بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

اندیمشک مرکز اتصال ریلی ایران و کشورهای خارجی می‌شود

با توجه به ظرفیت‌های ارتباطی اندیمشک این شهرستان، مرکز اتصال ریلی ایران و کشورهای خارجی می‌شود.

اندیمشک مرکز اتصال ریلی ایران و کشورهای خارجی می‌شود
تین نیوز |

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به ظرفیت‌های ارتباطی اندیمشک این شهرستان، مرکز اتصال ریلی ایران و کشورهای خارجی می‌شود.

به گزارش تین‌نیوز،  فریدون حسنوند در نشست بررسی و تکمیل طرح‌های عمرانی اداره کل راه آهن زاگرس، اظهار داشت: مسئولان استانی و کشور با احداث بندر خشک شهرستان اندیمشک موافقت کرده و این طرح می‌تواند زمینه تحول اقتصادی استان خوزستان و منطقه غرب کشور را فراهم کند.

وی با اشاره به دسترسی و نقش شهرستان ارتباطی شهرستان اندیمشک، گفت: شهرستان اندیمشک، بین استان‌های ایلام و لرستان و خوزستان قرار داشته و با مرکز کشور نیز فاصله مناسبی دارد و هم چنین در مجاورت مرزهای بین المللی و بنادر ما قرار گرفته است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همین مقوله، لزوم توجه به اجرای طرح‌های راه آهن و تبدیل اندیمشک به مرکز ارتباطی ریلی کشور را بیش از گذشته مطرح می‌کند و با استفاده از ظرفیت‌های موجود این شهرستان می‌توان توان و امکانات حمل بار استان خوزستان را بیش از گذشته تقویت کرد.

وی با اشاره به میزان حمل و انتقال بار از طریق راه آهن در استان خوزستان، افزود: اجرای طرح بندر خشک اندیمشک، یکی از طرح‌های مهم راه آهن کشور در زمیته توسعه خدمات ریلی است و احداث آن، دارای توجیهات قوی اقتصادی و یک نیاز و ضرورت مهم برای توسعه کشور است.

حسنوند با بیان این که اجرای بندر خشک اندیمشک ظرفیت بارگیری و انتقال وجابه جایی کالا را در شهرستان و استان خوزستان تقویت می‌کند، ادامه داد: طبق پیگیری‌های صورت گرفته با اجرای طرح بندر خشک اندیمشک، بیش از ۲ هزارفرصت شغلی در شهرستان ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به این که ۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان اندیمشک برای اجرای طرح بندر خشک اختصاص یافته است، بیان کرد: سرمایه گذار این طرح اعتباری بالغ بریک هزار میلیارد ریال را برای اجرای طرح بندر خشک اندیمشک در نظر گرفته و سرمایه گذار،  آماده حضور و آغاز فعالیت خود  در شهرستان است و پیش بینی می‌شود به زودی عملیات اجرایی این طرح در شهرستان آغاز شود.

به گزارش تسنیم، نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان این که با توجه به قدمت اداره کل راه آهن زاگرس و حضور تاریخی ریل در شهرستان اندیمشک، عنوان کرد: اندیمشک دانشگاه راه آهن کشور بوده و این شهرستان به گواه تاریخ، مرکز تحول بسیاری از خدمات راه آهن کشور در طول سال‌های اخیر است.

وی گفت: به همین جهت و با توجه به نقش محوری و جغرافیایی شهرستان سرعت در  بهره برداری و اجرای طرح‌های دو خطه کردن راه آهن اندیمشک- درود، اندیمشک – اهواز و احداث راه آهن اندیمشک – ایلام – کرمانشاه- کردستان باید جدی گرفته شود تا خدمات حوزه ریلی کشور  بیش از گذشته تقویت گردد.

 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.