◄ برنامهریزی برای استانداردسازی قایقهای تفریحی
تیننیوز| معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، با بیان اینکه ساماندهی قایقهای فایبرگلاس تفریحی است و تجهیزات گردشگری ساحلی است از برنامههای سازمان بنادر است، گفت: برای توسعه گردشگری دریایی، در فاز اول ابتدا باید گردشگری ساحلی رونق یابد و تمامی امکانات فراهم شود.
به گزارش خبرنگار تیننیوز، محمد راستاد در دومین نشست توسعه گردشگری با بیان اینکه در سواحل شمال و جنوب جاذبههای زیادی برای توسعه گردشگری داریم اما نتوانستیم از آن به نحو مطلوب استفاده کنیم، گفت: وجود سواحل متنوع و طولانی علاوه بر اینکه باعث بهرهمندی گردشگران از این نعمت خدادادی میشود، میتواند به عنوان ابزاری برای جذب گردشگران خارجی باشد.
وی افزود: با توجه به آمار قابل توجه بازدید گردشگران از سواحل دریایی، اما نماد بارز گردشگری دریایی در ایران، شناورهای غیراستاندارد فایبرگلاس است که بیشترین استفاده از آن میشود.
راستاد با بیان اینکه یکی از اهداف ما ساماندهی قایقهای فایبرگلاس تفریحی و تجهیزات گردشگری ساحلی است، گفت: سطوح مختلف گردشگری دریایی شامل گردشگری ساحلی، گردشگری در عمق و کشتی های کروز و هتل های شناوری که خدمات ویژه گردشگری دریایی ارائه دهند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات با حضور شناورسازان، گفت: در این جلسه ایده توسعه گردشگری دریایی مطرح و توانمندیها و قابلیتهای دریایی کشور معرفی شد.
به گفته معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، در این جلسه قرار شد ضمن طراحی مناسب و رعایت چارچوب استاندارد ایمنی و دریانوردی، از سوی سازندگان، به آنها گواهینامه استاندارد ساخت ارائه شود.
شناورهای نمونه تا پایان امسال معرفی می شوند
راستاد ادامه داد: تا پایان امسال برای سواحل جنوبی الگوی شناورهای مناسب گردشگری دریایی معرفی می شود تا هم مردم با آسایش بیشتر از گردشگری دریایی بهرهمند شوند و هم فعالان این حوزه بتوانند با این الگوی استاندارد ایجاد اشتغال و درآمدزایی کنند.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد امکانات ساحلی مورد نیاز برای تردد شناورهای گردشگری دریایی گفت: نمی توانیم شناور استاندار معرفی کنیم اما در سواحل تجهیزات پهلوگیری آن وجود نداشته باشد.
راستاد تصریح کرد: بخشی که نیاز است به آن توجه شود، امکانات ساحلی است تا شناورها با الگو و استاندارد لازم بتوانند از این طریق فعالیت کنند.
این مقام مسئول با تاکید بر لزوم ایجاد اسکله و پل دسترسی برای سوار و پیاده شدن از شناورهای تفریحی گفت: در حال حاضر دو حوضچه مورد استفاده گردشگران است که فاقد اسکله و پل دسترسی برای سوار و پیاده شدن، است.
راستاد در پایان این نشست از معرفی شناورهای نمونه در همایش راهکارهای توسعه گردشگری دریایی عسلویه در آذر امسال خبر داد.
نشست توسعه گردشگری و مسافرتهای دریایی در سواحل بنادر و آبهای جمهوری اسلامی ایران صبح امروز با حضور فعالان صنعت گردشگری کشور در محل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد.
با سلام و خسته نباشید. اینجانب مدیر کنترل کیفی شرکت تولیدی فایبرگلاس شقایق می باشم. این مجموعه یکی از بزرگترین تولید کنندگان شناورهای فایبرگلاس در شمال کشور می باشد. ولی متاسفانه هیچ توجه ای به این مجموعه برای حضور در این همایش ها نمی شود. به درستی می دانیم که شرکت های تولیدی جنوب از عظمت و پیشرفت بیشتر برخوردار هستند و ما انتظار انتخاب شدن به عنوان برترین تولید کننده را نداریم ولی حضورمان در این همایش ها باعثپیشرفت هر چه بیشتر ما در این صنعت می شود. همچنین ما اقدام به اخذ مدرک استاندارد برای انواع شناورهای خود کرده ایم. با تشکر