بازدید سایت : ۳۴۴۵۵

◄ رفتار عجیب رجا با مهمانداران؛ قرارداد ناعادلانه را امضا کن یا بیکار شو!

تعدادی از مهمانداران قطارهای رجا که حاضر به امضا کردن قراردادهایی که به زعم آنها ناعادلانه بوده است، نشده اند خبر از جلوگیری از سیر خود می دهند و اعلام کرده اند خطر بیکاری شدن آنها را تهدید می کند.

رفتار عجیب رجا با مهمانداران؛ قرارداد ناعادلانه را امضا کن یا بیکار شو!
تین نیوز |

تعدادی از مهمانداران قطارهای رجا که حاضر به امضا کردن قراردادهایی که به زعم آنها ناعادلانه بوده است، نشده اند خبر از جلوگیری از سیر خود می دهند و اعلام کرده اند خطر بیکاری شدن آنها را تهدید می کند.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، طی روزهای گذشته تعداد زیادی از مهمانداران قطارهای رجا  در تماس با تین نیوز نسبت رفتار عجیب و به زعم آنها غیرمسئولانه این شرکت انتقاد کرده اند.

 موضوع انتقاد آنها قراردادهای جدیدی است که توسط پیمانکاران این شرکت به آنها ارائه شده اما مهمانداران مدعی هستند که این قراردادها حق و حقوق آنها را پایمال می کند.

بر اساس اظهارات مهمانداران، تعداد قابل توجهی از مهمانداران با وجود فشارهای وارد شده از سوی شرکت های پیمانکار رجا از امضای قراردادها خودداری کرده اند اما اکنون این فشارها اوج گرفته و از سیر تعدادی از مهمانداران جلوگیری شده است.

نمایندگان مهمانداران نیز می گویند به نظر می رسد رجا و شرکت های پیمانکاری که با این مجموعه همکاری می کنند به جای اصلاح رویه اشتباه خود و پاسخگویی به مطالبات به حق مهمانداران، خط مشی عجیبی را در دستور کار قرار داده اند که به صورت غیرمستقیم این پیام را به مهمانداران می دهد ؛ قرارداد ناعادلانه را امضا کن یا بیکار شو!

شایان ذکر است؛ تین نیوز آماده انتشار پاسخ رجا به این گزارش است.

انتهای پیام

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ح م پاسخ

    دقیقا درسته شرکت رجا وشرکتهای راهبرپرسنل رامجبور به امضا ی این قراردادکه هیچ ربطی به شغلشون نداره میکنند وکسانی که امضا نکنند رابیکار میکنندبنده با۲۳سال سابقه ازتاریخ ۱۱بهمن بیکار شدم متاسفانه هیچ کس جوابگو نیست وهیچ نهادی جلوظلم این شرکتهارانمیگیرد

  • ناشناس پاسخ

    قرارداد از پایه و اساس دروغه و وقتی برای اعتراض میرویم متسفانه از رجا به شرکت های پیمانکار
    و از شرکت های پیمانکار به رجا پاس کاری میکنند

  • ناشناس پاسخ

    خبر دقیقا درست و خود من درگیر این ماجرا شدم

  • حسین پاسخ

    دقیقاً درسته من با 19سال سابقه به خاطر امضا نکردن قرارداد یک ماه هست که بیکار شده ام نمیدونم چرا قانون جلوی این بی عدالتی رو نمیگیره که در حق ما مهمانداران قطار این شرکتهای راهبری زیر نظر رجا انجام میدهد آیا کسی پاسخگو نیست !!!!!؟

  • ناشناس پاسخ

    باسلام من باحدود ۱۵سال سابقه که کارکردم متاسفانه بدون هیچ ایرادی کارخودم روانجام دادم ولی به بهانه ای ازسیرحدود۱۰روزهست بیکارشدم ولی هیچ کس هم جوابگونمی باشد.واقعااصلاامنیت شغلی نداریم کسی جوابگونیست.هیچ نهادی نیست جلوی شرکتها روبگیره.تا به بهانه امضااین قردادها مجبورکنه .