مجوز جذب دانشجوی ارشد برای پردیس بندرعباس دانشگاه امیرکبیر صادر شد
رییس پردیس بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مجوز تاسیس و جذب دانشجو در ۲ رشته کارشناسی ارشد شامل رشته مهندسی سواحل بنادر و سازه های دریای و رشته مهندسی HSE (بهداشت، ایمنی و سلامت) به این پردیس داده شد.
رییس پردیس بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مجوز تاسیس و جذب دانشجو در ۲ رشته کارشناسی ارشد شامل رشته مهندسی سواحل بنادر و سازه های دریای و رشته مهندسی HSE (بهداشت، ایمنی و سلامت) به این پردیس داده شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محمد امین فیض چکاب افزود: اکنون داوطلبان علاقه مند برای تحصیل در این رشته ها می توانند براساس اطلاعات دفترچه انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد این رشته ها انتخاب کنند.
وی ادامه داد: این پردیس اکنون دارای ۱۵۰ دانشجوی فعال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بوده که امید می رود در سال جدید تحصیلی به ۲۳۰ تا ۲۴۰ دانشجو برسد.
رییس پردیس بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: دانشجویان فعال این پردیس در رشته مقطع کارشناسی شامل مهندسی دریا و مقطع ارشد هم شامل ساخت در صنایع دریایی و رشته مهندسی مواد گرایش خوردگی و حفاظت از مواد مشغول به تحصیل هستند.
فیضی چکاب در اسفند ماه ۱۴۰۰ در خصوص شناسایی، بازتعریف و ارائه رشته ها و گرایش های دریاساحلی در پردیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بندرعباس گفته بود: پردیس جامع دریاساحلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بندرعباس مجموعه ایست که از سال ۱۳۶۵ بعنوان نخستین مرکز آموزش عالی در هرمزگان و نخستین مجموعه آموزش عالی در رشته های مهندسی کشتی سازی ، بر مبنای نیاز مبرم کشور به نیروهای متخصص در صنایع دریایی با عنوان دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع دریایی بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر شروع به فعالیت کرد.
وی ادامه داد: این مجموعه آموزش عالی امروز هم بر اساس نیاز روزافزون کشور به فعالیت های آموزشی و پژوهشی در حوزه های مختلف دریاساحلی، در حال ارتقا به یک پردیس جامع دریاساحلی است و در تلاش است با ایجاد یک رویکرد دانشگاهی، پاسخگوی نیازهای کشور در همه گرایش های مرتبط با دریا و سواحل، با پشتیبانی استادان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه های همکار داخلی و خارجی باشد.
رییس پردیس بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خرداد سال گذشته اعلام کرد: این پردیس به دانشگاه اعلام کرده ۵۰ رصد پذیرش دانشجو در مهرماه آینده از بین نیروهای بومی باشد که برای قطعیت این موضوع باید منتظر نظر نهایی وزارت علوم ماند.