برنامه جامع کاهش تصادفات درونشهری اردبیل تدوین شد
برنامه جامع کاهش تصادفات درونشهری اردبیل تدوین و جزییات این برنامه روز چهارشنبه با حضور کارشناسان ذیربط در جلسه شورای ترافیک استان اردبیل بررسی شد.
برنامه جامع کاهش تصادفات درونشهری اردبیل تدوین و جزییات این برنامه روز چهارشنبه با حضور کارشناسان ذیربط در جلسه شورای ترافیک استان اردبیل بررسی شد.
به گزارش تیننیوز به نقل از ایرنا، مدیرکل دفتر فنی استانداری اردبیل در این جلسه با اشاره به تدوین این برنامه در سه قالب پنج، سه و یکساله گفت: این برنامه در هشت سرفصل تدوین شده و با مشارکت همه دستگاههای ذیربط در امر ترافیک و حمل و نقل و خدمات داخل شهری به اجرا در میآید.
موسی کنعانپور، ساماندهی تردد و ارتقای فرهنگ ترافیکی عابرین پیاده، ساماندهی تردد و ارتقای فرهنگ ترافیکی موتورسیکلت سواران، اصلاح هندسی معابر شهری، مدیریت امداد در مواقع بروز سانحه تصادف، ارتقای ایمنی و استانداردسازی وسایط نقلیه، انضباط ترافیکی، بهبود رفتار رانندگان و ثبت اطلاعات سوانح رانندگی را از جمله هشت محور برنامه جامع کاهش تصادفات درونشهری اردبیل ذکر کرد.
وی افزود: این برنامه که از سوی وزارت کشور و بر اساس برنامه الگویی تدوین شده توسط استان خراسان رضوی ابلاغ و بومیسازی شده، تا یک هفته آینده با نظر کارشناسان سازمانها و نهادهای ذیربط در امر ترافیک داخل شهری اردبیل اصلاح و بازبینی نهایی شده و برای اجرا ابلاغ میشود.
مدیرکل دفتر فنی استانداری اردبیل همچنین آمار تصادفات درونشهری در استان بویژه در داخل شهر اردبیل را بسیار بالا ذکر کرد و گفت: به علت کثرت تصادفات درونشهری، اردبیل جزو سه شهر با تصادفات بالا در کشور معرفی شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با اجرای برنامه جامع کاهش تصادفات درونشهری اردبیل، از سال آینده میزان تصادفات در شهر اردبیل ۵۰ درصد کاهش یابد.
وی بیانکرد: ۶۵ درصد تصادفات درون شهری اردبیل مربوط به عابرین پیاده بوده و ۶۰ درصد تصادفات فوتی نیز در کمربندی شهر اردبیل اتفاق می افتد و به همین علت لازم است که علاوه بر ایجاد تغییرات و اصلاح هندسی معابر، در جهت افزایش آگاهی عمومی، فرهنگسازی لازم نیز برای تردد در معابر شهری صورت گیرد.
کنعانپور اضافهکرد: عوامل بالا بودن میزان تصادفات درونشهری اردبیل احصا شده و در کنار عوامل فیزیکی از جمله اصلاح هندسی معابر، باید در جهت توسعه فرهنگ ترافیکی اقدام شده و سامانه مرکزی مونیتورینگ و کنترل تردد شهری نیز توسط شهرداری راهاندازی شود.
به گزارش ایرنا، در این جلسه چندین پیشنهاد شورای ترافیکی استان برای ایجاد تغییرات در تردد معابر و کنترل ترافیکی داخل شهر اردبیل بررسی شده و به تصویب رسید.