بازدید سایت : ۴۷۶۵۶

درخواست فرودگاه پیام برای استقرار شرکت خدمات هوایی

مشاور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به سفر قریب الوقوع رییس جمهور به استان البرز ، استقرار یک شرکت خدمات هوایی برای سهولت در جابجایی مسافران هوایی این فرودگاه و رفع مشکلات ترددی و زیست محیطی آن را ضروری دانست.

درخواست فرودگاه پیام برای استقرار شرکت خدمات هوایی
تین نیوز |

مشاور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به سفر قریب الوقوع رییس جمهور به استان البرز ، استقرار یک شرکت خدمات هوایی برای سهولت در جابجایی مسافران هوایی این فرودگاه و رفع مشکلات ترددی و زیست محیطی آن را ضروری دانست.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، اکبر قنبرپور گفت : اکنون منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی با مشکلاتی مانند آلودگی زیست محیطی محل دفن زباله های البرز در حلقه دره و عدم برخورداری از جاده مناسب دسترسی مواجه است.

وی با اشاره به طرح های پیشنهادی در راستای توسعه فعالیت ها در تمام بخش ها از کارگو گرفته تا مسافری و آموزشی در فرودگاه بین المللی پیام که در سفر هیات دولت به البرز مطرح خواهد شد، گفت: ایجاد یا مبنا (Base) قراردادن یک شرکت هواپیمایی در فرودگاه پیام، الزام یک شرکت هواپیمایی به برقراری پروازهای داخلی به مقصدهایی از جمله مشهد، کیش و اهواز با توجه به پرمخاطب بودن این مسیرها و پرواز بین المللی به مقصد دوبی در راستای تحقق گمرک تخصصی فاوا از جمله طرح های پیشنهادی است که در این سفر مطرح خواهدبود.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، صدور مجوز خرید یک فروند هواپیما از طریق ترک تشریفات مناقصه توسط شرکت خدمات هوایی پیام و قرار گرفتن در فرودگاه پیام به عنوان پایگاه اصلی آن را از دیگر راهکارها برای فعال نمودن مجدد بخش فرودگاهی پیام بیان کرد و گفت: همچنین ایجاد پارک فناوری هوایی و فضایی در فرودگاه پیام به منظور ایجاد زیست بومی از شرکتهای دانش بنیان، فناور، خدمات مهندسی و تعمیر و نگهداری هواپیما به توسعه بخش فنی و مهندسی فرودگاه کمک شایانی کرده و مشاغل تخصصی جدیدی در حوزه های مختلف از جمله هندلینگ پرواز، تعمیر و نگهداری هواپیما، طراحی و قطعه سازی هواپیما، آموزش و تربیت نیروی انسانی و امثال آن برای نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی استان ایجاد می شود.

قنبرپور در بخش دیگری از سخنان خود برقراری پروازهای پست خارجی و ترانزیتی را از مهمترین مزایای اجرای طرح های پیشنهادی برای تصویب در سفر استانی رییس جمهور عنوان کرد و گفت: با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران، بازطراحی و فعال سازی هاب پستی فرودگاه پیام و استقرار مرکز تجزیه مبادلات پستی کشور در منطقه ویژه اقتصادی پیام را در دستور کار داریم و امیدواریم با رایزنی های صورت گرفته با کشورهای همسایه، شاهد انتقال کامل پروازهای پستی به فرودگاه پیام باشیم.

مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، برقرار شدن پروازهای پستی و صادرات کالاهای حوزه فاوا از فرودگاه بین المللی پیام را از دیگر مزایای پیاده سازی طرح های پیشنهادی نام برد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از ارکان اصلی ایجاد گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی پیام که سال گذشته در هیأت وزیران به تصویب رسید، برقراری پروازهای حمل کالای فاوا به کشورهای امارات و چین است که در حال رایزنی با خطوط هواپیمایی برای برقراری این پروازها از مبدأ پیام هستیم.

قنبرپوربا اشاره به لزوم فعال شدن پروازهای مسافری اعلام کرد: جمعیت هشت میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان های البرز، قزوین، زنجان و غرب تهران می توانند از ظرفیت فرودگاه بین المللی پیام برای سفرهای هوایی خود استفاده کنند و بار ترافیکی فرودگاه مهرآباد و مسیرهای مواصلاتی کرج به تهران کاهش خواهد یافت.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی گفت: عدم تکمیل بزرگراه مواصلاتی به فرودگاه (بزرگراه یادگار امام) به منظور تسریع در دسترسی به پیام و رفاه حال شهروندان و سرمایه گذاران و همچنین تاثیر نامطلوب مرکز دفع زباله و پسماند این استان تحت عنوان حلقه دره به علت اشاعه بوی نامطبوع و تبعات زیست محیطی که سبب نارضایتی سرمایه گذاران و مسافران شده را از جمله مسایلی عنوان کرد که می¬تواند در سفر استانی رییس جمهور مصوبات خوبی برای آنها شاهد بود.

فرودگاه بین المللی پیام از سال ۱۳۷۱ در حالی جهت انجام امور پستی و بار هوایی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت که در ابتدا به عنوان یک فرودگاه تخصصی در حوزه کارگو فعالیت خود را آغاز و به مرور زمان، مراکز آموزش هوانوردی نیز به این مجموعه افزوده و موجب شد تا پیام امروز به عنوان بزرگترین مرکز آموزش خلبانی کشور شناخته شود. همچنین فعالیت در دیگر بخش ها از جمله تعمیر و نگهداری هواپیما و انجام پروازهای مسافری به قابلیت های این فرودگاه افزوده شد که موجب متمایز شدن آن نسبت به سایر فرودگاه های کشور شده است.

این فرودگاه از سال ۱۳۸۰ با منطقه ویژه اقتصادی پیام به عنوان یکی از مراکز مهم اقتصادی استان پیوند خورد که در حال تبدیل شدن به قطب اقتصاد دیجیتال کشور می باشد و تجمیع و همجواری جریان صنعتی و تولیدی، ترانزیت و حمل و نقل زمینی و هوایی، فعالیتهای گمرکی و صادرات و واردات در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام نشان دهنده ظرفیت های بالقوه بالای آن مجموعه است.

در زمان حاضر بیش از ۳۲۰ شرکت صنعتی با بیش از هفت هزار نفر در حال تولید یک هزارو500 محصول و خدمت و عرضه آن در بازارهای داخلی و خارجی هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.