توزیع نامناسب مدارس از دلایل ایجاد ترافیک در شهرکرد است
برای حل معضل ترافیک، نیاز به همکاری و هماهنگی با نهادهای مختلف از جمله آموزش و پرورش داریم و توزیع نامناسب خدمات آموزشی و مدارس در سطح شهر یکی از دلایل اصلی ترافیک است و باید تدابیری برای بهبود این وضعیت گرفته شود.
شهردار شهرکرد گفت: برای حل معضل ترافیک، نیاز به همکاری و هماهنگی با نهادهای مختلف از جمله آموزش و پرورش داریم و توزیع نامناسب خدمات آموزشی و مدارس در سطح شهر یکی از دلایل اصلی ترافیک است و باید تدابیری برای بهبود این وضعیت گرفته شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، محمدحسین واحدیان در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برای حل مشکل ترافیک راهکارهای متعددی در نظر گرفته شده است، یکی از این راهکارها، ایجاد تقاطع ها و معابر جدید است که در حال حاضر طبق طرح های موجود در حال اجراست، همچنین طرح جامع ترافیک شهرکرد در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ مصوبه وزارت کشور را دریافت کرد و به استانداری و دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است.
واحدیان افزود: در این طرح، ۱۱ تقاطع غیرهم سطح برای شهرکرد پیش بینی شده است که شهرداری موظف است سال به سال برنامه های مربوطه را در بودجه عمرانی خود لحاظ کند.
وی با اشاره به تقاطع غیرهم سطح طالقانی کاشانی گفت: این تقاطع در اولویت سال ۱۴۰۳ قرار گرفت و مشاور دومی برای این پروژه انتخاب شد و فازهای یک و دو آن در حال انجام است.
واحدیان با اشاره به ۱۱ نقطه دیگر به عنوان تقاطع های غیرهم سطح ادامه داد: میدان معلم به عنوان یکی از ورودی های اصلی شهر، نیاز به مدیریت و اصلاح دسترسی ها دارد، تقاطع های دیگری در چهارراه استانداری، بلوار حافظ به کاشانی و تقاطع بوعلی سینا به کمربندی ۱۵ خرداد نیز در اولویت های اجرایی قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: با اتمام مطالعات تقاطع تقاطع میدان معلم در سال جاری، این پروژه به عنوان یکی از پروژه های مهم شهرداری در سال آینده آغاز می شود.
شهردار شهرکرد افزود: تعریض معابر نیز یکی دیگر از راهکارهای مشخص شده است و در راستای حل مشکلات ترافیکی شهرکرد مجموعه مدیریت شهری به دنبال تعریف کریدورهای حرکتی در نقاط مختلف شهر است و به عنوان نمونه با کوچک تر کردن قطر میدان بسیج و ایجاد دوربرگردان در چند تقاطع، تأثیر مثبتی بر ترافیک موضعی این نقطه شاهد هستیم.
واحدیان با بیان اینکه کنترل سرعت و تخلفات رانندگی با استفاده از دوربین های هوشمند کمک کند، ادامه داد: در ابتدای سال جاری، طرح هایی برای ایجاد پارکینگ های حاشیه ای اجرا شد، این پارکینگ ها به خودروها کمک می کند تا به سمت پارکینگ های مشخص هدایت شوند، همچنین با هوشمندسازی سیستم های راهنمایی و رانندگی می توانیم تأثیر مثبتی بر کاهش ترافیک داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی در رانندگی اضافه کرد: برای حل معضل ترافیک نیاز به همکاری و هماهنگی با نهادهای مختلف از جمله آموزش و پرورش داریم چرا که توزیع نامناسب خدمات آموزشی و مدارس در سطح شهر، یکی از دلایل اصلی ترافیک است و باید تدابیری برای بهبود این وضعیت گرفته شود.