بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

تصویب حمایت مالی از چهار مجموعه هواپیماساز کشور

تصویب حمایت مالی از چهار مجموعه هواپیماساز کشور
|

تین نیوز | دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه هوانوردی عمومی 50 شرکت دانش بنیان را فعال می‌کند، گفت: در حال حاضر کمتر از 10 شرکت دانش بنیان درگیر صنایع هوایی هستند.
 
دکتر منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی در تشریح اهمیت توجه به بخش هوانوردی عمومی اظهار کرد: در ساخت هواپیما از وجود مجموعه‌های مختلف بهره گرفته می‌شود که هر کدام از این مجموعه ها یکسری قطعات اصلی و لوازم جانبی نیاز دارند. از این رو اگر تیراژ ساخت این قطعات در کشور بالا برود، می‌توان گفت حداقل 50 شرکت دانش بنیان را می توان در این زمینه فعال کرد.
 
وی به وجه تمایز صنعت هوایی کشور در تهیه و تولید قطعات هواپیمایی اشاره کرد و افزود: نیروی کاری بسیار ارزان قیمت، مراکز طراحی توانمند و ارزان قیمت، مراکز R&D و مراکز ساخت با سطح رقابت بالا از جمله این وجه تمایز است.
 
به گفته منطقی، تنها نقطه ضعف رقابتی ما در صنعت هوایی کشور، نبود مواد اولیه است که به دلیل وضعیت تحریم ها گران در می آید و این هزینه سنگین را می‌توان با نیروی انسانی ارزان جبران کرد.
 
وی تصریح کرد: هم اکنون در هواپیماهای ساخت کشور اعم از کوچک یا بزرگ همه فناوری های روز دنیا بکار گرفته می شود که از جمله آن می توان به مواد جدید بسیار سبک با استحکام بالا اشاره کرد.
 
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی از بهره گیری موتورهایی در هواپیما که با حداقل سوخت می تواند بیشترین مسافت را طی کند، خبر داد و افزود: امروزه سیستم اویونیک مدرن که بتواند دیتای بیشتر به خلبان بدهد نیز در هواپیماهای کشور نصب می شود.
 
اعطای وام قرض الحسنه به مجموعه سازان هوایی کشور
وی هوانوردی عمومی را دارای سه ویژگی دانست و گفت: در این نوع هوانوردی عموم مردم می توانند خلبان شوند و چون پرواز در آسمان از هیجان انگیزترین ورزش‌ها به شمار می رود جاذبه آن برای جوانان بیشتر است.
 
منطقی خاطرنشان کرد: هوانوردی عمومی می تواند انجام بسیاری از کارها را برای انسانها آسان کند به این معنا که شما یک وسیله پرنده دارید که می توانید با آن پرواز کنید، از این رو قابلیت مانور شما بالا می رود. فرض کنید بسیاری از افرادی که در شهرک های صنعتی کوچک مشغول به کار هستند بتوانند با تعبیه یک فرودگاه در کنار این شهرک ها امکان رفت و آمد هوایی و ارائه خدمات داشته باشند آن وقت تحول بزرگی در صنعت رخ می دهد.
 
وی صنعتی بودن را از دیگر ویژگی‌های هوانوردی عمومی برشمرد و گفت: در حال حاضر کمتر از 10 شرکت دانش بنیان درگیر صنایع هوایی هستند این در حالی است که با هدایت شرکتهای دانش بنیان می توان این صنعت را توسعه داد.
 
همراهی چهار هواپیماساز کشور برای تولید محصولات هوایی
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تصویب طرحی با حمایت معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: در این طرح مصوب شده است که چهار مجموعه هواپیماساز کشور با کمک هم به تولید محصولات هوایی بپردازند و مورد حمایت قرار گیرند.
 
منطقی یادآور شد: این مجموعه سازان مورد دو نوع حمایت قرار می‌گیرند. اول اینکه فروند اول بلاعوض به آنها داده می‌شود که به عنوان نمونه کار برای آنها باشد و بتوانند تست را انجام دهند و در مرحله دوم برای 25 فروند جدید در صورت وجود خریدار وام قرض الحسنه اعطا می‌شود.
 
به گفته وی هم اکنون 15 نقطه آموزش هوایی در کشور ایجاد شده است و تا آخر سال هم هفت مرکز دیگر ایجاد می‌شود و تا پایان سال 94 این تعداد به 30 نقطه می‌رسد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.