بازدید سایت : ۹۴۲۶۰
| کد خبر ۲۹۶۱۶۹
کپی شد

مسیر پرواز ایرلاین‌ های هندی تغییر کرد

با اقدام پاکستان در بستن حریم هوایی خود به روی ایرلاین های هندی، این شرکت ها مجبور شدند بعضی از مسیرهای پرواز به اروپا، آمریکای شمالی، آسیای مرکزی و خاورمیانه را تغییر دهند.

مسیر پرواز ایرلاین‌ های هندی تغییر کرد
تین نیوز |

با اقدام پاکستان در بستن حریم هوایی خود به روی ایرلاین های هندی، این شرکت ها مجبور شدند بعضی از مسیرهای پرواز به اروپا، آمریکای شمالی، آسیای مرکزی و خاورمیانه را تغییر دهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، بسته شدن حریم هوایی پاکستان به روی ایرلاین های هند در پنجشنبه گذشته، شرکت های هواپیمایی را مجبور می کند مسیر برخی از پروازهایشان را تغییر دهند. شرکت های هواپیمایی هند از جمله ایر ایندیا، ایندیگو، آکاسا ایر و اسپایس جت، اکنون باید پروازهای طولانی تر و در نتیجه گران تری را در برخی از مسیرهای غرب انجام دهند. این تغییر مسیر می تواند برخی از پروازها را به افزودن توقف برای سوخت گیری یا لغو کامل برخی از مسیرها سوق دهد.

ایندیگو که بزرگترین شرکت هواپیمایی هند از نظر سهم بازار است، اعلام کرد: انتظار دارد چند پرواز بین المللی تحت تاثیر قرار گیرند و ایر ایندیا هم اعلام کرد که برخی از پروازهای این شرکت به مقصد یا از مبدا آمریکای شمالی، اروپا و خاورمیانه، یک مسیر طولانی تر جایگزین را طی خواهند کرد.

بسته شدن حریم هوایی، در بحبوحه واکنش های تلافی جویانه دو کشور پس از کشته شدن ۲۶ گردشگر در شهر پاهالگام در ایالت جامو و کشمیر صورت می گیرد.

هند، این قتل عام را به شبه نظامیان پاکستانی نسبت داده و پاکستان خواستار تحقیقات «بی طرفانه» در مورد این حادثه شده است که تنش ها بر سر این منطقه مورد مناقشه طولانی مدت را که هر دو کشور ادعای مالکیت آن را دارند، دوباره شعله ور کرده است.

محدودیت های پاکستان همچنین ممکن است رقابت شرکت های هواپیمایی هندی با سایر خطوط هوایی را که می توانند همچنان از طریق پاکستان پرواز کنند، دشوارتر کند.

طبق گزارش شرکت تحلیل هوانوردی سیریوم، شرکت های هواپیمایی هند بخش عمده ای از پروازهای بین المللی را در این کشور انجام می دهند و بیش از ۹۰۰۰ پرواز بین المللی در ماه جاری، برنامه ریزی شده است.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، جان گرنت، تحلیلگر ارشد شرکت اطلاعات هوانوردی OAG، گفت: شرکت های هواپیمایی هندی هزینه ای پرداخت خواهند کرد، اما مسافران ممکن است به دلیل بسته شدن حریم هوایی پاکستان، افزایش چندانی در قیمت بلیط هواپیما مشاهده نکنند.

طبق گزارش رسانه های محلی، بسته شدن پنج ماهه حریم هوایی پاکستان به روی خطوط هوایی هند در سال ۲۰۱۹، حدود هفت میلیارد روپیه هند (۸۲ میلیون دلار)، برای این شرکت های هواپیمایی هزینه داشته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • آریا صفاری پاسخ

    سلام و عرض ادب
    راستش اگر جای مسئولان مربوطه در زمینه تصمیم گیری در هوانوردی ایران بودم قطعا یه آفر ویژه میدادم به شرکت های هندی و کاری می‌کردم از آسمان ایران استفاده کنند و همچنین اگر احتیاج به سوخت گیری دوباره داشتند براشون با قیمت رقابتی فراهم میکردم .اینجوری ایران صاحب یه بازار انحصاری برای خدمات به پروازهای هندی خواهد شد که بسیار سود سرشاری برای ایران خواهد داشت .