◄ شهرداری قزوین در ساماندهی دستفروشان سطح شهر به صورت جدی وارد عمل شود
قزوین| سخنگو و رییس کمیسیون فرهنکی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر قزوین در جلسه علنی شورا که با دستورکاربررسی لوایح شهرداری برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت روز خبرنگار از تلاش اهالی رسانه تقدیر کرد و ازخبرنگاران عکاسان و علاقه مندان به حوزه مدیریت شهری دعوت کرد تا در تور رسانه ای جهت آشنایی و انعکاس پروژه های فعال و در حال اجرای شهرداری حضور داشته باشند.
قزوین| مهدیه سادات قافله باشی سخنگو و رییس کمیسیون فرهنکی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر قزوین در جلسه علنی شورا که با دستورکاربررسی لوایح شهرداری برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت روز خبرنگار از تلاش اهالی رسانه تقدیر کرد و ازخبرنگاران عکاسان و علاقه مندان به حوزه مدیریت شهری دعوت کرد تا در تور رسانه ای جهت آشنایی و انعکاس پروژه های فعال و در حال اجرای شهرداری حضور داشته باشند.
مهدیه سادات قافله باشی درادامه سخنانش خواستار ساماندهی دستفروشان شد و گفت: یکی از دلایل ترافیک درشهر گسترش بیش از حد دستفروشان در شهر است و باید شهرداری در این خصوص تذکراتی را به دستفروشان دهد و نسبت به ساماندهی آنان اقدام کند.
به گفته سخنگوی پارلمان محلی قزوین شهرداری بارای تأمین رفاه شهروندان نسبت به پیاده روسازی در سطح شهر قزوین اقدام کرده است؛ اما این اقدام موجب افزایش تعداد دستفروشان در شهر و اشغال پیادهروها توسط آنان شده است.
قافله باشی با بیان اینکه آگاه به شرایط اقتصادی و وضعیت معشتی مردم هستیم، افزود: برخی خیابانهای شهر از ساعت ۸ شب به بعد توسط دستفروشان اشغال می شود که این وضعیت تبعات مختلفی برای شهروندان و ساکنین خواهد داشت و نارضایتی هایی را نیز در پی داشته است.
سخنگوی شورای اسلامی شهرقزوین با تاکید براینکه بخشی از مشکلات به دلیل تعیین تکلیف نشدن وضعیت سرپرستی مدیران شهرداری قزوین است؛ اضافه کرد: از شهرداری قزوین انتظار می رود تا تکلیف مدیرانی که سرپرست هستند را مشخص کند.
قافله باشی در ادامه با اشاره به اینکه طراحی بوستانهای جدید درشهر استانداردهای لازم را ندارد، گفت: بوستانهای جدید الاحداث درشهر مانند امیرکبیر، شهروندی و بانوان به لحاظ سرانه فضای سبز و احداث ابنیه استانداردهای لازم را ندارد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه شهرقزوین به لحاظ فضای تفرجگاهی زیرحد استاندارد است، باید بیش از احداث ابینه دربوستان ها به افزایش سرانه فضای سبز وتفرجگاهی توجه شود.
سخنگوی پارلمان محلی قزوین، همچنین خواستار توجه به مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر قزوین و تامین تجهیزات وامکانات مورد نیاز آن شد.
بازارچه های مرزی استان از قبیل بازارچه مرزی گمشاد که در تسهیل و کوتاه کردن مسیر ترانزیت و تجارت مرزی و کاهش هزینه ها و ایجاد اشتغال و درآمد برای مردم منطقه و کشور موثر است، خواستار همکاری دستگاه های ذی ربط در ابلاغ و معرفی مرز رسمی گمشاد شد.
وی افزود:با توجه به گستره استان و طول مرزهای بین المللی شرقی، تایید و فعال شدن قانونی مرزهای رسمی کوهک و گمشاد در توسعه تعاملات بین المللی و توسعه اقتصاد پایدار استان بسیار موثر است.
استاندار خاطر نشان کرد: با توجه به اعلام آمادگی بخش خصوصی به سرمایهگذاری در بازارچههای مرزی و مرزهای رسمی، خواستار توجه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی کشور برای رفع مشکلات در این بخش شد.
سرپرست وزارت هم با تاکید بر اینکه تنها راه نجات کشور از مسیر سخت تحریمهای بیسابقه کنونی، تولید و صادرات است، گفت: ترکیب کالاهای وارداتی کشور چیزی غیر از واردات مواد اولیه، قطعات مورد نیاز تولید و کالاهای اساسی را نشان نمیدهد و واردات کالاهای لوکس و غیرضرور ممنوع است.
حسین مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۸۵درصد از واردات کشور را مواد اولیه، قطعات و تجهیزات مورد نیاز تولید و ماشینآلات تشکیل میدهد، افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه واردات هیچ نوع کالای لوکس و غیرضرور را نمیدهد و هم اکنون ۲هزار و پانصد ردیف تعرفهای مرتبط با این اقلام و کالاهای دارای مشابه ساخت داخل، ممنوع شده است؛ این در حالی است که ۱۵درصد مابقی را نیز کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز مردم تشکیل میدهند و با مروری بر بخشهای مختلف اقتصادی نشانگر آن است که در شرایطی که دشمن بیسابقه ترین تحریمها را بر علیه جمهوری اسلامی ایران، اقتصاد و معیشت مردم کشورمان وضع کرده است، تنها راه نجات تمرکز ویژه بر تولید و صادرات غیرنفتی است.
وی تصریح کرد: به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت مسیر دیگری به جز بهادادن به تولید و صادرات برای عبور از شرایط کنونی و اداره کشور نمیبینم.
به گفته مدرس خیابانی، نگاه دولت و مطالبه به حق خدمتگزاران نظام از وزارت صنعت، معدن و تجارت آن است که امسال اتفاق ویژهای در حوزه صادرات غیرنفتی علیرغم شدیدترین تحریمها به ثمر بنشیند و بر این اساس هدفگذاریهای صورت گرفته در حوزه صادرات غیرنفتی نیز به گونهای انجام شده که امسال نیز همانند سال گذشته صادرات غیرنفتی از مرز ۴۱میلیارد دلار عبور کند.
وی اظهار داشت: امسال صادرات غیرنفتی یکی از برنامههای راهبردی و چهارگانه وزارت صنعت، معدن و تجارت است که بر این اساس «توسعه صادرات و کنترل واردات» برنامهریزی شده تا بتوان علاوه بر اینکه ارزبری کشور در شرایط مختلف را کنترل و مدیریت کرد، درآمدهای ارزی کشور را از محل صادرات غیرنفتی حاصل و به منظور تامین مواد اولیه و ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز تولید هزینه کرد.