بازدید سایت : ۴۷۶۵۶

اجرای ۷۶۰ میلیارد ریال طرح در فرودگاه های سیستان و بلوچستان

اجرای ۹۸ طرح با اعتبار بیش از ۷۶۰ میلیارد ریال در فرودگاه های زاهدان، ایرانشهر، زابل و سراوان

اجرای ۷۶۰ میلیارد ریال طرح در فرودگاه های سیستان و بلوچستان
تین نیوز |

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان از اجرای ۹۸ طرح با اعتبار بیش از ۷۶۰ میلیارد ریال در فرودگاه های زاهدان، ایرانشهر، زابل و سراوان در سال های اخیر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، منصور بیجار افزود: هم اینک پنج فرودگاه فعال در شهرهای زاهدان، زابل،چابهار، ایرانشهر و سراوان در حال خدمات رسانی به مسافران هستند.

بیجار ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان با این تعداد فرودگاه فعال دارای بیشترین فرودگاه در کشور است.

وی افزایش ۲۶ درصدی پرواز از فرودگاه های استان و نیز افزایش تعداد پروازهای زاهدان به تهران، زاهدان به مشهد و زاهدان به چابهار و بر عکس را از مهمترین اقدامات در سال های اخیر در حوزه حمل و نقل هوایی استان عنوان کرد.

وی گفت: همچنین با تکمیل فاز منابع سوختی فرودگاه سراوان از آبانماه سال گذشته هم اینک ۲ روز در هفته مسیر پروازی تهران به سراوان و بر عکس برقرار شده است.

بیجار خاطر نشان کرد: با وجود ظرفیت های بخش های مختلف اقتصادی، کشاورزی و بازرگانی، موقعیت راهبردی و منحصر به فرد ژئوپلتیکی سیستان و بلوچستان در منطقه و همجواری آن با کشورهای پاکستان، افغانستان، جنوب خلیج فارس و دریای عمان، خوشبختانه شرایط خوبی برای سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی پایدار در استان فراهم شده است.

وی با اشاره به ظرفیت های حوزه حمل و نقل دریایی سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک بنادر شهید کلانتری و شهید بهشتی استان ظرفیت تخلیه و بارگیری هشت میلیون تن کالا را در سال دارند.

معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تجاری سازی بنادر زرآباد برای نخستین بار در راستای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار، ساخت و بهره برداری از بلندترین و پیشرفته ترین برج مراقبت، جستجو و نجات و کنترل ترافیک دریایی، راه اندازی سایت رایویی سواحل استان جهت پوشش کامل رادیویی سواحل منطقه A۱ دریایی و خرید و نصب سامانه کنترل دسترسی بنادر چابهار از مهمترین اقدامات در سال های اخیر برای توسعه حوزه حمل و نقل دریایی استان بوده است.

وی گفت: همچنین ساخت طولانی ترین دیوار حفاظتی در جنوب شرق کشور و ساخت بزرگترین دیوار حفاظتی در پهنه دریای مَکُران به طول سه هزار متر از مهمترین اقدامات در سال های اخیر در حوزه حمل و نقل دریایی بوده که به منظور جلوگیری از فرسایش اراضی در پس کرانه های دریای مَکُران و ایمن سازی تاسیسات و زیربناهای بندری در بندر چابهار مورد توجه قرار گرفته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.