بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

وضعیت نگهداری راه‌ها نسبت به سال قبل به مراتب بهتر است

وزیر راه و شهرسازی بر تسریع نهایی‌سازی نقشه راه ایمنی راه‌های کشور تاکید کرد و گفت: در تدوین نقشه راه ایمنی راه‌های کشور، باید سرفصل‌های پایه‌ای گنجانده شود و از طریق کمیسیون ایمنی راه‌های کشور به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شود.

 وضعیت نگهداری راه‌ها نسبت به سال قبل به مراتب بهتر است
تین نیوز |

وزیر راه و شهرسازی بر تسریع نهایی‌سازی نقشه راه ایمنی راه‌های کشور تاکید کرد و گفت: در تدوین نقشه راه ایمنی راه‌های کشور، باید سرفصل‌های پایه‌ای گنجانده شود و از طریق کمیسیون ایمنی راه‌های کشور به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  یکصدو هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راه‌ها به ریاست محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و با حضور اعضا و نمایندگان برگزار شد.

محمد اسلامی با اشاره به دستور کار اول این نشست اظهار داشت: نقشه راه ایمنی راه‌های کشور برای یک دوره پنج ساله شامل دو افق زمانی کوتاه مدت ۳ ساله و میان مدت ۵ ساله با چشم‌انداز تامین حمل‌ونقل جاده‌ای ایمن و روان برای تمامی کاربران و با هدف کمی کاهش تعداد کشته شدگان تصادفات رانندگی از ۱۷۲۰۰ نفر در سال ۱۳۹۷ به ۱۲ هزار نفر تدوین و اعتباری بالغ بر ۲۴ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. در این بین توجه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ایمنی به عنوان اهداف کیفی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تاکید کرد: در تدوین نقشه راه ایمنی راه‌های کشور، باید سرفصل‌ها شامل زیرساخت‌ها، محیط پیرامون، وسایل نقلیه، رانندگان و آموزش آنها، و اطلاع رسانی، مدیریت ترافیک، بازنگری قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و ایمنی راه‌ها، هوشمندسازی خودروها و حمل و نقل و ... گنجانده شود و از طریق کمیسیون ایمنی راه‌های کشور به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شود.

اقدام برای رفع ۶۱ نقطه پر تصادف در سال آینده

 اسلامی یاد آور شد: از ۲۵۱  نقطه پر تصادف معرفی شده در مرداد ماه از سوی پلیس راه به وزارت راه و شهرسازی، پس از ابلاغ به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ۶۸ نقطه طی ۳ ماه برطرف شد و ۱۴۱ نقطه  دیگر نیز در دست اجرا است که تا پایان سال جاری رفع می‌شود. همچنین اصلاح ۶۱ نقطه پر هزینه نیز در سال آینده پس از برآورد بودجه در دست اقدام قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه «کیفیت راه‌های کشور در سال ۹۸ نسبت به سال گذشته به مراتب بهتر است» گفت: با اقدامات انجام شده شاهد ارتقا کیفیت روسازی، خط کشی و علائم هستیم و این نهضتی که شکل گرفته است باید تقویت شود و از سازمان برنامه و بودجه نیز درخواست می‌شود توجه بیشتری به تامین اعتبار مورد نیاز سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای داشته باشد.

بهبود عملکرد در حوزه ایمنی با  اجرای صحیح قانون رسیدگی به تخلفات

اسلامی یکی از محل‌های مهم تامین منابع مالی جهت ارتقا سطح ایمنی را جرائم  رانندگی در قانون رسیدگی به تخلفات عنوان کرد و گفت: با اجرای صحیح این قانون و پرداخت سهم حمل‌ونقل (در دو حوزه درون شهری و برون شهری)، شاهد بهبود عملکرد در ارتقا ایمنی راه‌ها خواهیم بود.

رئیس کمیسیون ایمنی راه‌های کشوردر ادامه به ارتقا سطح استاندراد و کیفیت تولید وسایل نقلیه و همچنین بازنگری در حوزه آموزش و صدور گواهینامه های رانندگی تاکید کرد و بیان داشتند باید مناطق با تصادفات بالا ناشی از کیفیت آموزش و  صدور گواهینامه‌ شناسایی شده و نسبت به اصلاح فرآیند آموزش و برخورد با متخلفان اقدام کرد.

ضرورت حضور نماینده سازمان راهداری در کنار پلیس راه در نظارت بر عملکرد ناوگان

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به «نظارت دائمی بر رانندگی و رفتار کاربران» گفت: در کنار پلیس راه باید نماینده سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز در نظارت و کنترل عملکرد ناوگان حمل‌ونقل عمومی ایفای نقش کنند.

وی بر ایجاد «سیستم یکپارچه مدیریت و هوشمند سازی» و اجرای «برنامه اقدام و پایش عملکرد د حوزه ایمنی راه‌ها» تاکید کرد و افزود: نقشه راه ایمنی راه‌های کشور باید بر محورهای مورد اشاره منطبق، وظیفه هر یک از دستگاه‌ها مشخص تا برای دستیابی به وضعیت مطلوب هدفگذاری انجام شود و پس از پایش رفتار رانندگان شاهد ارتقا در این حوزه باشیم.

برگزاری همایش بزرگ ایمنی راه‌ها

اسلامی همچنین با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز ۹۹ تاکید کرد: در راستای ایجاد هماهنگی و هم افزایی میان دستگاه‌های ذی‌ربط  حوزه ایمنی راه‌های کشور، برگزاری همایش بزرگ ایمنی راه‌ها با حضور دبیران کمیسیون ایمنی و شورای ترافیک استان‌ها جهت انجام برنامه ریزی یکپارچه و هماهنگی‌ها در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه بررسی طرح سامانه مدیریت ناوگان عمومی، مقرر شد در خصوص  سامانه FMS و دیگر سامانه ها در قالب کارگروهی با حضور سازمان راهداری و پلیس راهور بررسی و تصمیم نهایی به دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها اعلام شود.

طرح سنجش سلامت جسم و روان رانندگان در آزمایش‌های طب کار ارائه و با تاکید بر اجرای آن بویژه  برای رانندگان جدیدالورود به حرفه رانندگی ناوگان عمومی، مقرر شد فرآیند پیاده سازی و نظام ارجاع با حضور کارشناسان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، پلیس راهور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بررسی و نتیجه جلسه به دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها اعلام شود.

اعلام نتایج پروژه مدیریت سرعت طبق زمانبندی

همچنین گزارش پیاده‌سازی پروژه «مدیریت سرعت» ارائه شد و با توجه به برنامه زمانی اجرای طرح در سه استان پایلوت، با توجه به اینکه سرعت یکی از عوامل اصلی تصادفات رانندگی محسوب می‌شود، مقرر شد نتایج اجرای آن طبق زمان بندی به کمیسیون ایمنی راه‌ها ارائه شود.

در پایان شهرام آدم نژاد دبیر کمیسیون ایمنی راه‌ها و معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: یکی از برنامه‌های کاری کمیسیون ایمنی را‌ه ها برنامه ریزی برای ارتقای ۳۰ کیلومتری مقاطع محورهای واقع در محدوده و حریم شهرها است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.