بازدید سایت : ۴۱۹۶۱

هنگام تصادفات خسارتی چه باید کرد؟

سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پایتخت گفت: مستندسازی توسط گوشی تلفن همراه،کنارکشیدن وسیله نقلیه از صحنه تصادف و تماس با واحد بیمه سیار اقداماتی است که افراد تا رسیدن پلیس به سر صحنه تصادف خسارتی باید انجام دهند.

هنگام تصادفات خسارتی چه باید کرد؟
تین نیوز |

سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پایتخت گفت: مستندسازی توسط گوشی تلفن همراه،کنارکشیدن وسیله نقلیه از صحنه تصادف و تماس با واحد بیمه سیار اقداماتی است که افراد تا رسیدن پلیس به سر صحنه تصادف خسارتی باید انجام دهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، سرهنگ مهدی نامجو سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی«شهر امن» به موضوع ترافیک در روزهای پایانی سال پرداخت و اظهارداشت: در حال حاضر و در هفته های پایانی سال به شدت تردد و بارترافیکی در معابر افزایش پیدا کرده است به نحوی که در مرحله اول در ترددهای صبحگاهی، اوج ترافیک را از ابتدای وقت تا ساعت 9 شاهد هستیم.

وی گفت: مرحله دوم ترافیک صبحگاهی در این روزها از ساعت 09:30 تا حدود 11:30 بوده و بار خروج هم که از ساعت 14:30 در سطح محورهای بزرگراهی شروع شده و با ترافیک عصرگاهی و شامگاهی یک تکه شده و نهایتا ترافیک در ساعت 21 به حالت عادی خود بازمی‌گردد.

سرهنگ نامجو با بیان اینکه رانندگی خوب و ایمن علاوه بر توانمندی‌های فردی به تسلط کامل راننده در هدایت وسیله نقلیه نیز مرتبط است افزود: ما در حین رانندگی هم در نحوه رانندگی دیگران تاثیر می‌گذاریم و هم دیگر رانندگان در نحوه رانندگی ما تاثیرگذار خواهند بود؛ حال هرچقدر این تاثیرگذاری مثبت باشد موجب انضباط بخشی ترافیک و کاهش تصادفات خواهد شد و هرچقدر این تاثیرمنفی باشد بی انضباطی ترافیک و تصادفات را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به این مطلب که رفتارهای صحیح در رانندگی از جانب رانندگان و میزان پایبندی آنها به قوانین و مقررات تکمیل کننده اقدامات همکاران بنده در پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و تضمین کننده انضباط ترافیکی و کاهش تصادفات است، تصریح کرد: در برخی مواقع مشاهده می‌کنیم کنجکاوی بیش از حد رانندگان پیرامون حوادثی که اتفاق افتاده زیاد است.

سرهنگ نامجو افزود: گاهی در حین تردد و هنگامی که حتی در لاین مخالف تصادفی رخ داده است کنجکاوی بیش از حد برخی از رانندگان باعث ایجاد کندی حرکت و ترافیک‌ سنگینی می‌شود؛ در حالی که هیچ ارتباطی با تصادف رخ داده ندارد.

نامجو افزود:برخی ‌مواردهم شاهدیم که تصادفی خسارتی است و هیچ نیازی به حفظ صحنه تصادف نیست ولی رانندگان همچنان اصرار به توقف در خطوط حرکتی و خودداری از جابجایی وسیله نقلیه و اصرار بر بازدید پلیس در همان محل را دارند.

سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پایتخت گفت: در صورتی که در تصادفات خسارتی می‌توانند با مستندسازی توسط گوشی همراه خود و کنار کشیدن وسیله نقلیه به منتهی‌الیه سمت راست و حتی تماس با واحد پرداخت سیار بیمه، راه را برای دیگر خودروها و عبور ایمن آنها باز کنند؛ اگر هم در تصادفات خسارتی صحنه جابجا شد از نظر همکاران بنده صحنه به هم خورده محسوب نمی‌شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.