بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

ارتقای توان ماشین‌سازی با فناوری روز دنیا


ارتقای توان ماشین‌سازی با فناوری روز دنیا
|

تین‌نیوز| معاون امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه قطعه‌سازی از مزیت‌های صنعتی استان است، گفت: از ورود فناوری روز دنیا و ارتقای استاندارد تولید این قطعات با استفاده از تجهیزات شرکت‌های آلمانی استقبال می‌کنیم.

به گزارش دنیای اقتصاد، علی نواداد در نشست هماهنگی حضور فعالان صنعت قطعه‌سازی و ماشین‌سازی آذربایجان‌شرقی در نمایشگاه شهر آفتاب تهران با بیان اینکه خودروسازی از اولویت‌های صنعتی استان است و می‌تواند صنعت استان را به حرکت وادارد، گفت: پس از برجام گام‌های اساسی برای ارتباط با کشورهایی که می‌توانند یاریگر صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی باشند، برداشته شده است.

وی با اشاره به سفر سال گذشته هیات اقتصادی و سیاسی استان به آلمان گفت: زمینه گسترش همکاری‌ها بررسی شده و امیدواریم از ظرفیت ایجاد شده استفاده بهتری برای شکوفایی این صنعت ریشه‌دار و اصیل در استان شود.نواداد با اشاره به ظرفیت‌های آذربایجان‌شرقی برای تولید محصولات صنعتی با قیمت مناسب، زمینه سرمایه‌گذاری مشترک شرکت‌های آلمانی در استان را فراهم دانست و گفت: با تمام توان از این گونه سرمایه‌گذاری‌ها به‌منظور افزایش تولید و اشتغال حمایت می‌کنیم.وی همکاری و تجمیع واحدهای کوچک تولیدی استان را هم ضروری دانست و گفت: با ایجاد مجتمع‌های تولیدی و صنعتی، توان فنی این واحدها ارتقا یافته و هزینه‌های تولید کاهش می‌یابد.

 

محل تجمع قطعه‌سازان بزرگ

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تبریز نیز با بیان اینکه آذربایجان شرقی قطب صنعتی کشور است، گفت: بزرگ‌ترین واحدهای قطعه‌سازی کشور در این استان فعال هستند.صمد حسن‌زاده با اشاره به اینکه برای تامین نیازهای خود در سال‌های تحریم به سمت کشورهای آسیایی همچون هند و چین گرایش پیدا کردیم، اظهار کرد: علاقه‌مندی صنعتگران ما همکاری با کشورهای اروپایی به‌ویژه آلمان است و 70 درصد ماشین‌آلات مورد استفاده در واحدهای صنعتی استان آلمانی است. وی گفت: انتظار همراهی بیشتر آلمان را برای افزایش تعامل و روابط اقتصادی داریم.حسن‌زاده با اشاره به اینکه اکنون مدیران بنگاه‌های صنعتی ما برای حضور در نمایشگاه‌های آلمان از سایر کشورها ویزا می‌گیرند، همکاری بیشتر انجمن قطعه‌سازان آلمان را با واحدهای قطعه‌سازی آذربایجان‌شرقی خواستار شد.

وی با بیان اینکه واحدهای بزرگ تولید استان نیاز به نوسازی ماشین‌آلات خود با استفاده از فناوری روز را دارند، گفت: اکنون بهترین زمان برای حضور آلمانی‌ها در ایران است. حسن‌زاده با تاکید بر اینکه تضمین لازم برای برگشت سرمایه خارجی در استان فراهم شده و اتاق تبریز پشتیبان فعالیت‌های مشارکتی با واحدهای داخلی است، گفت: قیمت تمام‌شده تولید در این استان پایین‌تر از آلمان است. وی با اشاره به تاسیس نخستین هنرستان آلمانی‌ها در تبریز، احیای این هنرستان را خواستار شد و گفت: آماده برقراری همکاری‌های دانشگاهی با این کشور هستیم.

 

آلمان میزبان 60 درصد نمایشگاه‌های برتر

نایب‌رئیس هیات‌مدیره شرکت مسه اشتوت‌گارت آلمان هم با اشاره به توانمندی‌های فنی و صنعتی آلمان و تاریخچه برگزاری نمایشگاه ABM، گفت: 60 درصد نمایشگاه‌های برتر دنیا در آلمان برگزار می‌شود. برنارد مولر با اشاره به اینکه ای‌بی‌ام در سال 2015 به‌عنوان نخستین برند بین‌المللی در زمینه فلزکاری پس از رفع تحریم‌های ایران وارد این کشور شد، گفت: در سومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌ابزار و تجهیزات فلزکاری ایران در شهر آفتاب تهران 70 شرکت آلمانی شرکت دارند.

وی با بیان اینکه پاویون رسمی آلمان در این نمایشگاه مستقر خواهد بود، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند برای برقراری ارتباط مستقیم با مدیران شرکت‌های آلمانی در جلسات B2B شرکت کنند. براساس این گزارش، سومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین ابزار و تجهیزات فلزکاری ایران 2 تا 5 خرداد امسال با حضور 15 کشور در شهر آفتاب تهران برگزار می‌شود.وجود کارخانه‏های خودروسازی و شرکت‌های بزرگ تراکتورسازی و ماشین‏سازی در تبریز و آذربایجان شرقی از سال‏ها پیش باعث شد تا واحدهای کوچک و متوسط قطعه‏سازی در این استان ایجاد و روزبه‏روز بر تعداد آنها نیز افزوده شود تا جایی‏که آذربایجان شرقی به قطب قطعه‏سازی کشور تبدیل شد.

 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.