بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

بندرلنگه قطب اقتصاد دریایی؛ توسعه بندرگاه در اولویت است​

نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش بی بدیل اقتصاد دریامحور در توسعه مناطق ساحلی، بر پیگیری جدی توسعه بندر لنگه به عنوان دروازه ای برای شکوفایی اقتصاد دریایی استان تاکید کرد.

بندرلنگه قطب اقتصاد دریایی؛ توسعه بندرگاه در اولویت است​
تین نیوز |

نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش بی بدیل اقتصاد دریامحور در توسعه مناطق ساحلی، بر پیگیری جدی توسعه بندر لنگه به عنوان دروازه ای برای شکوفایی اقتصاد دریایی استان تاکید کرد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، احمد جباری نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی به تشریح اهمیت اقتصاد دریامحور در توسعه مناطق ساحلی پرداخت و گفت: اقتصاد دریامحور، حوزه ای است که مناطق ساحلی و دریایی در آن نقش بسزایی در پویایی اقتصادی ایفا می کنند تمام کشورهای دنیا که دارای مناطق ساحلی هستند، از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم خود استفاده کرده اند.

وی با تاکید بر اینکه ایران نیز باید از این ظرفیت بهره مند شود، افزود: ما به دنبال این هستیم که اقتصاد مبتنی بر گردشگری ساحلی را در استان هرمزگان تقویت کنیم وقتی به کشورهای توسعه یافته نگاه می کنیم، می بینیم که مناطق ساحلی نقش مهمی در ایجاد مشاغل و بهبود وضعیت اقتصادی مردم ایفا می کنند.

جباری در ادامه به برنامه توسعه استان در قالب برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: محور اصلی برنامه هفتم توسعه، اقتصاد دریامحور است ما در بندر لنگه بحث توسعه بندرگاه را به طور جدی دنبال می کنیم بندر فعلی ما با آبخور کم، نمی تواند اهداف ما را در اقتصاد دریامحور محقق کند لذا با پیگیری های صورت گرفته، سازمان بنادر و دریانوردی مکلف شده تا بندر را توسعه دهد.

نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر موقعیت استراتژیک بندر لنگه در همسایگی با کشورهای حاشیه خلیج فارس، گفت: بندر لنگه می تواند نقش بسزایی در واردات، صادرات و ارتباطات بین المللی دریایی ایفا کند به همین دلیل، به دنبال توسعه بندرگاه هستیم فاز اول بندر جدید با اعتبار 10 هزار میلیارد تومان آغاز خواهد شد که با عمق مناسب، امکان پهلوگیری کشتی های با ظرفیت بالا را فراهم می کند و منجر به افزایش اشتغال مستقیم و غیرمستقیم خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت های گردشگری دریایی در بندرلنگه، اظهار داشت: بندر فعلی می تواند به عنوان یک بندر گردشگری مورد استفاده قرار گیرد کشورهایی نظیر ترکیه که از منابع نفتی بی بهره اند، با تکیه بر گردشگری به توسعه اقتصادی دست یافته اند ما نیز باید از این تجربه الگو بگیریم.

جباری با تاکید بر اینکه توسعه باید در پهنه دریا شکل بگیرد، تصریح کرد: در گذشته، توسعه در فلات مرکزی ایران دنبال می شد، اما امروز باید به سمت توسعه در پهنه دریا حرکت کنیم حوزه هایی همچون صید و صیادی، پرورش ماهی در قفس، صنایع ساحلی و مناطق ویژه اقتصادی همگی ظرفیت های بالقوه ای هستند که باید به آن ها توجه کرد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در بندر لنگه، ابراز امیدواری کرد که با همکاری مسئولان و بخش خصوصی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد دریامحور در این منطقه باشیم وی همچنین بر لزوم دعوت از سرمایه گذاران در بخش های مختلف صنایع دریایی، از جمله صنایع فرآوری ماهی تاکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.