بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

ساخت اولین بزرگراه هوشمند آمریکا آغاز شد

قرار است یک بزرگراه هوشمند موسوم به I-۹۴ به طول سه مایل در ایالت میشیگان آمریکا به عنوان نخستین بزرگراه هوشمند این کشور ساخته شود که دارای حسگرها و تجهیزات ارتباطی ویژه برای ردیابی خودروها و کمک به رانندگان با هشدارهای ویژه خواهد بود.

ساخت اولین بزرگراه هوشمند آمریکا آغاز شد
تین نیوز |

قرار است یک بزرگراه هوشمند موسوم به I-۹۴ به طول سه مایل در ایالت میشیگان آمریکا به عنوان نخستین بزرگراه هوشمند این کشور ساخته شود که دارای حسگرها و تجهیزات ارتباطی ویژه برای ردیابی خودروها و کمک به رانندگان با هشدارهای ویژه خواهد بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا،  یک مسیر سه مایلی بین ایالتی در میشیگان به اولین بزرگراه هوشمند آمریکا تبدیل خواهد شد.

به نقل از اکسیوس، یک استارت آپ به نام کَونیو(Cavnue) با پشتیبانی شرکت الفبت(Alphabet) شروع به ساخت یک بزرگراه هوشمند به عنوان بخشی از یک پروژه آزمایشی جدید کرده است که می تواند پروژه های مشابه دیگر را در سراسر این کشور تحریک کند.

گفتنی است که پروژه مشابه دیگری به نام «راهروی حمل و نقل هوشمند» در یک بزرگراه ایالتی در آستین تگزاس نیز در حال توسعه است.

جاده هوشمند جدید میشیگان دارای سیستم ردیابی بزرگ و طولانی تحت مدیریت اداره حمل و نقل میشیگان و برای کمک به رانندگان در بزرگراه است.

این بزرگراه هوشمند برای اطلاع رسانی به اداره حمل و نقل میشیگان و رانندگان در مورد مسائل احتمالی پیش رو مانند وجود موانع در جاده، تصادفات یا راه بندان ها طراحی شده است.

امید است که این پروژه به رفع ازدحام ترافیکی، جلوگیری از تصادفات و به مقامات کمک کند تا به شرایط اضطراری جاده ها واکنش های موثرتری نشان دهند.

برنامه هایی برای گسترش این بزرگراه هوشمند به طول ۴۰ مایل در شش مرحله وجود دارد که پس از تکمیل برنامه آزمایشی فعلی انجام می شود.

این بزرگراه هوشمند با مجموعه ای از تیرها(ستون) کار می کند که در هر ۲۰۰ متر در امتداد جاده قرار می گیرند و حسگرها، ابزارهای محاسباتی و تجهیزات ارتباطی را در خود جای می دهند.

همچنین دوربین هایی در امتداد این بزرگراه وجود خواهد داشت که بر هر بخش از جاده نظارت می کنند و تصاویری را می گیرند که توسط هوش مصنوعی و الگوریتم های یادگیری ماشین برای شناسایی شرایط خطرناک رانندگی تجزیه و تحلیل می شوند. در نهایت نیز هشدارها به اداره حمل و نقل میشیگان و رانندگان متصل به جاده ارسال می شود.

استارت آپ Cavnue می گوید فناوری آن می تواند با هر وسیله نقلیه ای که دارای ویژگی های اتصال باشد، متصل شود.

سخنگوی این شرکت گفت: اغلب خودروهای مدرن با ویژگی های ناوبری داخلی در این دسته قرار می گیرند.

آمریکا در مورد ساخت و اجرای بزرگراه های هوشمند باید سرعت عمل خرج دهد، چرا که از برخی کشورهای دیگر عقب مانده است. به عنوان مثال، بریتانیا کار بر روی اولین جاده متصل به اینترنت خود را در سال ۲۰۱۴ آغاز کرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.