برقی شدن خودروها، اختلالی در برقی رسانی شهری ایجاد نخواهد کرد
عباس علی آبادی در رابطه با خودروهای برقی و تامین ایستگاه های شارژ این خودروها تصریح کرد: توافقات خوبی برای فراهم کردن زیرساخت ایستگاه های شارژ خودروهای برقی با شهرداری تهران صورت گرفته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت از توافق با شهرداری برای فراهم کردن زیرساخت ایستگاه های شارژ خودروهای برقی و افتتاح آن در هفته دولت خبر داد و تشریح کرد که برقی شدن خودروها، اختلالی در برقی رسانی شهری ایجاد نخواهد کرد؛ چراکه در ساعات شب تا صبح برق مازاد نیز در کشور وجود دارد و از حیث شارژ خودروها مشکلی وجود ندارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عباس علی آبادی در رابطه با خودروهای برقی و تامین ایستگاه های شارژ این خودروها تصریح کرد: توافقات خوبی برای فراهم کردن زیرساخت ایستگاه های شارژ خودروهای برقی با شهرداری تهران صورت گرفته است.
علی آبادی خاطرنشان کرد: برخی تصور می کنند که باتوجه به محدودیت های برق، با توسعه خودروهای برقی، مشکلات مضاعف خواهد شد و ممکن است برق شهری دچار اختلال شود؛ این در حالی است که در نگاه کلان برق در کشور ما زیاد هم هست. البته در ساعاتی از شبانه روز و بازه خاصی در سال هست که با کسری برق مواجه هستیم. حتی در روزهای گرم سال نیز در ساعاتی، بطور مثال ۱۲ شب به بعد برق مازاد وجود دارد و می توان در این ساعات از برق استفاده کرد. ضمن اینکه روشنایی ها خاموش می شوند، نیروگاه ها می توانند برق خودروهای برقی را تامین کنند. این ها همه امکان پذیر است و زیرساخت آن نیز در کشور فراهم است.
توافق برای زیرساخت ایستگاه های شارژسریع خودروهای برقی/افتتاح در هفته دولت
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: ما در اولویت، با شهرداری ها به دنبال این هستیم که زیرساخت های شارژ سریع را در سطح شهرها فراهم کنیم که در هفته دولت به صورت عمومی این اتفاق خواهد افتاد. البته احتمال دارد در هفته پیش رو اولین شارژرهای سریع برای برخی افراد که خودروی برقی دارند یا تصمیم به واردات دارند، نصب شده و امکان شارژ سریع در سطح شهر برایشان فراهم شود.
وی افزود: البته که در منازل نیز می توان از شارژِ کند استفاده کرد؛ نصب شارژر کند را هم در نقاطی از شهر فراهم خواهیم کرد تا بتوان مورد استفاده قرار داد و هنگام پارک، نیز خودروها شارژ شوند. در دنیا هم استفاده از شارژهای کند مرسوم است؛ توجه کنیم که این خودروها با یکبار (شب تا صبح) شارژ کامل، ۴۵۰ الی ۵۰۰ کیلومتر پیمایش خواهند داشت.
خودروهای برقی اقتصادی ترند
مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت تشریح کرد: یک خودروی برقی، برای طی ۱۰۰ کیلومتر، به حدود ۱۵ کیلووات ساعت برق نیاز دارد؛ ۱۵ کیلووات ساعت برق خورشیدی یک دلار هزینه دارد. در حالی که در سوخت بنزینی، بین هفت تا ۱۰ لیتر بنزین نیاز است که براساس قیمت بنزین فوب خلیج فارس، به عدد بسیار قابل توجهی خواهیم رسید؛ بنابراین کار به شدت اقتصادی نیز هست.
مخالف واردات خودروهای بنزینی نیستیم
علی آبادی در ادامه تاکید کرد: هرچند که بنده مخالف واردات خودروهای بنزینی نیستم و معتقدم برای تعدیل بازار (تولید، واردات و مصرف و صادرات) ضروری است اما می توانیم به جای آنکه واردات خودروهای بنزینی را در کشور توسعه ببخشیم، باتوجه مزیت خودروهای برقی، واردات خودروهای برقی را در اولویت قرار دهیم.