بازدید سایت : ۷۹۱۸۴
درخواست یک راننده از مسئولان:

◄ اعطای وام کم بهره به رانندگان سواری کرایه

لازم است دولت تمهیداتی برای حمایت از رانندگان بخش مسافری و دفاع از این قشر آسیب پذیر بیندیشد زیرا در حال حاضر اکثر رانندگان بیکار شده و با اقساط معوقه دست به‌گریبان هستند درحالیکه نه بانک‌ها توصیه دولت مبنی تعلیق اقساط را می‌پذیرند ونه رانندگان شامل بیمه بیکاری هستند

تین نیوز |

یک راننده تاکسی سواری بین شهری خواستار توجه دولت به رانندگان بخش مسافری از طریق تعویق اقساط وام و حق بیمه، اعطای وام‌های کم‌بهره، عدم دریافت هزینه بابت تمدید و فعال‌سازی کارت‌های هوشمند، ارایه اقلام بهداشتی و بسته‌های معیشتی و ... با توجه به شیوع بیماری کرونا و کاهش استفاده از ناوگان عمومی شد.

به گزارش تین نیوز، فریدون طبقچی به خبرنگار این شبکه خبری گفت: اگرچه در حال حاضر دغدغه ملی و اصلی، خلاصی از دست بیماری کرونا است اما این بیماری از نظر اقتصادی هم مشکلات زیادی به دنبال داشته و خیلی‌ها متضرر شده و یا در آستانه ورشکستگی بوده و رانندگان نیز نه تنها از این آسیب مصون نمانده‌اند بلکه خسارات زیادی از بابت شیوع این بیماری متحمل شده و خواهند شد.

لزوم تعلیق موقت اقساط وام‌ ها و سهم حق بیمه

وی افزود: بر این اساس لازم است دولت تمهیداتی برای حمایت از رانندگان بخش مسافری و دفاع از این قشر آسیب پذیر بیندیشد زیرا در حال حاضر اکثر رانندگان بیکار شده و با اقساط معوقه دست به‌گریبان هستند درحالیکه نه بانک‌ها توصیه دولت مبنی تعلیق اقساط را می‌پذیرند ونه رانندگان شامل بیمه بیکاری هستند.

بیشتر بخوانید: 6 پیشنهاد برای حمایت از رانندگان سواری کرایه در بحران کرونا

طبقچی ادامه داد: بیشتر رانندگان سواری کرایه در مناطق محروم مشغول بوده و هیچ درآمد یا اندوخته‌ای غیر از کارکرد روزانه خود ندارند البته در تهران هم هزاران راننده به‌خصوص رانندگان فرودگاه درگیر اقساط معوقه بوده و بانک‌ها به‌واسطه پرداخت نشدن اقساط مانع فعالیت آنها شده و مجوز فعالیت‌شان را غیر فعال کرده که در این شرایط رانندگان از دریافت سوخت سهمیه‌ای نیز محروم می‌شوند.

این راننده سواری کرایه تاکید کرد: همچنین رانندگان به‌عنوان اقشاری که شامل حمایت‌های لازم در شرایط بحرانی شوند محسوب نشده و تاکنون حمایتی مانند اعطای وام کم بهره و یا معافیت از پرداخت حق بیمه و غیره به‌طور موقت، برای آنان در نظر گرفته نشده است.

 بحران‌های اجتماعی و معیشتی؛ پیامد بجران کرونا

وی گفت: این در حالی است که در ماه‌های گذشته به‌واسطه گران شدن سوخت و عدم افزایش کرایه، رانندگان سواری کرایه فشارهای مالی مضاعفی را تحمل کرده و با شیوع کرونا واقعاً با بن‌بست معیشتی شدیدی مواجه شده‌اند به طوری‌که نه تنها رانندگان بلکه شرکت‌های مسافری هم در حال ورشکستگی کامل هستند و شهرداری‌ها در این خصوص حتی با درخواست عدم دریافت اجاره برای مدت 2 یا سه ماه نیز موافقت نکرده است.

به گزارش تین نیوز، طبقچی اظهار کرد: در چنین شرایطی اگر واقعاً حمایتی از رانندگان مسافری که کارکرد روزانه دارند صورت نگیرد این صنف متلاشی و بحران کرونا هم که تمام شود جامعه با بحران‌های اجتماعی و معیشتی اقشار ضعیف و شکننده از جمله رانندگان روبرو خواهد شد.

وی افزود: درخواست رانندگان ارایه کمک‌های دولتی از قبیل تعویق اقساط وام و حق بیمه، اعطای وام‌های کم بهره، عدم دریافت عدم دریافت هزینه بابت تمدید و فعال‌سازی کارت‌های هوشمند رانندگان از سوی سازمان راهداری و دریافت بسته‌های معیشتی و اقلام بهداشتی برای در امان ماندن از کرونا و ... است.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.