بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

صفر تا ۱۰۰ ثبت نام خودرو فرسوده در قرعه‌کشی خودروسازان

سرپرست ستاد مدیریت حمل‌ ونقل و سوخت مراحل مختلف ثبت‌نام خودرو فرسوده را تشریح کرد و گفت: مالک خودرو فرسوده باید اقرارنامه‌ای را در ۳ نسخه امضا کند.

تین نیوز |

سرپرست ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت مراحل مختلف ثبت نام خودرو فرسوده را تشریح کرد و گفت: مالک خودرو فرسوده باید اقرارنامه ای را در ۳ نسخه امضا کند.

به گزارش تین نیوز، علیرضا احمدی سرپرست ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت سازمان راهداری  با اشاره به اجرای مفاد بند ف تبصره 7 بودجه سال 1401، اظهار کرد: بر این اساس 10 درصد از میزان فروش خودرو های تولید داخل به مالکان خودرو های فرسوده تخصیص می یابد.

وی با اشاره به این که مالکان خودروهای فرسوده پس از برنده شدن در قرعه کشی خودرو باید منتظر دریافت پیامک برای مراجعه به مرکز اسقاط خودرو باشند، افزود: در مرحله بعدی مالک خودرو فرسوده باید به مرکز اسقاط انتخاب شده مراجعه و درخواست مربوطه را ارائه کند.

وی تصریح کرد: در مرحله بعد نیز پذیرش خودرو برای اسقاط انجام شده و مالک خودرو فرسوده بایستی متن اقرارنامه پیوست را قبل از اسقاط خودرو امضا کند.

 

رپرست ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت بیان کرد: پس از امضا، اقرارنامه باید توسط مدیر مرکز اسقاط مهر و امضا شده و ثبت دبیرخانه شود. 2 نسخه از این اقرارنامه تحویل مالک خودرو شده و یک نسخه نیز در مرکز اسقاط می ماند. در مرحله بعدی باید تصویر اقرارنامه در سامانه نوسازین بارگذاری شود.

احمدی یادآور شد: در مرحله بعدی ثبت پذیرش خودرو به عنوان حق العمل کار در صفحه شرکت خودروساز انجام می شود. در ادامه نیز مراحل قانونی اسقاط خودرو و بارگذاری اطلاعات خودروهای اسقاط شده تایید شده از سوی ناجا در سامانه نوسازین انجام خواهد شد. در مرحله بعدی تأییدیه اسقاط خودرو فرسوده ممهور به مهر مرکز اسقاط و فرم اقرارنامه و سایر مدارک و مستندات مورد درخواست تولیدکننده خودرو ارائه می شود.

وی اضافه کرد: در نهایت نیز فرآیند قانونی واگذاری خودرو جدید وفق بخشنامه های خودروساز انجام می شود.

به گزارش تسنیم، احمدی اواخر ماه گذشته با اشاره به اختصاص سهمیه 20درصدی فروش تولید خودروسازان داخلی به مالکان خودروهای فرسوده ، گفته بود: معیار فرسوده بودن یک خودرو بر اساس آیین نامه خارج کردن خودروهای فرسوده و قانون هوای پاک مرز سن فرسودگی است.

وی توضیح داد: این سن برای خودروهای مختلف، متفاوت است. مطابق ماده 2 آیین نامه ماده 8 قانون هوای پاک سن فرسودگی برای خودروهای شخصی (سواری و سواری کار) 15 سال است.

وی ادامه داد: سن فرسودگی برای خودروهای عمومی بنزینی و دوگانه سوز 8 سال، خودروهای عمومی پایه گازسوز 10 سال، خودروهای عمومی برقی 14 سال، وانت پایه گازسوز 14 سال، بنزینی دوگانه سوز دیزلی 13 سال، اتوبوس درون شهری دیزلی 8 سال، اتوبوس پایه گازسوز 10 سال، اتوبوس درون شهری برقی (بازسازی شده) 20 سال، مینی بوس و میدل باس درون شهری و برون شهری دیزلی 8 سال و پایه گاز 10 سال و برای برقی بازسازی شده 20 سال در نظر گرفته شده است.

سرپرست ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اضافه کرد: سن فرسودگی اتوبوس برون شهری 10 سال، کشنده، کامیون و کامیونت 16 سال، موتورسیکلت بنزینی کابراتوری 5 سال، انژکتوری 6 سال و موتورسیکلت برقی 12 سال است. برای سواری های دولتی سن فرسودگی 13 سال است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری تسنیم
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.