بازدید سایت : ۷۵۶۹۲

معافیت مالیاتی حقوق بگیران در بودجه ۱۴۰۴ افزایش یافت

مجلس در همکاری با دولت سقف معافیت مالیاتی برای حقوق بگیران از ۱۲ به ۲۴ میلیون تومان رساند و معافیت مشاغل خرد را نیز ۱۰۰ درصد افزایش داد.

معافیت مالیاتی حقوق بگیران در بودجه ۱۴۰۴ افزایش یافت
تین نیوز |

مجلس در همکاری با دولت سقف معافیت مالیاتی برای حقوق بگیران از ۱۲ به ۲۴ میلیون تومان رساند و معافیت مشاغل خرد را نیز ۱۰۰ درصد افزایش داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مجلس در همکاری با دولت سقف معافیت مالیاتی برای حقوق بگیران از ۱۲ به ۲۴ میلیون تومان رساند و معافیت مشاغل خرد را نیز ۱۰۰ درصد افزایش داد. در کنار این موضوع مالیات تولید نیز کاهش ۵ درصدی داشته است و به این ترتیب در بودجه ۱۴۰۴ با تکیه بر اصلاحات مالیاتی، علاوه بر کاهش فشار مالیاتی بخش حقوق و مشاغل خرد، شاهد حمایت مستقیم از تولید نیز هستیم که در نهایت منجر به کاهش فرار مالیاتی و برخورد با دانه درشت ها خواهد شد.

معافیت مالیاتی یکی از راه های حمایت از اقشار ضعیف و متوسط در شرایط تورمی و تحریمی است. در حالی که وصول درآمد های مالیاتی دولت از اهمیت بالایی برخوردار است، اما باید این موضوع نیز مدنظر باشد که اعمال فشار مالیاتی بر اقشار آسیب پذیر نداشت باشیم.

حقوق و دستمزد بگیران و صاحبان مشاغل خرد از جمله مهم ترین مشاغلی هستند که در برابر تورم ضربه پذیری بالایی دارند. به ویژه حقوق بگیران که سطح دستمزد ثابتی دارند، تاب آوری بالایی در مقابل تورم ندارند.

بخش تولید نیز از جمله مهم ترین حوزه های اقتصادی کشور است که موتور محرکه اقتصاد ملی محسوب می شود. در لایحه بودجه ۱۴۰۴ با هدف حمایت از این بخش، کاهش ۵ درصدی مالیات بخش تولید در دستور کار قرار گرفت.

ادامه یافتن طرح نشان دار کردن مالیات توسط مودیان نیز از دیگر پیش بینی هایی بود که در لایحه بودجه ۱۴۰۴ مصوب شد. این طرح طی امسال توسط سازمان امور مالیاتی با هدف برقراری ارتباط موثر با مالیات دهندگان اجرایی شد و تا الان نتایج خوبی از آن به دست آمده است.

 جعفر پورکبگانی با اشاره به این موضوع که نمایندگان مجلس همگی اصرار بر موضوع افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران و مشاغل خرد در لایحه بودجه ۱۴۰۴ داشتند، تصریح کرد: در جلساتی که در مجلس برای بررسی لایحه بودجه داشتیم، نمایندگان به عنوان کسانی که دغدغه های مردم را انتقال می-دهند، بر این موضوع تأکید کردند که باید از حقوق بگیران و مشاغل خرد در مقابل تورم حمایت به عمل بیاوریم.

این نماینده مجلس گفت: باید تا جائیکه می توانیم از اقشار ضعیف و آسیب پذیر در مقابل تورم حمایت به عمل بیاوریم. به شدت لازم است از اعمال فشار مالیاتی اضافی بر این اقشار اجتناب شود.

وی ادامه داد: آنچه در بالا گفته شد به این معنا نیست که نحوه رفتار با اقشار دیگر اهمیت ندارد. بلکه منظور این است که اقشاری همچون حقوق بگیران و مشاغل خرد در مقابل مسائل اقتصادی حساسیت و آسیب پذیری بالایی دارند، به همین دلیل باید به حمایت از آنها بپردازیم.

وی ادامه داد: در کشور های پیشرفته به حمایت تمام قد از تولید می پردازند. تولید حوزه ای است که ریسک بالایی دارد. بنابراین، باید با اقداماتی مانند کاهش مالیات به حمایت جدی از تولیدکنندگان بپردازیم و برای این بخش جذابیت به وجود بیاوریم.

وی ادامه داد: مجلس در همکاری با دولت سقف معافیت مالیاتی برای حقوق بگیران از ۱۲ به ۲۴ میلیون تومان رساند و معافیت مشاغل خرد را نیز ۱۰۰ درصد افزایش داد. در کنار این موضوع مالیات تولید نیز کاهش ۵ درصدی داشته است و به این ترتیب در بودجه ۱۴۰۴ با تکیه بر اصلاحات مالیاتی، علاوه بر کاهش فشار مالیاتی بخش حقوق و مشاغل خرد، شاهد حمایت مستقیم از تولید نیز هستیم که در نهایت منجر به کاهش فرار مالیاتی و برخورد با دانه درشت ها خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس.... پاسخ

    چرا از مکانیکان و صافکاران و باطریسازان خودروها و تراشکاران که دارای درامد نسبتا بالایی هستند مالیات واقعی گرفته نمی شود یک مکانیک یا صافکار خودرو بیشتر درامد دارد یا یک کارمند اداره ...اما اندازه یک کارمند هم مالیات نمی دهد در پاکدشت میدان قوهه به سمت قلعه نو یک باطریساز با درامد سیصد میلیون به بالا در ماه ولی برای یکسال ۳میلیون مالیات داده و چرا؟دولت نمی داند یک باطریساز خودرو سالانه بالای ۳میلیارد درامد دارد