آشکارسازی و اصلاح 160 نقطه حادثهخیز محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: 160 نقطه حادثهخیز در محورهای مواصلاتی استان طی سه سال گذشته آشکارسازی و اصلاح شد.
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: 160 نقطه حادثهخیز در محورهای مواصلاتی استان طی سه سال گذشته آشکارسازی و اصلاح شد.
به گزارش ایسنا، گودرز امیری 18 مهرماه در همایش طلایهداران فرهنگ ترافیک نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه کاهش تصادفات در چهارمحال و بختیاری نیازمند فرهنگسازی در حوزه حمل و نقل است، اظهار کرد: باید در زمینه حمل و نقل فرهنگسازی شده و تلاش شود که رانندگان قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.
وی افزود: طی سه سال گذشته160 نقطه حادثهخیز در محورهای مواصلاتی استان آشکارسازی و اصلاح شد ولی همچنان 900 نقطه حادثهخیز دیگر در استان وجود دارد که باید نسبت به اصلاح و رفع مشکلات آنها اقدام کرد.
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بسیاری از تصادفات در استان به دلیل عدم توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه مجموع تصادفات رانندگی در استان طی سالهای اخیر 15 درصد کاهش داشته است، افزود: این استان مقام دوم کاهش تلفات ناشی از تصادفات جادهای را در این سالها کسب کرد.
امیری افزود: ظرف سه ماه گذشته حدود 34 دوربین سرعتسنج و ثبت تخلف در نقاط حادثهخیز استان نصب شد.
وی افزود: روشنایی تونل الغدیر در مسیر ارتباطی بروجن به لردگان نیز از مهمترین اقدامات صورت گرفته در ایمنی بخشی راههای این استان است.
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: دو گروه اورژانس و هلال احمر در امداد و نجات جادهای نقش اساسی دارند.
وی با اشاره به لزوم تهیه طرح جامع ترافیکی در شهرهای استان، گفت: در این طرح که توسط شهرداریهای هر شهر تهیه میشود باید مسائل مربوط به حمل و نقل عمومی، نقاط حادثهخیز جادهای و راهها در نظر گرفته میشود.
امیری توسعه جادههای استان از یکی از اهداف اصلی دولت دانست و گفت: پیش از دولت تدبیر و امید در چهارمحال و بختیاری تنها 110 کیلومتر بزرگراه وجود داشت اما در حال حاضر بزرگراههای استان به 320 کیلومتر افزایش پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: توسعه زیرساختها از جمله جادههای استان زمینهساز توسعه دیگر بخشها است.