شکسته شدن رکورد ۵۰ ساله مصرف آب در تهران
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در پی شیوع ویروس کرونا مصرف آب در تهران بسیار افزایش یافت و میزان آب مصرفی در تهران رکورد ۵۰ سال اخیر را شکست که همین موضوع نگرانیهایی را برای تامین آب در تابستان ایجاد کرده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در پی شیوع ویروس کرونا مصرف آب در تهران بسیار افزایش یافت و میزان آب مصرفی در تهران رکورد ۵۰ سال اخیر را شکست که همین موضوع نگرانیهایی را برای تامین آب در تابستان ایجاد کرده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمدرضا بختیاری با بیان اینکه مصرف آب در در اسفندماه افزایش چشمگیری یافت، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا از یک سو و و هم زمانی این مساله با آداب خانه تکانی موجب شد که مصرف آب بیش از حد انتظار افزایش یابد؛ به طوری که در ۲۹ اسفند میزان مصرف آب به ۳.۵ میلیون مترمکعب در روز رسید که تقریبا معادل پیک مصرف در فصل تابستان است.
وی با تاکید بر اینکه این میزان مصرف بیشترین میزان مصرف آب در تهران طی ۵۰ سال اخیر بوده و سابقه نداشته است، تصریح کرد: در این ایام این میزان مصرف آب در تهران طی این ۵۰ سال ثبت نشده بود و این میزان مصرف معادل زمان پیک مصرف در تهران است.
مصرف آب نسبت به پارسال ۱۳ درصد افزایش یافت
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، اکنون میزان مصرف آب خیلی کم کاهش یافته اما بازهم نسبت به سال قبل در همین زمان حدود ۱۳ درصد افزایش داشته است.
تابستان سختی خواهیم داشت
بختیاری در خصوص وضعیت تامین آب در تابستان نیز اظهار کرد: با این شرایط تابستان سختی خواهیم داشت. البته تمهیدات لازم اندیشیده شده و خودمان را آماده کرده ایم ولی تابستان یک مقدار سخت خواهد بود اما در حال برنامه ریزی هستیم تا بتوانیم دوران پیک را با کمترین مشکل پشت سر بگذاریم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال افت فشار آب در این روزها وجود دارد؟ گفت: تصفیه خانه ها با تمام ظرفیت آب را وارد تهران می کنند و گزارشهای دریافتی در خصوص کاهش فشار آب کم بوده که نشان دهنده کاهش مشکلات در این حوزه است. البته در برخی مناطق ممکن است افت فشار داشته باشیم؛ به ویژه در ساختمانهای بالای چهار و پنج طبقه اما خوشبختانه وضعیت بهبود یافته است.
افزایش مصرف آب موجب کاهش کیفیت می شود؟
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پاسخ به این سوال که افزایش مصرف آب موجب کاهش کیفیت می شود؟ اظهار کرد: طبیعتا هر میزان که مصرف افزایش یابد ممکن است میزان کیفیت آب مقداری کاهش پیدا کند اما یک خط قرمز برای این موضوع تعریف شده و آن هم اینکه میزان نیترات در آب افزایش پیدا نکند که خوشبختانه این اتفاق نیفتاده است.
بختیاری افزود: علیرغم مصرف بالا اجازه نداده ایم که نیترات آب در شبکه افزایش یابد؛ به ویژه در شهر تهران که نیترات زیر ۵۰ است، در مواقعی ممکن است میزان نیترات به صورت موقت کمی بالا برود اما باتوجه به بارندگی خوبی که داشتیم، موفق شدیم نیترات را کنترل کنیم.