بازدید سایت : ۸۰۷۳۱

پیشنهادهای گردشگری ایران و ارمنستان

هیاتی از نمایندگان گردشگری، مطبوعات و گروه اقتصادی از ارمنستان به ایران آمدند تا با جاذبه های گردشگری شهرهای مرزی آشنا شوند و برخی از قراردادهای بین دو کشور که معطل مانده را احیا کنند.

پیشنهادهای گردشگری ایران و ارمنستان
تین نیوز |

هیاتی از نمایندگان گردشگری، مطبوعات و گروه اقتصادی از ارمنستان به ایران آمدند تا با جاذبه های گردشگری شهرهای مرزی آشنا شوند و برخی از قراردادهای بین دو کشور که معطل مانده را احیا کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، ۲۳ نفر از اهالی رسانه و شبکه های تلویزیونی کشور ارمنستان از روز یکشنبه به ایران آمدند و قرار است طی چهار روز جاذبه های کشورمان را در منطقه آزاد ارس و محدوده جلفا به تصویر بکشانند و با زیرساخت های آن از جمله هتلها و مراکز گردشگری آشنا شوند نمایندگان و فعالان گردشگری مانند آژانسهای مسافرتی و مدیران بخش گردشگری نخست وزیری ارمنستان، فدراسیون گردشگری، نمایندگانی از وزارت اقتصاد ارمنستان این گروه را همیاری می کنند تا برخی از قراردادهای معطل مانده بین دو کشور را احیا کنند.

این گروه نشست های مختلفی را نیز با مدیران زون های اصلی منطقه آزاد ارس و شرکت های گردشگری در استان آذربایجان شرقی داشتند. در یکی از این نشست ها،  احمد حسن‌نژاد، مدیر مرکز نوردوز سازمان منطقه آزاد ارس بیان کرد که در هفت ماه اخیر حدود  ۱۸۷ هزار ایرانی به ارمنستان تردد کرده اند و ۲۳۸ هزار ارمنستانی نیز از مرز نوردوز به ایران با هدف خرید و گردش آمده اند.

در این نشست، صفر شاسفند، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد ارس بیان کرد: ارمنستان می تواند از جایگاه خود در اوراسیا استفاده کرده و دفتر مشترک ایران اوراسیا را در کشورمان ایجاد کند.

وی افزود: می توانیم با احیای جاده ابریشم در توسعه گردشگری دو کشور ایران و ارمنستان نقش داشته باشیم. این پیشنهادی بود که ارمنستان داده و ما هم درباره آن مطالعه می کنیم.

در ادامه این نشست آرمن ایسرائیلیان، مسوول بخش ایران، روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی نهاد نخست‌وزیری جمهوری ارمنستان هم بیان کرد: معتقدیم که همکاری های دو کشور ایران و ارمنستان می تواند به توسعه توریسم تجاری دو کشور کمک کند. 

وی در ادامه بیان کرد: ایران و ارمنستان قراردادهای مختلفی بین یکدیگر در چند سال گذشته امضا کرده بودند ولی هیچ وقت به صورت کامل اجرایی نشد. ما امیدوار هستیم تا کمیته گردشگری بین دو کشور شکل بگیرد و مفاد آن قرادادها نیز به صورت جدی پیگیری شود. چرا که توانسته ایم تا زیرساختهای ارمنستان را بازسازی کنیم به خصوص در مسیرهایی که به سمت ایران و گرجستان می رود. بودجه ای هم برای این زیرساختها در نظر گرفته ایم که قرار است دو برابر شود. یکی از اولویت های ما این است که تا سال ۲۰۱۸ تبادل اقتصادی با یکدیگر داشته باشیم. این تبادلات اکنون ۳۵۰ میلیون دلار است از این میزان راضی نیستیم ولی امیدواریم سازمان اوراسیا کمک کند تا در انجام این مبادلات پیشرفت کنیم. 

وی افزود: همیشه صحبت می شود که از طرف ایران و ارمنستان تصمیماتی گرفته می شود ولی در نیمه های راه به سرانجام نمی رسد به نظرم مشکل در برخی ناهماهنگی هاست. باید سازمانهای دو طرف در رفع این موانع همکاری کنند.

علیرضا نظیف یکی از اعضای انجمن دوستی ایران و ارمنستان هم بیان کرد:  دفتر انجمن در مسجد کبود ایروان برپا شده است و موازی با رایزنی فرهنگی در تلاش است که ایران را به ارمنستان بیشتر معرفی کند چون هنوز این دو کشور شناخت خوبی از یکدیگر ندارند.

همزمان با این نشست، فعالان گردشگری دو کشور ایران و ارمنستان با آژانس های مسافرتی و فعالان گردشگری ایران به خصوص آنها که در حوزه تورهای گردشگری ارمنستان و تبریز فعالیت می کردند و یا در حوزه تبادل گردشگر سلامت سالها بیمار می پذیرفتند، ظرفیت های موجود در دو کشور را برای یکدیگر تبیین کردند.

برخی از دانشگاهیانی که از ارمنستان به ایران آمده بودند نیز جلسات مشترکی با روسای دانشگاههای ارس و جلفا داشتند همچنین این هیات اقتصادی و گردشگری و رسانه ای در مدت اقامت خود به میزبانی منطقه آزاد ارس از جاذبه های ژئوپارک از جمله کلیسای سنت استپانوس، بازارچه های مرزی و ژئوسایت های دیگر دیدن خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.