توسعه اسکلههای نفتی مجتمع بندری شهیدرجایی
انجام پروژههای اقتصاد مقاومتی سازمان بنادر و دریانوردی، ظرفیت اسمی بنادر بازرگانی را به میزان ۹ میلیون تن و ظرفیت نفتی این بنادر را به میزان ۳۰ میلیون TEU افزایش میدهد.
انجام پروژههای اقتصاد مقاومتی سازمان بنادر و دریانوردی، ظرفیت اسمی بنادر بازرگانی را به میزان ۹ میلیون تن و ظرفیت نفتی این بنادر را به میزان ۳۰ میلیون TEU افزایش میدهد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اجرای مرحله دوم از فاز سوم طرح توسعه بندر شهیدرجایی، توسعه اسکله های نفتی مجتمع بندری شهیدرجایی و تامین تجهیزات استراتژیک فاز اول طرح توسعه بندر چابهار عناوین پروژه های اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی هستند که در راستای تحقق و پیش برد آن ها به صورت جدی فعالیت های مربوطه صورت می گیرد.
اجرای مرحله دوم از فاز سوم طرح توسعه بندر شهیدرجایی
هدف کلی این پروژه ایجاد ۲,۱ میلیون TEU ظرفیت کانتینری می باشد که از این میزان حدود ۹۲۶ هزار و ۱۴۹ TEU در سال جاری ایجاد می شود و پروژه های احداث اسکله، احداث پسکرانه و لایروبی حوضچه شماره ۳ پروژه هایی هستند که طی ۳۶ ماه اجرایی خواهند شد.
هدف کلان این پروژه افزایش ظرفیت اسمی بنادر بازرگانی به میزان ۲,۱ میلیون TEU است.
توسعه اسکله های نفتی مجتمع بندری شهیدرجایی
به طور کلی این پروژه جهت توسعه اسکله های نفتی بندر شهیدرجایی به تعداد سه پست برای شناورهای ۵ هزارتن در مجاورت بازوی شرقی حوضچه آرامش بندر شهیدرجایی است و هدف کلی پروژه، ایجاد ۳۰ میلیون تن ظرفیت نفتی در بندر شهیدرجایی است.
در این راستا و به منظور ایجاد چنین ظرفیتی، پروژه های تکمیل عملیات احداث راه دسترسی روی موج شکن، احداث ساختمان های کنترل، پست برق، نگهبانی و... و نیز تکمیل عملیات احداث شمع و عرشه پلت فرم های اصلی، دلفین های مهاری، پل های ارتباطی و...در دست اجرا قرار دارد.هدف کلان این پروژه افزایش ظرفیت نفتی بنادر بازرگانی به میزان ۳۰ میلیون TEU است.
تأمین تجهیزات استراتژیک فاز اول طرح توسعه بندر چابهار
در مرحله دوم تأمین پروژه تجهیزات استراتژیک فاز اول بندر چابهار به میزان ۲۲ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال جهت خرید تجهیزات از جمله خرید دو فروند لایروب هاپرساکشن ۴۰۰۰ مترمکعب، تامین چهار فروند جرثقیل سوپر پست پاناماکس، تامین ۱۰ فروند جرثقیل، خرید چهار فروند یدک کش HP ۱۸۰۰ و نیز خرید دو فروند یدک کش HP ۶۰۰۰ مدنظر قرار می گیرد. هدف کلان این پروژه نیز افزایش ظرفیت اسمی بنادر بازرگانی به میزان ۹ میلیون تن است.