بازدید سایت : ۴۷۴۵۳

رقم قرارداد کشتی‌سازی صدرا با کشتیرانی خزر اعلام شد

مدیرعامل کشتیرانی خزر از امضای قرارداد ۸.۱ میلیون یورویی ساخت کشتی ۳۵۰۰ تنی چند منظوره برای این شرکت خبر داد.

رقم قرارداد کشتی‌سازی صدرا با کشتیرانی خزر اعلام شد
تین نیوز |

 کاپیتان داوود تفتی مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر از امضای قرارداد ساخت کشتی ۳۵۰۰ تنی چند منظوره از سوی شرکت کشتی سازی داخلی (شرکت پژوهش نفت صدرا ساحل) برای یکی از شرکت‌های کشتیرانی تابعه شرکت کشتیرانی دریای خزر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بر اساس آنچه کشتیرانی خزر در سامانه کدال اعلام کرده، رقم این قرارداد ۸.۱ میلیون یورو به اضافه ۶۹ میلیارد تومان و زمان آغاز پروژه نیز از ۱۰ اردیبهشت امسال اعلام شده است.

گفتنی است کشتیرانی دریای خزر از شرکت‌های تابعه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است که به طور تخصصی به حمل کالا در دریای خزر اقدام می‌کند.

 

رقم قرارداد کشتی‌سازی صدرا با کشتیرانی خزر اعلام شد

 

در ماه‌های اخیر و پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم که افزایش تعامل با کشورهای منطقه، همسایگان، اعضای اکو، پیمان شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را در دستور کار قرار داد، میزان تعاملات دریایی ایران با کشورهای حاشیه خزر رشد چشمگیری داشته است.

به گفته برخی کارشناسان صنعت حمل و نقل، در شرایط فعلی که حلقه مفقوده خط آهن رشت-آستارا احداث نشده و برخی مشکلات حمل و نقل زمینی برای کامیون‌های ایرانی پس از جنگ سال ۲۰۲۰ قره باغ ایجاد شد، حمل و نقل دریایی از خزر می‌تواند اقتصادی‌ترین شرایط برای صادرات، واردات و ترانزیت را دارا باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    اقتصاد خزر باید به صورت عمده برای کشورهای حاشیه آن شکل بگیرد !!! یک دریاچه که 5 کشور با ویژگی های جغرافیایی منحصر به فرد و بازار بزرگ دارد که می توان به جای تجارت کردن با پایتخت های آنها !! به بنادرشان در دریای خزر به صورت مراکز متمرکز تجارتی مراجعه کرد !!! چه در بحث ترانزیت و چه خرید و فروش کالا !!! بنادر دریای خزر می توانند دروازه کشورهایشان در زمینه تجارت بین الملل با همسایگان باشند !!!! مساله ای که امروز شکل نگرفته است و باید روی شکل گیری و گسترش آن متمرکز شد !!!