بازدید سایت : ۱۰۱۱۷۰

جزییات تازه درباره پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان

افزایش حقوق بازنشستگان باید در اردیبهشت اعمال شود.

جزییات تازه درباره پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان
تین نیوز |

افزایش حقوق بازنشستگان باید در اردیبهشت اعمال شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی فروردین هستند؛ اما ظاهراً افزایش حقوق در این ماه اعمال نمی‌شود.

«علی اکبر عیوضی» دبیر کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با بیان اینکه معمولاً افزایش حقوق در ماه اول سال اعمال نمی‌شود؛ گفت: انتظار داریم اردیبهشت احکام حقوقی جدید صادر شود و بازنشستگان از افزایش مزد بهره‌مند گردند. در عین حال، بایستی دور دوم متناسب‌سازی در سال جدید اجرایی شود.

او در ارتباط با زمان پرداخت حقوق فروردین گفت: علی‌القاعده باید حقوق‌ها به روال گذشته از بیستم ماه براساس حروف الفبا پرداخت شود اما هنوز تامین اجتماعی جدول زمانی پرداخت را منتشر نکرده است.

یکی دیگر از مطالبات بازنشستگان، پرداخت معوقات متناسب‌سازی‌ست؛ این فعال صنفی بازنشستگان در این رابطه می‌گوید: در نشستی که در اسفند داشتیم، مدیران تامین اجتماعی وعده دادند در فروردین زمان پرداخت هفت ماه معوقات متناسب‌سازی اعلام شود؛ امیدواریم در فروردین  اعتبار کافی اختصاص دهند و این معوقات را بپردازند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.