بازدید سایت : ۶۲۷۴۳

رانندگان ماشین‌ های سنگین از کمترین حمایت برخوردارند

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کامیون داران کاشمر گفت: رانندگی کامیون و ماشین های سنگین به عنوان یکی از مشاغل سخت و پرچالش در کشور شناخته می شود، اما آنها از کمترین حمایت برخوردارند.

رانندگان ماشین‌ های سنگین از کمترین حمایت برخوردارند
تین نیوز |

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کامیون داران کاشمر گفت: رانندگی کامیون و ماشین های سنگین به عنوان یکی از مشاغل سخت و پرچالش در کشور شناخته می شود، اما آنها از کمترین حمایت برخوردارند.

خبر پربازدید امروز را بخوانید:

قاچاق گازوئیل در جاده ها ؛ بازی با جان مسافران و رانندگان

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مختار خلیلی با اشاره به مشکلات و چالش های این حرفه، اظهار کرد: در شهرستان های کاشمر، خلیل آباد و کوهسرخ حدود ۶۰۰ دستگاه کامیون، کامیونت و انواع تریلی با فعالیت حدود ۸۰۰ نفر راننده مشغول به کار هستند. این تعداد نشان دهنده اهمیت صنعت حمل و نقل در این منطقه است و ضرورت توجه به مشکلات این قشر را دوچندان می کند.

وی گفت: گرچه در دورانی قرار بود کامیون های فرسوده از رده خارج و نوسازی شوند، اما تسهیلاتی که به رانندگان ارائه شد، سود بالایی داشت و برای ماشین داران واقعی قابل تحمل نبود به همین دلیل، کامیون های وارداتی توسط دلالان خریداری شد و حق به حق دار نرسید.

وی همچنین به افزایش تعداد خودروهای جدید باربری در کنار کامیون های فرسوده اشاره کرد و افزود: با این وضعیت، فاصله بین عرضه و تقاضا افزایش یافته است. تعرفه ای که برای رانندگان در ابتدای سال تعیین شده، هیچ راننده ای بر اساس آن نرخ نامه به حق خود نمی رسد. صاحب بار معمولاً کرایه را پرداخت نمی کند و در نتیجه، بار کم و ماشین زیاد شده است. در این شرایط، صاحب بار با هر مبلغی که دوست دارد، ماشین را روانه می کند و رانندگانی که قسط های سنگین خرید کامیون را دارند، مجبورند به هر مبلغی کار کنند و حق همکاران خود را ضایع می کنند.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کامیون داران کاشمر به مشکلات سلامتی رانندگان نیز اشاره کرد و گفت: متأسفانه کار ما را تفریحی اعلام کرده اند در صورتی که این سخت ترین شغل است. بعد از مدتی، حتی به دوران بازنشستگی نمی رسیم، زیرا بیماری های قلبی، دیسک کمر، آرتروز ناشی از رانندگی طولانی مدت و استرس های ناشی از آن، ما را آزار می دهد.

وی با انتقاد از اینکه کامیون داران از لیست مشاغل سخت خارج شده اند، افزود: متأسفانه در راستای همین امر، اکنون کمک دولت از بیمه تأمین اجتماعی ما حذف شده و رانندگان جدید باید حق بیمه ای بیش از ۳ میلیون تومان در ماه پرداخت کنند. قراردادهای بیمه تکمیلی رانندگان نیز تعهدات مناسبی ندارد و گرچه هزینه پرداخت می کنیم، اما شاهد پوشش های خوب بیمه ای نیستیم.

خلیلی همچنین به مشکلات سوخت و تأمین قطعات یدکی اشاره کرد و گفت: اختصاص سهمیه سوخت برای کامیون ها بر اساس پیمایش اعلام شده است، اما برخی از ماشین ها براساس پیمایشی که دارند، سوخت دریافت نمی کنند. نوع و مدل ماشین ها در ستاد سوخت مشخص است، اما هنوز مشکلاتی در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: یکی دیگر از دغدغه های رانندگان، قطعات یدکی بی کیفیت در بازار است. گرچه یک نوبت نرخ حمل ونقل در ابتدای سال برای ما تعیین می شود، اما از اول تا آخر سال تورم به گونه ای است که توانایی تأمین هزینه ها را نداریم. برای مثال، لاستیک ابتدای سال جفت ۱۷ میلیون تومان بوده که اکنون به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است و قطعات یدکی نیز روز به روز افزایش قیمت دارند، در حالی که کرایه همان نرخ ابتدایی باقی مانده است.

خلیلی همچنین به مشکلات جاده ها اشاره کرد و گفت: در سال چند نوبت فقط به دلیل خراب بودن جاده ها مجبور به تعویض لاستیک هستیم. با این جاده ها حتی خرید لاستیک ۷۵ میلیون تومانی هم جوابگو نیست تا لااقل ۱۲ ماه برای ما کار کند.

وی گفت: رانندگان کامیون و ماشین های سنگین در شهرستان های کاشمر، خلیل آباد و کوهسرخ با چالش های متعددی روبه رو هستند که نیازمند توجه و حمایت مسئولین است. از مشکلات مالی و بیمه گرفته تا مسائل بهداشتی و کیفیت قطعات یدکی، همه و همه نشان دهنده نیاز به تغییرات اساسی در این صنعت هستند.

خلیلی تاکید کرد: حمایت از این قشر زحمت کش نه تنها به بهبود وضعیت اقتصادی آنها کمک می کند، بلکه می تواند به بهبود کیفیت حمل و نقل در کشور نیز منجر شود. در نهایت، توجه به رانندگان کامیون به عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصاد کشور، ضروری است و باید به آن به طور جدی پرداخته شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • حسن پیری پاسخ

    سلام باربریها دلالان افتادن به جان راننده تقریبا نصف کرایه را به عنوان کمیسیون می گیرند مخصوصا ترابرنت به این موضوع را تشدید کرده چرا براترابرنت هیچ قانونی نمی زارن مثلا کرایه باید طبق تعرفه در ترابرنت اعلام بشه دوما هرکس با تایید هویت بار بذاره

  • علی اکبر اصلانی رخ پاسخ

    جانا که سخن از دل ما میگویی کیه که به این حرفهای شما ورانندگان مظلوم وبی صاحب وزحمت کش بدبخت ارزش قائل بشه اگرماشین سنگین نباشه همه چیز ملکت فلجه زحمت برا رانندست پول برا دلال وباربری وعوامل مخت خور جامعه.

  • ناشناس پاسخ

    ماکه تابه الان هیچ خیری ندیدیم نه بیمه تکمیلی نه ازبانک های کشوریااستان یاشهرستان نه ازهیچ ارکان یاارگان همه اقلام به صورت ازادچندبرابرمیخریم به زندگی خودمان ماندیم وسلام فعلان هیچ کمکی نمی رسدبما

  • ناشناس پاسخ

    سلام کسی که در راه، کسب رزق حلال کشته شود
    شهید محسوب میشود و رزق رانندگان ماشینهای سنگین حلالترین رزق است
    برای درک این موضوع وقتی با سواری برای مسافرت بعداز7ــ8ساعت رانندگی ک به مقصد رسیدید، ببینید چقدر خسته اید، اونم تازه مسافرته و برا خوشی
    اگه بگم رانندگی با پراید⭕راحتتر⭕از بهترین ماشین سنگینه
    بیجا نگفتم
    درود و خسته نباشید بر سنگین سواران و لعنت خدا برکسانی که حق این رانندگان را ضایع میکنند

  • علی پاسخ

    شما را به هرکی میپرستید شغل رانندگی سختی کار براش تعلق بگیره ۲۵سال دارم رانندگی میکنم‌نه چشم دارم نه پا نه کمر آقایان مسئول شما را قسم میدم به اون شیری خوردین..بابا دیگه نفس نیست تاکی ....

  • ناشناس پاسخ

    نرخ کرایه هاخیلی پائینه .

  • ناشناس پاسخ

    ...احمدی نژاد کنن که این شغل راتجاری وتفریحی معرفی کرد بیشترین ضربه به راننده ها دوره ی آقای احمدی بود

  • احمدی پاسخ

    بیچاره رانندگان نه تو جشن هستند و نه توعزا انواع بیماریها دیسک کمر بواسیر کوری چشم پرستاد یبوست بی خوابی با جان بازی کردن و۰۰۰۰۰ می گیرند هر کس خواستی جریمه با اعمال شاغه کنی می کنید راننده واقعا مظلومند به این قشر واقعا کمک کنید

  • ناشناس پاسخ

    بااین توصیف های واقعی آنوقت توقع دارند تلفات رانندگی درجاده هاحل شود

  • محمد سامانی پاسخ

    باسلام خدمت کسانی که خواننده این متن هستند من راننده کامیونم وباید ۳میلیون بیمه پرداخت کنم مگر من برای این کشور کار نمیکنم چرا باید دولت از ما حمایت نکند همین عوامل کمبود باعث می‌شود دیگر جوانان به این مشاغل مرا جعه نکنند وچرخه حمل ونقل دچار کمبود شود خلاصه گفتم.ه کس ادعا دارد این کار تفریحی است یک هفته بغل دست ما شب بیداری کند. قضاوت باشما.ممنون

  • ناشناس پاسخ

    سلام چرا راننده سنوات نداره بن نداره ووووهیچ مزایای نداره بعد از ۳۰سال گرسنگی تشنگی سرما و گرما حقوق بازنشستگی ش از همه اقشار جامعه کمتر

  • ناشناس پاسخ

    سلام واقعا رانندگی شغل سخت وزیان آوره من خودم راننده کامیون هستم نه پا دارم نه چشم دارم کم درد نزدیک به۶۰ سالمه همین خودش باعث خطرات میشه هم برای خودم ودیگران باید جزء مشعاعل سخت قلمداد بشه متشکرم

  • راننده سنگین پاسخ

    ستاره ماشین داری تو ایران سوخت وتمام شده هر که میخواد خونه خراب بشه بیاد سرمایه كذاری کنه ،کدام خدمت به این قشر شده،بیمه تکمیلی رابگو بیشترین پرداخت دریغ از کوچکترین خدمات چرا ،با دزد قرار داد میبندید سازمان حمل و نقل راننده همین پول ها را جمع کنه نیاز نه به بیمه تامین اجتماعی داره نه تکمیلی اونا بهترین رفاه را با پول راننده دارن ولی راننده نه خود ونه خانواده محروم از این خدمات

  • سیدمهدی امامی رانندکامیون پاسخ

    باسلام دوستان من الان حدود۳۰ساله رانندم اما۲۰ساله بیمه دارم خداشاهد۲ماه ازدرددیکس کمرنتوانستم کاربرم کی به درددل مارانندگان میرسد