بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

رها سازی شش میلیارد متر مکعبی آب به دریاچه ارومیه از سدهای آذربایجان غربی

معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: : از هفت سد بوکان، شهر چای، زولا، حسنلو، ساروق، مهاباد و دریک با اولویت آب شرب و محیط زیست تاکنون ۶ میلیارد متر مکعب آب به دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

رها سازی شش میلیارد متر مکعبی آب به دریاچه ارومیه از سدهای آذربایجان غربی
تین نیوز |

معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: : از هفت سد بوکان، شهر چای، زولا، حسنلو، ساروق، مهاباد و دریک با اولویت آب شرب و محیط زیست تاکنون ۶ میلیارد متر مکعب آب به دریاچه ارومیه رهاسازی شده است. 

به گزارش تین نیوز،  مهندس رهبر دین معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در نشست خبری ارائه گزارش در خصوص عملکرد احیای دریاچه ارومیه که درمرکز پژوهشهای دریاچه ارومیه و با حضور مدیران استانی مرتبط با طرح ملی احیای دریاچه ارومیه برگزارشد ضمن ارائه گزارش عملکرد از اقدامات بعمل آمده در راستای مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

رهبردین در این نشست با اشاره به اینکه فعالیتهای موثر شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در انتقال مناسب و بموقع آب به پیکره دریاچه، افزود: از سال ۹۳ تاکنون ۱۰۱ کیلومتر لایروبی در رودخانه های باراندوز، روضه، مهاباد، زولا و گدار انجام شده و ۱۵ کیلومتر نیز در حال انجام است.

وی در خصوص رهاسازی آب از سدها  به دریاچه ارومیه یاد آور شد: فقط در سال جاری یک میلیارد و ۴۰۰ متر مکعب آب از سدهای استان به دریاچه ارومیه رها سازی شده است که در مجموع با اولویت آب شرب و محیط زیست تا کنون میزان رهاسازی از سدهای استان 6 میلیارد متر مکعب می باشد.

معاون حفاظت و بهره برداری سازمان آب منطقه ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه افزایش راندمان در شبکه بهره برداری از دیگر اقدامات آب منطقه ای استان است، خاطر نشان کرد: در صورت تخصیص اعتبار، عملیات لایروبی و ساماندهی انتقال آب کانی سیب از طریق رودخانه گدار در سال جاری به اتمام خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۵۱گشت بازرسی در حال نظارت بر منابع آبی استان هستند، اظهار کرد: تاکنون ۳۹۷۷کنتور هوشمند در سطح استان نصب شده و سر دهنه سازی و بازسازی آب بندهای سنتی که بیشترین هدر رفت آب را دارند در اولویت کاری شرکت آب منطقه ای استان بوده است.

مهندس رهبر دین همچنین با مهم برشمردن فعالیتهای اکیپ های گشت و بازرسی افزود: از سال ۹۳ تاکنون ۱٠٠٠ موتور غیر مجاز آب پلمب، ۴۸۰۰ چاه غیر مجاز مسدود و ۲۷۱ مورد دستگاه حفاری غیر مجاز در سطح استان توسط این اکیپ ها شناسایی و توقیف شده است.

در ادامه این نشست مدیران سایر دستگاه های اجرایی نیز به ارائه گزارش عملکرد از فعالیتهای خود پرداخته و سپس هر یک از خبرنگاران خبرگزاری ها و نشریات سوالات خود را مطرح نموده و پاسخهای لازم را دریافت کردند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.