رونق تولید با بهره مندی از توسعه ریلی در همدان
راه آهن غرب آمادگی کمک به کلیه واحدهای صنعتی، کشاورزی و تولیدی جهت حمل مواد اولیه و محصولات آنها را دارد تا علاوه بر حمل ایمن و سریع، قیمت تمام شده محصولات و در نهایت خدمت رسانی بیشتر به مردم حاصل گردد.
راه آهن غرب آمادگی کمک به کلیه واحدهای صنعتی، کشاورزی و تولیدی جهت حمل مواد اولیه و محصولات آنها را دارد تا علاوه بر حمل ایمن و سریع، قیمت تمام شده محصولات و در نهایت خدمت رسانی بیشتر به مردم حاصل شود.
محموله دو هزار و ۵۰۰ تنی ذرت، به منظور تسهیل در تهیه نهادههای دامی برای واحدهای دام و طیور استان، ایستگاه راه آهن همدان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، این محموله از بندر عباس بارگیری، و به سرعت بین مرغداران استان توزیع شد. با هماهنگی در شرکت راه آهن، در مبادی ورودی و همچنین در محل ایستگاه همدان هیچ مشکل از لحاظ ظرفیت حمل ریلی وجود ندارد و راه آهن غرب آمادگی کمک به کلیه واحدهای صنعتی، کشاورزی و تولیدی جهت حمل مواد اولیه و محصولات آنها را دارد تا علاوه بر حمل ایمن و سریع، قیمت تمام شده پایین محصولات و در نهایت خدمت رسانی بیشتر به مردم حاصل شود.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان گفت: نیاز سالانه استان همدان، به نهادههای دامی ۴۹۵ هزارتن، که ۱۴۰ هزار تن آن ذرت است.
آقای رضوانی جلال با بیان اینکه از این پس، کشاورزان و دامداران استان همدان، دغدغه تامین نهاده و کود را با بهره مندی از توسعه ریلی ندارند، افزود: سالانه ۵ هزار تن ذرت در استان همدان تولید، ومابقی به طور مستمر تهیه و توزیع میشود.
وی گفت: این نخستین محموله ورود ذرت از طریق خطوط راه آهن به استان همدان است و بزودی سویا و جو مورد نیاز این استان هم از بنادر کشور به ایستگاه راه آهن همدان گسیل می شود. در استان همدان ۶۴۰ واحد پرورش طیور و ماکیان وجود دارد و سالانه ۱۲ میلیون قطعه تولید دارند.
اواخر پاییز گذشته هم مقادیر قابل توجهی کود شیمیایی از طریق راه آهن وارد استان همدان شد و به دست کشاورزان رسید.
راه آهن همدان- تهران در ۲۲ اسفند سال ۹۷ در همدان افتتاح شد. ساخت راهآهن همدان- تهران ۱۳ سال طول کشید و هزینهای افزون بر یک هزار میلیارد تومان در بر داشته است.