بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

16 شناور صید ماهی چابهار و کنارک با روش قلاب به دریا رفتند

16 شناور صید ماهی چابهار و کنارک با روش قلاب به دریا رفتند.

 16 شناور صید ماهی چابهار و کنارک با روش قلاب به دریا رفتند
تین نیوز |

قائم مقام و معاون صید و بنادر ماهیگری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: 16 شناور صید ماهی به روش قلاب(لانگ لاین) شهرستانهای چابهار و کنارک به دریا رفتند.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از ایرنا، مهرداد میرزایی اظهار داشت: صید لانگ لاین از روش های مورد حمایت و تاکید سازمان شیلات ایران بوده که این روش خوشبختانه در سالهای اخیر با استقبال بسیار خوب صیادان مواجه شده است.

وی بیان کرد: با پیگیری ها، همکاری و مساعدت مسئولان سازمان شیلات ٢٠ مجوز شناور لانگ لاین به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت که فرآیند واگذاری این مجوزها با محوریت اتحادیه تعاونی ها آذر ماه سالجاری انجام شد.

معاون صید و بنادر ماهیگری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از 20 شناور لانگ لاین ساخته شده هم اینک 16 فروند آن برای انجام صید به دریا رفته اند و چهار فروند دیگر نیز در حال انجام امورات اداری و آماده شدن برای دریاروی هستند.

وی ادامه داد: انواع ماهی و تن ماهیانی که با این روش صید می شوند از کیفیت بالاتری نسبت به روش های سنتی و گوشگیر برخوردارند.

میرزایی بیان کرد: صید با قلاب از سیاست ها و روش های مورد حمایت و استقبال سازمان شیلات ایران است که در این روش صید ماهی به صورت انتخابی انجام و پس از خون گیری و سردسازی در شناور با بالاترین کیفیت به ساحل انتقال داده می شوند.

وی ادامه داد: در نشست های متعدد هماهنگی و بررسی از آخرین وضعیت شناورهای صید لانگ لاین انجام و با همفکری نسبت به ارتقا و توسعه این روش صید تاکید فراوانی شده است.

قائم مقام اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: با بازگشت این شناورها از دریا از تعدادی فعالان، مروجان و مالکان این شناورها در مراسمی با حضور مسئولان استانی و سازمان شیلات تجلیل می شود تا بتوانیم کیفیت صید و حفظ ذخایر توسط این روش را بهتر برای صیادان و مردم معرفی کنیم.

وی بیان کرد: ماهی صید شده با این روش انتخابی بوده و دارای کیفیت بالایی است و باید 10 تا 20 برابر تعداد مجوزهای صادر شده فعلی مجوز صادر شود.

میرزایی ادامه داد: این ٢٠ شناور با اعتباری بالغ بر ٣٢٠ میلیارد ریال توسط متقاضیان بدون استفاده از تسهیلات دولتی ساخته شده اند که حدود 250 نفر بصورت مستقیم و ٢ برابر این آمار اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است.

وی افزود: با توجه به نو بودن روش صید لانگ لاین باید بصورت دوره های آموزشی ترویجی بیش از پیش برنامه ریزی کرد.

قائم مقام اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان ادامه داد: اقدامات لازم برای تهیه ادوات و تجهیزات مکانیزه لانگ لاین باید تامین شود و درخواست اختصاص اعتبار برای توسعه این روش صید یکی دیگر از موارد مورد تقاضای صیادان است.

وی از تمامی کارخانجات فرآوری، سرمایه گذاران بخش خصوصی، سایر افراد و شرکت هایی که تمایل به خرید و عمل آوری این گونه از ماهیان دارند، خواست که برای سرمایه گذاری در این بخش به معاونت صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.