◄ توسعه فرودگاه آل مکتوم دبی
ابر پروژه فرودگاه آل مکتوم، مجدد در مسیر توسعه قرار گرفت.
ابر پروژه فرودگاه آل مکتوم، مجدد در مسیر توسعه قرار گرفت.
به گزارش تین نیوز به نقل از Aerotime Hub، پروژه 33 میلیارد دلاری آل مکتوم دبی (DWC) بعد از دوران همه گیری کرونا که موجب توقف آن شده بود، مجدد در مسیر ساخت قرار گرفت.
رسانه meed در این رابطه نقل می کند که مسئولیان ذی ربط در حال مذاکره برای راه اندازی مجدد بزرگترین پروژه عمرانی امارات بوده اند.
توسعه فرودگاه آل مکتوم به دلیل تمرکز مسئولان دبی بر نمایشگاه اکسپو 2020 و همچنین عدم ثبات قیمت نفت در چند سال گذشته متوقف شده بود.
این پروژه نهایتا به دلیل همه گیری کرونا متوقف شده و از آن زمان به بعد دیگر هیچ قراردادی به امضا نرسید.
بر اساس اعلام Airports Council International (ACI) تعداد مسافرانی که در سال 2022 از فرودگاه فعلی دبی جابجا شده اند 23 درصد کمتر از سال 2019 بوده است. با این وجود این سازمان در تاریخ 5 آوریل 2023 اعلام کرد که فرودگاه دبی پرترافیک ترین فرودگاه جهان از نظر جابجایی مسافران بین المللی بوده است.
در سال 2022 میلادی، 66 میلیون مسافر از فرودگاه دبی جابجا شدند که بعد از دبی فرودگاه های لندن (هیترو) و آمستردام (اسخیپول) به ترتیب با 58 و 52 میلیون مسافر در رده های بعدی قرار داشتند.
Luis Felipe de Oliveira (مدیر روابط عمومی سازمان ACI) در این رابطه می افزاید: اگر چه فرودگاه های ایالات متحده آمریکا به دلیل بازار پر رونق پروازهای داخلی با سرعت بیشتری خود را در دوران پسا کووید احیا کردند، اما ما شاهد رشد سریع فرودگاه های هاب جهان همچون دبی، استانبول و لندن هستیم.
توسعه فرودگاه آل مکتوم برای افزایش سرمایه گذاری در دبی و تسهیل جابجایی انبوه مسافران و مراجعین به بزرگترین بندر خلیج فارس خواهد بود.
از طرف دیگر، توسعه صنعت هوانوردی در عربستان سعودی به عنوان تهدیدی بالقوه برای تسلط هوایی دبی بر منطقه خلیج فارس تلقی می شود. برنامه توسعه فرودگاه بین المللی ملک سلمان ریاض و همچنین تاسیس شرکت هواپیمایی طیران الریاض، خود گویای عزم بلند سعودی ها برای توسعه همه جانبه صنعت هوانوردی است.