بازدید سایت : ۵۳۱۴۷

◄ پارلمان اروپا اتوبوس و کامیون دیزلی را حذف کرد

پارلمان اروپا اتوبوس و کامیون دیزلی را حذف کرد. این قانون با 341 رای موافق، 268 رای مخالف و 14 رای ممتنع به تصویب رسید.

پارلمان اروپا اتوبوس و کامیون دیزلی را حذف کرد
تین نیوز |

پارلمان اروپا اتوبوس و کامیون دیزلی را حذف کرد. این قانون با 341 رای موافق، 268 رای مخالف و 14 رای ممتنع به تصویب رسید.

به گزارش تین نیوز، پارلمان اروپا به پیش نویس قانونی رای مثبت داد که میانگین انتشار کربن وسایل نقلیه سنگین جدید (HDVs) را تا سال 2030 به میزان 45 درصد، تا سال 2035 به میزان 65 درصد و تا سال 2040 به میزان 90 درصد کاهش می دهد.

با این کار تعداد خودروهای بدون آلایندگی مانند کامیون های با باتری الکتریکی و هیدروژنی افزایش می یابد، در حالی که تعداد کامیون های دیزلی باید به شدت کاهش یابد. در سال 2023، کامیون های دیزلی همچنان 96 درصد از کل فروش کامیون های جدید را تشکیل می دادند.

برای اتوبوس های شهری، قوانین حتی سخت تر است و شامل حذف کامل خودروهای دیزلی جدید تا سال 2035 می شود.

مذاکره کننده ارشد پارلمان در بیانیه ای گفت: انتقال به سمت کامیون ها و اتوبوس های بدون آلایندگی نه تنها برای دستیابی به اهداف آب و هوایی ما کلیدی است، بلکه محرکی حیاتی برای هوای پاک در شهرهای ما است.

او افزود: «ما برای یکی از صنایع تولیدی بزرگ در اروپا شفافیت ارائه می کنیم و انگیزه ای قوی برای سرمایه گذاری در برق سازی و هیدروژن داریم».

نکته جالب: اکثر سازندگان بزرگ کامیون از اهداف حمایت کرده اند و مارتین لوندستت، مدیرعامل گروه ولوو، هفته گذشته در مصاحبه ای با Euractiv آنها را «سخت اما امکان پذیر» خواند.

او افزود که زیرساخت های لازم برای شارژ و سوخت هیدروژن نیز مورد نیاز است، چیزی که اتحادیه اروپا می خواهد از طریق قانون کشورهای عضو را ملزم می کند تا سال 2030 هر 60 کیلومتر ایستگاه های شارژ برق کامیون ها و ایستگاه های سوخت گیری هیدروژن را هر 200 کیلومتر در سراسر جاده های اصلی اتحادیه اروپا بسازند.

نکته: در حالی که تولیدکنندگان آماده عرضه وسایل نقلیه سنگین بدون آلایندگی لازم هستند، انگیزه های جذب چنین کامیون هایی نیز همزمان با قوانین دیگر تقویت میشوند، به ویژه با افزایش قیمت دیزل از طریق افزایش سنگین مالیات کربن تولید فراورده نفتی، تا با کاهش تقاضا گازوئیل قیمت فراورده های نفتی کاهش نیابد، و رقیب تولید خودرو برقی نشود. از طرفی تولید را برای کشورهای تولید کننده فراورده نفتی گران کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: شبکه های اجتماعی
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.