بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

استقرار بزرگترین کارخانه و کارگاه های ساخت شناور در استان بوشهر​

استاندار بوشهر از توسعه زیرساخت های صنایع دریایی در استان خبر داد و گفت: بزرگترین کارگاه و کارخانه تولید سازه های دریایی، کشتی سازی و شناورهای سنتی در استان بوشهر مستقر است.

تین نیوز |

استاندار بوشهر از توسعه زیرساخت های صنایع دریایی در استان خبر داد و گفت: بزرگترین کارگاه و کارخانه تولید سازه های دریایی، کشتی سازی و شناورهای سنتی در استان بوشهر مستقر است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم،  احمد محمدی زاده صبح امروز در آیین اختتامیه نخستین نمایشگاه تخصصی صنایع دریایی و دریانوردی ایران در بوشهر با حضور امام جمعه بوشهر و تولیدکنندگان سازه های دریایی، اظهار داشت: این نمایشگاه با همکاری بخش خصوصی و مشارکت دستگاه های مختلف از جمله صمت، پارک علم و فناوری، بنادر و دریانوردی، نمایشگاه های بین المللی، کارخانجات شناورسازی شهید محلاتی نیروی دریایی سپاه تشکیل شد که نقش تولیدکنندگان صنایع دریایی استان بوشهر حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت های مهم استان بوشهر در عرصه شناورسازی و سازه های دریایی، خاطرنشان کرد: بوشهر یک استان دریایی است و در آن بزرگترین شرکت های تولیدی صنایع دریایی شکل گرفته و بزرگترین سکوهای فراساحل در استان بوشهر از جمله پارس جنوبی و فلات قاره است.

استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت مهم استان در تولید محصولات مختلف در عرصه های فراساحل، خاطرنشان کرد: صدها چاه نفت، گاز در حوزه دریایی استان بوشهر قرار دارد، چندین شرکت بزرگ کشتیرانی محموله ها و محصولات تولیدی استان بوشهر در حوزه نفت، گاز پتروشیمی، میعانات گازی بارگیری و حمل و نقل می کنند.

محمدی زاده بوشهر را یک استان پر حمل و نقل دریایی دانست و بیان کرد: بزرگترین کارخانه و کارگاه های ساخت شناور در استان بوشهر قرار دارد و این استان بزرگترین تولیدکننده شناورهای سنتی چوبی و فایبرگلاس، آلومینیومی و فولادی در کشور است.

وی با بیان اینکه بزرگترین مجموعه صنایع دریایی و کارخانه شناورسازی و کشتی سازی در استان بوشهر شکل گرفته است، گفت: مراکز آموزش عالی در حوزه دریایی در این استان فعال است اینها همه ظرفیت هایی است که امکان یک مزیت توسعه اقتصاد دریامحور در حوزه صنایع دریایی فراهم کرده است.

استاندار بوشهر ادامه داد: بستر و توسعه طرح های زیرساخت های صنایع دریایی بر اساس اقتصاد دریامحور در استان بوشهر بیش از پیش فراهم است.

محمدی زاده صادرات بیش از 90 درصد نفت خام کشور، صادرات 50 درصد محموله های صنایع پتروشیمی و تولید 60 درصد میگو پرورشی کشور از دیگر ظرفیت های استان بوشهر برشمرد.

استان بوشهر 25 فقره پروانه بهره برداری ساخت شناور و سازه های دریایی صادر شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز با بیان اینکه نخستین نمایشگاه ملی تخصصی صنایع دریایی و دریانوردی در بوشهر در محل نمایشگاه های بین المللی به کار خود پایان داد، تصریح کرد: در این نمایشگاه تخصصی 67 شرکت کننده در قالب 47 غرفه در حوزه کشتی سازی، تعمیرات و ساخت انواع کشتی، مهندسی دریایی، تجهیزات لایروبی و خدمات دریایی، صندوق های حمایتی در بخش صنایع دریایی در حوزه بیمه و بانک فعالیت کردند.

مهدی صفوی با اشاره به معرفی برخی مزیت های نسبی قابل توجه در حوزه صنایع دریایی، خاطرنشان کرد: واحدهای موجود این صنعت در استان بوشهر از حیث دانش و توان فنی، نیروی انسانی، تکنولوژی، زیرساخت، تجهیزات و ماشین آلات و مقیاس کارهای انجام شده صاحب نام و برند در سطح استان، کشور و منطقه است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر 25 فقره پروانه بهره برداری ساخت شناور و سازه های دریایی صادر شده است، خاطرنشان کرد: این واحدها و صنایع در زمینه صنعت شناور سازی، تعمیرات کشتی، سکوسازی در مقیاس مختلف در حوزه های فلزی و فایبرگلاس با اشتغال حدود 5 هزار نفر به صورت مستقیم تقریباً معادل 3 برابر این عدد به صورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.