگران + جزییات

مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه تا تمام کارگران متقاضی مسکن را خانه دار نکنیم، آرام نمی نشینیم، گفت: تا کنون برای ساخت ١۴٠ هزار واحد مسکن کارگران زمین تامین و به مدیران صنایع ارائه شده است.​

تین نیوز |

مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه تا تمام کارگران متقاضی مسکن را خانه دار نکنیم، آرام نمی نشینیم، گفت: تا کنون برای ساخت ١۴٠ هزار واحد مسکن کارگران زمین تامین و به مدیران صنایع ارائه شده است.​

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، ارسلان مالکی، معاون وزیر راه و شهرسازی درباره آخرین وضعیت مسکن کارگران و اینکه کدام پیمانکاران می توانند از این ظرفیت برای کارگران مجموعه استفاده کنند، اظهار داشت: تا کنون برای ١۴٠ هزار واحد مسکن کارگری زمین تامین شده و هر منطقه ای که بتوانیم زمین را تامین کنیم نسبت به ارایه زمین برای مسکن کارگران اقدام می کنیم. اما این اراضی به پیمانکاران تعلق نمی گیرد بلکه اگر مدیران صنایع بتوانند در مناطقی که اراضی تامین شده برای کارگران مسکن بسازند، با آنها نهایت همکاری را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: البته اگر مدیران صنایع پای کار نیایند باز هم از روش هایی دیگری برای خانه دار کردن کارگران اقدام می کنیم.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در پاسخ به این سوال که با توجه به درآمد پایین کارگران، دولت چه روش ویژه برای خانه دار کارگران بکار گرفته است، گفت: اعتقاد داریم اگر صنایع پای کار بیایند بهترین روش برای خانه دار کردن کارگران است چراکه صنایع هم می توانند کارگران را از تسهیلاتی برخوردار کنند و هم اینکه مسئولیت اجتماعی در زمینه ایجاد زیرساخت ها دارند و می توانند در زیرساخت سازی کمک کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: همچنین صنایع و کارفرمایان می توانند پروژه را مدیریت کنند که این نکته بسیار مهمی محسوب می شود چراکه شاید تمام کارگران نتوانند این پروژه را مدیریت کنند اما مدیران صنایع می توانند این اقدام را انجام دهند و در این صورت با وجود مدیریت مدیران صنایع در کنار ارایه تسهیلات، کارگران سریع تر صاحب خانه می شوند.

وی تاکید کرد: این اراضی به صورت رایگان و ٩٩ ساله در اختیار کارگران قرار می گیرد.​

مالکی با اشاره به نگرانی ها درباره خوابگاهی شدن این واحدهای مسکونی اختصاص داده شده به کارگران و فضای نامساعد زندگی در این محدوده ها به دلیل مجاورت آن با کارخانه ها و صنایع تاکید کرد: این تفکر کاملا اشتباه است. کسانی که اینگونه درباره مسکن کارگران اظهار نظر می کنند، اشرافی به طرح های در نظر گرفته شده ندارند. وقتی از مسکن کارگران صحبت می شود شاید تجربه ساخت مسکن برای کارگران در دوره انقلاب صنعتی تداعی شود اما به هیچ وجه اجازه نمی دهیم برای کارگران آن طرح منسوخ شده به اجرا برسد و در طرح هایی که تعریف کرده ایم تمام الزامات شهری در آن دیده شده است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: نقطه قوت این اقدام این است که طرح ها را به خود کارگران سپرده ایم و تمام طرح ها با در نظر گرفتن پیشنهادات و نکات ارایه شده از سوی مدیران صنایع به اجرا می رسد.

وی گفت: در برخی از پروژه ها شهرک سازی خواهد شد و قرار بر است که در الحاق محدوده ها، بخشی را برای ساخت مسکن کارگران تفکیک کنیم و قرار نیست در بیابان برای کارگران خانه بسازیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که با توجه به منابع اراضی چه سقفی برای واحدهای مسکن کارگران در نظر گرفته شده، اظهار داشت: سقف در نظر گرفته شده به اندازه تعداد متقاضیان است و تا تمام کارگران متقاضی مسکن را خانه دار نکنیم، آرام نمی نشینیم و تمام اقدامات لازم برای این فعالیت و این پروسه را انجام می دهیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.