بازدید سایت : ۴۵۱۵۲
| کد خبر ۲۹۵۲۲۸
کپی شد

ته سیگار، تریلی را به آتش کشید

یک دستگاه تریلی در کیلومتر ۱۰ انار - رفسنجان پس از ایستگاه گلشهر از ساعت ۹ صبح دچار آتش سوزی شد افزود: دستگاه های امدادرسان در محل حضور یافتند و عملیات مهار آتش را انجام دادند.

ته سیگار، تریلی را به آتش کشید
تین نیوز |

فرماندار شهرستان انار با بیان اینکه فیلتر سیگار یک تریلی حامل کاغذ باطله را در جاده رفسنجان - یزد(محدوده انار) به آتش کشید گفت: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته است.

 

به گزارش تین نیوز، محسن صالحی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه یک دستگاه تریلی در کیلومتر ۱۰ انار - رفسنجان پس از ایستگاه گلشهر از ساعت ۹ صبح دچار آتش سوزی شد افزود: دستگاه های امدادرسان در محل حضور یافتند و عملیات مهار آتش را انجام دادند.

وی اظهار داشت: به احتمال بسیار زیاد فیلتر سیگار باعث آتش سوزی در بار این تریلی حامل کاغذ باطله فشرده شده و امدادگران هرچه خاک و آب می ریزند، آتش خاموش نمی شود که به احتمال فراوان باید بار تریلی واژگون شود.

صالحی با بیان اینکه این تریلی از رفسنجان به سمت یزد در حرکت بوده است افزود: آتش سوزی باعث انسداد این مسیر نشد اما خودروها از این محل با احتیاط عبور می کنند.

وی در ادامه گفت: راننده در این حادثه فرصت پیدا می کند بار تریلی را جدا کند و براساس شواهد از رفسنجان( محل حرکت) آتش در بار تریلی روشن شده که راننده در نزدیکی انار متوجه آتش سوزی می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان نیز در این خصوص گفت: بار یک تریلی حامل کارتن باطله در رفسنجان دچار آتش سوزی شده بود اما در تردد جاده ای مشکلی ایجاد نکرد.

علی عبداللهی افزود: یک کیلومتر از جاده یزد - انار توفان شن مقطعی داشتیم اما مشکلی در انسداد جاده رخ نداد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.