◄ سه پیشنهاد برای بهصرفهشدن حمل بار برای رانندگان
در چنین شرایطی رانندگان و کامیونداران باید با مدیریت دقیق و حساب شده نسبت به حمل بار اقدام کنند.
یک فعال بخش حملونقل جادهای کالا، از افزایش هزینه تعمیر و تعویض قطعات موتور یک کشنده ولوو ۴۸۰ از مبلغ ۴۰ میلیون تومان در سال گذشته به مبلغ ۹۰ میلیون تومان در سال جاری خبر داد.
به گزارش تین نیوز، کوروش فلاحی با بیان این مطلب در شبکههای اجتماعی افزود: این درحالی است که کیفیت قطعات مورد استفاده در سال گذشته بهتر از قطعاتی است که اکنون در بازار وجود دارد.
این راننده خود مالک خاطرنشان کرد: در کنار افزایش هزینه تعمیرات و قطعات، دارندگان ناوگان سنگین با افزایش دیگر هزینهها نیز مواجه هستند.
او بیان کرد: برای مثال پرداختی حق بیمه رانندگان به تامین اجتماعی در سال جاری حدود ۳۰ درصد اضافه شده و قیمت انواع لاستیک نه تنها افزایش داشته بلکه کمبود و احتکار این کالای استراتژیک نیز در بازار کاملاً مشهود است.
به گزارش تین نیوز، وی افزود: آیا با وجود این افزایش هزینهها که گاهی حتی ساعتی صورت میگیرد، بهروزرسانی نرخ حمل کالا ضروری نیست؟
فلاحی بیان کرد: اگر در زمینه بهروزرسانی کرایههای حمل اقدامی از سوی مسئولان صورت نگیرد و به درخواست رانندگان در این مورد، ترتیب اثری داده نشود، مطمئناً صاحبان کالا مجبور میشوند برای حمل کالا و برای بر زمین نماندن بارهای خود، خودشان کرایهها را افزایش دهند.
این راننده خود مالک تاکید کرد: در حال حاضر نامتناسب بودن درآمدها و هزینهها، موجب شده است رانندگان با دقت و حساسیت بیشتری بارگیری کنند.
وی خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی رانندگان و کامیونداران باید با مدیریت دقیق و حساب شده نسبت به حمل بار اقدام کنند.
به گزارش تین نیوز، فلاحی روشهایی که رانندگان میتوانند با بهکار بردن آن برای به صرفه شدن فعالیت خود و کوتاه کردن دست دلالان که بخشی از درآمد رانندگان نصیب آنها میشود، اقدام کنند را به شرح زیر برشمرد:
- حمل بارهای به صرفه و جوابگوی هزینهها
- استفاده از پایانهها و سالنهای معتبر اعلان بار که متضمن حقوق کامیوندار و راننده است.
- احترام به حق و حقوق یکدیگر که ضامن حقوق رانندگان بوده و نتیجه آن مستقیماً به خود آنها بر میگردد.