بازدید سایت : ۱۲۸۹۱۸

خبر خوش بانک مرکزی برای متقاضیان وام ازدواج

معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی از اصلاح فرآیند ثبت نام متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند خبر داد و گفت: با تمهیدات و تدابیر اتخاذ شده در بانک مرکزی و در راستای کاهش صف متقاضیان تسهیلات مربوطه در سامانه، به زودی امکان ثبت نام اولیه متقاضیان در کلیه ساعات شبانه روز در سامانه ازدواج و فرزندآوری فراهم می شود.

خبر خوش بانک مرکزی برای متقاضیان وام ازدواج
تین نیوز |

معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی از اصلاح فرآیند ثبت نام متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند خبر داد و گفت: با تمهیدات و تدابیر اتخاذ شده در بانک مرکزی و در راستای کاهش صف متقاضیان تسهیلات مربوطه در سامانه، به زودی امکان ثبت نام اولیه متقاضیان در کلیه ساعات شبانه روز در سامانه ازدواج و فرزندآوری فراهم می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمد شیریجیان ضمن تشریح اقدامات بانک مرکزی به منظور تسهیل در اعطای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از طریق شبکه بانکی تصریح کرد: با تدابیر اتخاذ شده، مشخصات متقاضی ذخیره می شود و پس از کلیه استعلام های لازم از سامانه های مربوطه از جمله شاهکار، ثبت احوال و درصورت نبودن بانک عامل دارای اعتبار در زمان ثبت نام، در سامانه یک بانک به صورت ذخیره انتخاب می شود و متقاضی در فهرست ذخیره بانک عامل در این بانک قرار می گیرد. به این ترتیب تقاضای متقاضی در کوتاهترین زمان ممکن در دست اقدام و بررسی قرار گرفته و به محض نهایی شدن، مراتب از سوی این بانک به متقاضی اطلاع رسانی می گردد.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، بانک مرکزی در راستای حمایت از متقاضیان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری و تسهیل گری در فرآیند ثبت نام و اخذ تسهیلات مزبور، از مردادماه امسال بانک های قرض الحسنه مهر ایران و رسالت را نیز در زمره بانک های عامل پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری قرار داد و سهمیه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری برای این بانک ها تعیین شد.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا به منظور تسریع و تسهیل در پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری به منظور پرداخت زودتر از موعد سهمیه ماه های شهریور و مهر بانک های عامل به متقاضیان در صف پرداخت تسهیلات مزبور، جلسه ای با مدیران عامل شبکه بانکی برگزار شد و با این بانک ها توافق شد که در این زمینه همکاری داشته باشند.

وی افزود: آزادسازی مبلغ ۵۰۰ هزار میلیارد ریال از سپرده قانونی بانک ها نزد بانک مرکزی به منظور تسریع در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری و کاهش تعداد متقاضیان در صف این تسهیلات از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه است که این منابع باید حداکثر طی مدت سه ماه توسط هفت بانک عامل منتخب صادرات ایران، رفاه کارگران، ملی ایران، تجارت، سپه، پست بانک ایران و ملت برای اعطای حداقل ۱۵۰ هزار فقره تسهیلات ازدواج و ۱۰۰ هزار فقره تسهیلات فرزندآوری بکار گرفته شود.

معاون سیاستگذار پولی بانک مرکزی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای قوانین بودجه امسال کل کشور و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از ابتدای سالجاری تا تاریخ ۲۶ شهریور بالغ بر ۸۱۶ هزار میلیارد ریال شامل ۲۴۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان اعطا شده که در مقایسه با مبلغ ۷۱۴ هزار میلیارد ریال سهمیه تکلیفی بابت این تسهیلات تا تاریخ مزبور، عملکرد بیش از ۱۱۴ درصدی را از سوی شبکه بانکی شاهد می باشیم.

وی افزود: درخصوص تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری نیز از ابتدای سالجاری تا تاریخ ۲۶ شهریورماه بالغ بر ۱۹۲ هزار میلیارد ریال شامل ۲۳۴ هزار فقره تسهیلات به متقاضیان اعطا شده است.

وی با اشاره به مقرره قانونی تکلیف شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند اوری در قانون بودجه گفت : براساس بند (ث) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور :"بانک مرکزی مکلف است مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، از محل سپرده های قرض الحسنه اعم از جاری و پس انداز شبکه بانکی پس از کسر سپرده قانونی نسبت به اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری، به هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از ۰۱ /۰۱ /۱۳۹۹ بوده است مبلغ سه میلیاردریال و برای زوجهای زیر ۲۵ سال و زوجه های زیر ۲۳ سال مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال (که این سقف ها برای خانواده های معزز شهدا و ایثارگران دو برابر است) اقدام نماید."

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.