بازدید سایت : ۵۶۱۴۷

ساوه به بندر خشک تبدیل می‌شود

ساوه به بندر خشک تبدیل می‌شود
|

تین نیوز | در مراسم جشن روز جهانی گمرک که در منطقه ویژه اقتصادی کاوه شهرستان ساوه برگزار شد، تبدیل شدن ساوه به بندر خشک مورد تاکید قرار گرفت.
 
محمد بهاروند در افزود: در شرایطی که کشور با تحریم و تهدیدات خارجی روبروست و با توجه به کاهش قیمت نفت، نقش گمرک بیش از پیش پررنگ شده است.
 
فرماندار ساوه صنعتی بودن، شناخته شدن به عنوان منطقه ویژه اقتصادی، نزدیکی به پایتخت، نزدیکی به دو آزادراه مهم کشور و نزدیکی به راه آهن و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) را زمینه ارتقاء و توسعه فعالیت گمرک ساوه دانست.
 
وی با بیان اینکه گمرک ساوه به یکی از مهمترین گمرکات کشور تبدیل خواهد شد، گفت: منطقه ویژه اقتصادی در ارتقاء و پیشتیبانی گمرک نقش بسزایی دارد.
 
بهاروند با بیان اینکه باید زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مورد نیاز در این حوزه فراهم شود، اضافه کرد: توسعه گمرک باعث تکامل و پویایی تولید و صنعت و در نهایت پیشرفت شهرستان می‌شود.
 
رئیس گمرک ساوه نیز در این مراسم با بیان اینکه حجم تجارت در آینده نزدیک در این گمرک افزایش می‌یابد، افزود: با راه‌اندازی سامانه الکترونیک و اظهارنامه از راه دور کارهای گمرکی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
 
حسین شریفی با بیان اینکه گمرک ایران در جهان به سطح 70 رسیده است، افزود: این جایگاه بسیار عالی بوده و با راه‌اندازی کامل گمرک ساوه این جایگاه ارتقاء پیدا می‌کند.
 
وی از استقرار میز خدمت سازمان‌های مرتبط با گمرک همچون استاندارد، بهداشت و پایانه‌ها در این گمرک خبر داد و افزود: در این گمرک یک پنجره واحد برای تسریع در صادرات، واردات و ترخیص کالاها مستقر می‌شود.
 
شریفی با بیان اینکه ساوه در آینده به بندر خشک تبدیل می‌شود، افزود: مجوز ترخیص کامیون و صدور موقت کالا اخذ شده است و در این بندر خشک محموله‌های باری پلمب شده گمرکی نشده که از طریق مرز به کشور وارد می‌شوند تخلیه و عملیات ترخیص آنها اجرا می‌شود.
 
وی خاطرنشان کرد: با فعالیت منطقه ویژه اقتصادی در این شهرستان نیازی به مراجعه تولیدکنندگان به سایر گمرکات کشور نیست و گمرک ساوه پیگیر امورات گمرکی و نیز موضوع ارسال از راه دور محموله‌ها خواهد بود.
 
عملیات اجرایی فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی کاوه از سال 90 آغاز شده و پس از بهره‌برداری، کار واگذاری زمین برای سرمایه‌گذاران انجام گرفته است.
 
در این جشن فرماندار، مدیر اجرایی شهر صنعتی کاوه، رئیس و کارکنان گمرک با بریدن کیک این روز را گرامی داشتند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.