بازدید سایت : ۴۱۹۶۱

متولیان به موضوع ایمن سازی جاده ها به منظور پیشگیری از تصادفات توجه ویژه داشته باشند

معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی بر لزوم تلاش نهاد های متولی برای ایمن سازی جاده ها و رفع نقاط حادثه خیز به منظور پیشگیری از تصادفات جاده ای تاکید کرد و خواستار توجه ویژه به این موضوع شد.

متولیان به موضوع ایمن سازی جاده ها به منظور پیشگیری از تصادفات توجه ویژه داشته باشند
تین نیوز |

معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی بر لزوم تلاش نهاد های متولی برای ایمن سازی جاده ها و رفع نقاط حادثه خیز به منظور پیشگیری از تصادفات جاده ای تاکید کرد و خواستار توجه ویژه به این موضوع شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، در راستای سیاست های سازمان بازرسی کل کشور در دوره تحول و تعالی و به منظور تعامل سازنده با دستگاه های تحت نظارت و بازرسی معاونت سیاسی و قضایی و بهره مندی از ظر فیت و توانمندی واحد های نظارتی و دستگاه های نظامی و انتظامی، نشست مشترکی با موضوع بررسی علل و عوامل فزونی تصادفات و ارائه راهکار به ریاست بلندیان معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی و با حضور سردار حسینی رئیس پلیس راهور، سردار مومنی جانشین پلیس راهور، سردار سلیمی معاون عملیات پلیس راهور، سرهنگ تویسرکانی رئیس ترافیک شهری پلیس راهور، سرهنگ محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا، بازرس کل امور نظامی، امنیتی و نهاد های سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد.

بلندیان معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی در این نشست با تبیین جایگاه قانونی سازمان بازرسی کل کشور، تصریح کرد: پشتوانه اصلی تشکیل سازمان بازرسی کل کشور اصل (۱۷۴) قانون اساسی است که بر طبق این اصل، سازمان بازرسی ۲ ماموریت اصلی نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه های اداری را دنبال خواهد کرد.

وی افزود: سازمان بازرسی به عنوان عالی ترین نهاد نظارتی کشور، بازرسی و نظارت خود را بر این ۲ محور اصلی استوار کرده و به دنبال آسیب شناسی و رفع سوءجریانات و انحرافات احتمالی است تا بتواند حسن جریان امور را محقق کند.

 وی تصریح کرد: برخی دستگاه های اجرایی در مقابل این ماموریت راهبردی سازمان بازرسی مقاومت می کردند و نظارت بر عملکرد خویش را قابل پذیرش نمی دانستند لیکن با اقدامات و برنامه های هدفمند در دوره تحول و تعالی قوه قضاییه و راهبرد ها و سیاست های اتخاذ شده از ناحیه ریاست سازمان بازرسی، اکنون دستگاه های اجرایی سازمان بازرسی را نه در مقابل خود، بلکه در کنار خود می بینند.

بلندیان با بیان اینکه ماموریت ما دست گیری از دستگاه های مختلف اجرایی و حاکمیتی و کمک به آن ها در انجام تکالیف است، عنوان کرد: وزارت کشور، وزارت امور خارجه، شهرداری و استانداری ها، ریاست جمهوری، واحد های تابعه قوه قضاییه، دستگاه های نظامی و امنیتی از جمله نهاد هایی هستند که با معاونت سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور همکاری داشته و این معاونت در چارچوب قانون و با نگاه تعامل و همکاری بر اقدامات و عملکرد آن ها نظارت و بازرسی دارد.

معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: این معاونت بر وظایف و تکالیف و اختیارات دستگاه های مذکور اشرافیت کامل داشته و ضمن نظارت بر رعایت قوانین و مقررات به دنبال شناسایی و رفع موانع، محدودیت ها و انحرافات احتمالی است.

وی همچنین اظهار کرد: موضوع حمل و نقل از دیر باز مورد توجه سازمان بازرسی کل کشور بوده، زیرا حمل و نقل یکی از موضوعات مهم در توسعه همه کشورهاست و موضوعی چند وجهی و چند دستگاهی است که رشد میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ حاکی از عدم ایفای تکالیف قانونی توسط دستگا های ذی ربط است که این مهم طی بازرسی برنامه ای بررسی و نتایج آن به سران قوا اعلام شد.

 بلندیان با اشاره به ضرورت بهره مندی از ظرفیت دو اصل (۱۲۷) و (۱۳۸) قانون اساسی و پیگیری اجرای تکالیف معاونت های ذیربط در وزارت راه و شهرسازی و اجرای قانون مدیریت حمل و نقل عمومی و تسریع بر تعیین تکلیف و اسقاط خودرو های فرسوده، تاکید کرد: دستگاه های متولی از جمله پلیس راهور باید پیگیری لازم را به عمل آورد و در این زمینه عملکرد دستگاه های متولی رصد می شود.

وی همچنین بر لزوم تلاش نهاد های متولی برای ایمن سازی جاده ها و رفع نقاط حادثه خیز به منظور پیشگیری از تصادفات جاده ای تاکید کرد و خواستار توجه ویژه به این موضوع شد.

معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی - قضایی سازمان بازرسی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در دوره جدید مساله محوری، کلان نگری و توجه به مسائل به صورت چند وجهی و چند دستگاهی است؛ بنابراین سازمان بازرسی کل کشور این آمادگی را دارد تا در خصوص اجرای تکالیف قانونی توسط دستگاه های ذیربط در حل این مساله با پلیس راهور همکاری لازم از جمله برگزاری جلسات کارشناسی و فنی با حضور کارشناسان سازمان بازرسی و پلیس راهور و در صورت لزوم حضور مدیران و کارشناسان سایر دستگاه ها به منظور شناسایی مشکلات و آسیب های این حوزه و ارائه راهکار های کاربردی را به عمل آورد.

در این جلسه سردار حسینی رئیس پلیس راهور فراجا ضمن تشکر از کلان نگری مدیران سازمان بازرسی کل کشور به چالش ها، آسیب ها و کمبود های حوزه حمل و نقل در کشور، اشاره کرد.

جامعی بازرس کل امور نظامی، امنیتی و نهاد های سازمان بازرسی نیز در این نشست ضمن بیان راهبرد سازمان در پیگیری و حل مسائل کلان کشور در قالب بازرسی های کلان مساله محور و دغدغه مدیران سازمان در شناسایی گلوگا های فساد و اصلاح فرآیند های معیوب اداری به نقش کلیدی پلیس راهور در حمل و نقل عمومی، کاهش تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن اشاره کرد و در ادامه ضمن تشریح اقدامات بازرسی امور نظامی، امنیتی و نهاد های سازمان بازرسی کل کشور در حوزه پلیس راهور فراجا به ویژه؛ رویکرد حمایتی از نیرو های مسلح و فراجا، بررسی عملکرد دستگاه های ذی ربط در فزونی تصادفات طی بازرسی برنامه ای کلان در سال ۱۴۰۲ و ارسال گزارش نهایی آن به سران قوا جهت اجرای تکالیف دستگاه های متولی، به تشریح راهکار های لازم جهت حل مسائل در این حوزه و رفع مشکلات آحاد شهروندان پرداخت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.