بازدید سایت : ۴۲۴۴۸
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل خبر داد؛

افزایش ۳۹ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل از افزایش ۳۹ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار خبر داد.

افزایش ۳۹ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
تین نیوز |

 

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل از افزایش ۳۹ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، کلیم اله وثوقی مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل در بازدید از مرز بیله سوار گفت:۷۴۳ هزار و ۳۲۶ تن کالا توسط ۳۴ هزار دستگاه ناوگان در ۱۱ ماهه گذشته از مرز بیله سوار صادرات شده است.

وی با اشاره به اینکه نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۵۳۳ هزار تن کالا صادر شده بود در ۱۱ ماهه گذشته افزایش ۳۹ درصدی را شاهد هستیم افزود: کاشی، میلگرد، بادمجان، فلفل، سنگ های ساختمانی، نمک و انواع شیشه عمده کالای صادراتی از مرز بیله سوار به سایر کشور هاست.

دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل ونقل استان اردبیل در مدت یاد شده واردات ۳۵ هزار و۲۱۲ تن کالا را توسط یک هزار و ۷۰۱ دستگاه ناوگان از مرز بیله سوار یادآور شد و اظهار کرد: عمده کالاهای وارد شده آبمیوه، جو، الیاف مصنوعی، نخ و خمیر تایپ است.

عضو شورای اداری استان اردبیل به ترانزیت ورودی ۳۷۲ هزار و۴۹۲ تن کالا توسط ۱۷ هزار و ۶۱۰ دستگاه کامیون از مرز بیله سوار اشاره کرد و ادامه داد: نسبت به سال گذشته که ۳۶۴هزار و ۴۸۲ تن کالا به صورت ترانزیت وارد مرز بیله سوار شده بود افزایش ۲ درصدی را نشان می دهد.

عضو شورای ترافیک استان اردبیل از ترانزیت خروجی ۶۳۳ هزار و ۹۷۵ تن کالا توسط ۲۹ هزار دستگاه کامیون از مرز بیله سوار خبر داد و خاطر نشان شد: ۸۰ درصد از کالاها توسط کامیون ایرانی،۸درصد توسط کامیون گرجی،۲درصد توسط کامیون آذری و ۱۰ درصد نیز توسط کامیون سایر ملیت ها از مرز بیله سوار ترانزیت خروجی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل با بیان اینکه بیش از ۱۴۳ هزار دستگاه وسیله نقلیه اعم از پر و خالی در ۱۱ ماهه گذشته از مرز بیله سوار تردد کرده اند تصریح کرد: از این میزان ۶۸ هزار و ۳۶۸ دستگاه وارد و ۷۴هزار و۶۸۷ دستگاه نیز از مرز خارج شده است.

وثوقی گفت: بیش از ۱۴۰ هزار دستگاه کامیون و ۳ هزار دستگاه اتوبوس از مرز بیله سوار تردد کرده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.