◄ راه اندازی شبکه استانی کنترل و نظارت جاده ای/پروژه هوشمندسازی فرایند حمل و نقل کالا سد راه دلالان سودجو
برگزاری دوره بازآموزی مقررات حمل و نقل جاده ای
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان یزد در پاسخ به ابهامات و تنش های ایجاد شده از سوی افراد سودجو نسبت به سامانه جامع اعلام بار مجازی گفت: این پروژه با توجه به شفافیتی که دارد، مورد تأکید مجموعه نظارتی و قضایی استان بوده و مانع تضییع حقوق فعالان حوزه حمل و نقل است؛ بنابراین اجرای آن با طرح هر گونه ابهام از سوی افرادی که منافع غیرموجه دارند، متوقف نخواهد شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد، محمد رستگاری در رابطه با ابهامات ایجاد شده پیرامون با پروژه هوشمندسازی فرایند حمل ونقل کالا در استان، اظهار کرد: این پروژه یکی از سیاست های ساختاری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور است که استان یزد نیز در زمینه اجرای آن پیشرو بوده است.
رستگاری افزود: با توجه به وجود مشکلات جدی در حوزه حمل ونقل کالا، ساختاری طراحی شده است که با توجه به شفافیت هایی که ایجاد می کند، طبیعتاً منافع برخی افراد سودجو را به خطر انداخته می اندازد؛ لذا افراد نامبرده ابهاماتی را مطرح می کنند که موجب نگرانی باربری ها، رانندگان، تشکل های صنفی و... شده است.
وی با تأکید بر اینکه پروژه هوشمندسازی یک ساختار کاملاً شفاف بوده و قطعاً مانع سودجویی دلالان خواهد شد، ادامه داد: در همین راستا جلسات متعددی با کلیه فعالان حوزه حمل ونقل کالا تشکیل و به ابهامات آنان پاسخ داده شده است که امید داریم با همکاری همین افراد بتوانیم سامانه جامع اعلام بار مجازی را به بهترین شکل در سطح استان با در نظر گرفتن ملاحظات خاص هر منطقه و شهرستان، اجرا کنیم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پروژه نامبرده مورد تأیید سیستم قضایی، نظارتی و مجموعه استان است، اجرای آن در هیچ شرایطی متوقف نخواهد شد؛ چرا که یکی از سیاست های ساختاری سازمان محسوب شده و همچنین شفافیتی که در سایه اجرا آن ایجاد می شود، حامی حقوق رانندگان، شرکت های باربری، انجمن های صنفی و در مجموع خانواده حمل ونقل کالای استان است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان یزد یکی از ابهامات مطرح شده را نوع سامانه تعریف شده برای اجرای این پروژه عنوان کرد و گفت: سامانه هزار بار مربوط به بخش خصوصی است که با مجموعه راهداری همکاری داشته و در گام اول و در راستای اجرای آزمایشی و همچنین رفع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری عهده دار اجرای پروژه شده است. یقیناً در مراحل بعدی و سال های آتی اپراتورهای مختلفی مجری و مدیر این پروژه خواهند بود.
راه اندازی شبکه استانی کنترل و نظارت جاده ای/ برگزاری دوره بازآموزی مقررات حمل و نقل جاده ای
رئیس اداره ایمنی و ترافیک از راه اندازی شبکه استانی کنترل و نظارت جاده ای به منظور پیگیری امور حمل ونقل، کنترل و نظارت ناوگان حمل و نقل عمومی در حوزه حمل کالا و مسافر خبر داد.
رضا حسین زاده رئیس اداره ایمنی و ترافیک ضمن اعلام خبر فوق، اظهار کرد: شبکه استانی متشکل از رابطین حمل ونقل (از پرسنل ادارات راهداری شهرستان ها) هستند که وظیفه پیگیری امور حمل ونقل، کنترل ناوگان حمل ونقل عمومی بار و مسافر و همچنین نظارت بر اجرای مقررات حوزه حمل ونقل جاده ای را بر عهده دارند.
حسین زاده افزود: در همین راستا و به دنبال صدور ابلاغ رابطین حمل ونقل شهرستان ها از سوی مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان، یک دوره بازآموزی مقررات حمل ونقل جاده ای توسط اداره ایمنی و ترافیک با حضور محمدرضا بشیری معاون حمل ونقل اداره کل، به منظور هماهنگی و نظم بخشی امور حمل ونقل جاده ای و کنترل و نظارت مستمر بر ناوگان حمل ونقل عمومی بار و مسافر، برگزار شد.
وی اذعان کرد: در این دوره آموزشی یک روزه ضمن بازخوانی سریع آخرین مقررات حمل ونقل، نحوه کنترل و نظارت جاده ای (اصول کنترل مهار بار، کنترل ایمنی ناوگان، نحوه کنترل تناژ و بهره برداری از باسکول های سیار، کنترل عملکرد مدیران فنی، نحوه کنترل مراکز معاینه فنی، نحوه بررسی تصادفات مهم و...) همچنین نحوه مستندسازی اقدامات به رابطین حمل ونقل شهرستان ها آموزش داده شد.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک با بیان اینکه دوره های آموزشی به صورت ماهیانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: امید است با تشکیل شبکه استانی کنترل و نظارت جاده ای در شش ماهه دوم سال جاری شاهد انضباط بخشی بیشتر در حوزه حمل ونقل عمومی بار و مسافر و کنترل تناژ باشیم.
از،خدای متعال می خواهیم تناژ کامیون را کم کنن از شر استحلاک راحت بشیم