بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

صدور روزانه بیش از ۶ هزارو ۵۰۰ بارنامه الکترونیک در خوزستان

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت: به طور متوسط روزانه ۶ هزارو ۶۰۰ بارنامه الکترونیکی در استان صادر می شود.

صدور روزانه بیش از ۶ هزارو ۵۰۰ بارنامه الکترونیک در خوزستان
تین نیوز |

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت: به طور متوسط روزانه ۶ هزارو ۶۰۰ بارنامه الکترونیکی در استان صادر می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، فواد غزیعلی اظهار کرد: گام دوم طرح صدور بارنامه الکترونیکی و حذف قطعی کاغذ بارنامه برای جابجایی کالا از نیمه دوم مرداد ماه سال جاری با برقراری سامانه اعتبار سنجی راننده آغاز شده است.

غزیعلی با اشاره به توضیح نحوه صدور بارنامه الکترونیکی تصریح کرد: در فرایند صدور بارنامه الکترونیکی و یا ابطال بارنامه، رمز یک بار مصرف برای راننده ارسال می شود، که صدور و ابطال بدون راستی آزمایی و صحت سنجی اطلاعات بارنامه و احراز هویت راننده امکان پذیر نخواهد بود و پس از صدور بارنامه پیامک حاوی پیوند الکترونیک بارنامه نیز برای راننده ارسال می شود.

وی با بیان اینکه گام نخست اجرای صدور بارنامه الکترونیک از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شد افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون به طور متوسط روزانه ۶ هزارو ۶۰۰ بارنامه الکترونیکی در استان صادر می شود که این امر علاوه بر رضایت رانندگان، موجب رضایتمندی سایر ذی نفعان بارنامه از جمله صاحبان کالا، شرکت های بیمه، سازمان امور مالیاتی و … را در پی داشته است.

غزیعلی با بیان اینکه رانندگان جاده ای می توانند با ورود به سامانه استعلام، بارنامه خود مشاهده کنند ادامه داد: رصد بار و کالا توسط صاحب بار، بهبود استانداردهای حمل بار، جلوگیری از ضرر و زیان رانندگان، صرفه جویی در زمان و سوخت، بهبود امکان کنترل توسط دستگاه های نظارتی، افزایش کنترل های سلامت محور، افزایش سرعت و دقت در حمل بار و سالم تر رسیدن بار به مقصد، عدم وجود خطای انسانی در صدور بارنامه و جلوگیری از جعل و دستکاری بارنامه، شفافیت اطلاعات مالی بارنامه، جلوگیری از سوء استفاده از بارنامه و مبارزه با قاچاق کالا در راستای رشد تولیدات داخلی، از جمله مزایای صدور بارنامه الکترونیک است.

وی خاطرنشان کرد: بارنامه الکترونیکی شامل موارد اطلاعات مربوط به فرستنده وگیرنده کالا، وزن کالا، بیمه، قیمت کالا، تعداد کالا، هزینه های مندرج در بارنامه، سلامت محصول، نوع بسته بندی کالا، آدرس دقیق محل بارگیری و تخلیه بار به همراه تاریخ، فاکتور های مرتبط با محصول و اطلاعات مرتبط با حمل کننده است.

به گزارش ایرنا، خوزستان ۱۸ هزارو ۵۵۸ کیلومتر راه دارد که ۱۲ هزار و ۴۲۲ کیلومتر آن راه روستایی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.