بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

◄ سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی و دخالت دولت در قیمت‌گذاری

بهترین کاری که دولت می‌تواند درخصوص تاکسی‌های اینترنتی انجام دهد این است که هیچ کاری نکند چرا که قیمت خودش به تعادل می‌رسد.

 سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی و دخالت دولت در قیمت‌گذاری
تین نیوز |

اگرچه مشاور رئیس اتاق اصناف ایران گفته است: تاکسی‌های اینترنتی بر اساس میزان پیمایشی که دارند، ما‌به‌التفاوت افزایش قیمت بنزین با بنزین سهمیه‌ای به حساب آن‌ها واریز می‌شود، اما یک کارشناس حمل و نقل  این اقدام را نادرست می‌داند.

به گزارش تین نیوز، در حالی‌که علی عوض‌پور مشاور رئیس اتاق اصناف ایران گفته است: سهمیه بنزین تاکسی تلفنی‌ها نیز اختصاص یافته و مورد تایید کمیته سه نفره با حضور نمایندگان وزارت نفت، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته و تاکسی‌های اینترنتی نیز بر اساس میزان پیمایشی که دارند ما‌به‌التفاوت افزایش قیمت بنزین با بنزین سهمیه‌ای به حساب آن‌ها واریز می‌شود، یک کارشناس حمل و نقل معتقد است: متاسفانه گویا سیاست‌های نادرست دولت در زمینه حمل و نقل پایان ندارد.

بیشتر بخوانید:

شاهرخ ظهرابزاده تاکید کرد: دولت چه زمانی می‌خواهد از دخالت در قیمت‌گذاری دست بکشد؟ گویا هیچگاه.

به گزارش تین نیوز، وی افزود: دولت می‌خواهد به تاکسی‌های اینترنتی سهمیه بنزین بدهد که قیمت‌شان را گران نکنند. آیا تاکسی اینترنتی جزو کالاهای ضروری است؟ گمان نمی‌کنم این‌چنین باشد.

این کارشناس تاکید کرد: بهترین کاری که دولت می‌تواند درخصوص تاکسی‌های اینترنتی انجام دهد این است که هیچ کاری نکند چرا که قیمت خودش به تعادل می‌رسد.  وی افزود: اما با سیاستی که دولت در پیش گرفته، یک غده سرطانی دیگر ایجاد می‌شود.

به گزارش تین نیوز، همزمان با افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین، مدیرعامل شرکت تاکسی اینترنتی اسنپ (Snapp) آخرین وضعیت سهمیه‌بندی بنزین این تاکسی‌ها را اعلام کرد.

ژوبین علاقبند مدیر عامل شرکت تاکسی اینترنتی اسنپ در توضیح آخرین وضعیت سهمیه‌بندی بنزین تاکسی‌های اینترنتی و پرداخت مابه‌التفاوت افزایش نرخ سوخت به رانندگان این شرکت گفت: از روز ۲۴ آبان ماه، هزینه بنزین کلیه سفرهای کاربران راننده‌های فعال تاکسی‌های اینترنتی، در طول ماه به قیمت ۱۵۰۰ تومان محاسبه و در ابتدای ماه بعد به کارت بانکی آن‌ها واریز می‌شود و منظور از کاربران راننده فعال افرادی است که بیش از ۲۰۰کیلومتر مسافت در ماه سفر از طریق سامانه‌های آنلاین داشته باشند.

مدیر عامل شرکت تاکسی اینترنتی اسنپ تاکید کرد: این مبلغ پرداختی تنها برای پرداخت هزینه بنزین قابل استفاده بوده و بدیهی است کاربرانی که کمتر از ۲۰۰ کیلومتر در ماه در تاکسی‌های اینترنتی فعالیت داشته باشند می‌توانند از سهمیه اولیه اختصاصی برای هر ماشین معادل ۶۰ لیتر استفاده کنند.

علاقبند اضافه کرد: رانندگان شرکت تاکسی های اینترنتی به این نکته توجه داشته باشند که این مبلغ بر اساس کارکرد و مصرف سوخت استاندارد خودرو بر اساس هر کیلومتر تعریف و به کاربر راننده پرداخت می‌شود.

مشاور رئیس اتاق اصناف ایران  نیز گفت: تاکسی‌های اینترنتی بر اساس میزان پیمایشی که دارند، مابه‌التفاوت افزایش قیمت بنزین با بنزین سهمیه‌ای به حساب آنها واریز می‌شود.

به گزارش تین نیوز، علی عوض‌پور با بیان اینکه سیاست‌هایی برای تسهیل شرایط حمل و نقل در نظر گرفته شده است افزود: مشکل خاصی برای تامین و توزیع کالا وجود ندارد به همین منظور افزایش قیمتی نیز در نرخ کالا و خدمات نخواهیم داشت.

وی تصریح کرد: بعد از افزایش قیمت بنزین اتاق اصناف همراه با سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و خود تشکل‌های صنفی، نظارت‌ها را بر بازار افزایش می‌دهد.

عوض‌پور گفت: بر اساس پیشنهاد اتاق اصناف ایران، سهیمه بنزین تاکسی تلفنی‌ها نیز اختصاص یافته است و مورد تایید کمیته سه نفره با حضور نمایندگان وزارت نفت، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه قرار گرفت. 

وی افزود: تاکسی‌های اینترنتی نیز بر اساس میزان پیمایشی که دارند ما به التفاوت افزایش قیمت بنزین با بنزین سهمیه‌ای به حساب آن‌ها واریز می‌شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.