تلاش برای بازگشایی مسیر ریلی نخجوان
وزیر راه و شهرسازی از تلاش برای بازگشایی مسیر ریلی نخجوان خبر داد و گفت: در این خصوص تفاهم نامهای با روسیه و جمهوری آذربایجان امضا کردهایم.
وزیر راه و شهرسازی از تلاش برای بازگشایی مسیر ریلی نخجوان خبر داد و گفت: در این خصوص تفاهم نامهای با روسیه و جمهوری آذربایجان امضا کردهایم.
به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگار مهر، محمد اسلامی قبل از ظهر امروز سه شنبه در مراسم افتتاح آزادراه تبریز- سهند با اشاره به اینکه این پروژه یکی از مهمترین طرحهای راهسازی استان آذربایجان شرقی بود، گفت: امروز شاهد هستیم که این آزادراه بعداز ۱۳ سال به بهره برداری رسید و گام مهمی برای کاهش ترافیک در استان است.
وی با بیان اینکه این آزادراه ۲۰ کیلومتر طول دارد و نقش مهمی در توسعه شهر جدید سهند خواهد داشت، افزود: آذربایجان شرقی یک منطقه کانونی ترافیکی برای ترانزیت کالا و مسافربری است.
اسلامی با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی نگاه ویژه ای به توسعه پروژههای حمل و نقل این استان دارد، گفت: از اینرو پروژههای زیادی در این استان تا پایان دولت به بهرهبرداری خواهد رسید.
وزیر راه و شهرسازی سپس در خصوص پروژههای حمل و نقل ریلی این استان اشاره کرد و گفت: با تکمیل ایستگاه خاوران در مسیر راه آهن تبریز- میانه شاهد تحول دیگری در حوزه ریلی استان خواهیم بود.
وی از تلاش برای بازگشایی مسیر ریلی نخجوان نیز خبر داد و گفت: راهآهن تبریز یک مسیر برای خط اروپایی و شمال قفقاز است و تلاش میکنیم با همکاری روسیه و آذربایجان، مسیر ریلی نخجوان بازگشایی شود.
آزادراه تبریز- سهند به طول ۲۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۶ هزار میلیارد ریال صبح امروز سهشنبه در مراسمی با حضور وزیر راه و شهرسازی، استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مسئولان استان افتتاح شد.
عرض این آزادراه ۳۶ متر شامل ۳ خط رفت و ۳ خط برگشت بوده و در مسیر آن ۳۱ دستگاه ابنیه فنی و ۸ دستگاه پل بزرگ اجرا شده است.
با بهرهبرداری از این آزادراه، بار ترافیک مسیر تبریز- آذرشهر کاهش یافته و ساکنان شهر ۱۳۰ هزار نفری سهند در مدت زمان کمتری نسبت به مسیر فعلی، مسیر تبریز تا سهند را خواهند پیمود.
این آزادراه به صورت مشارکتی از سوی دولت و بخش خصوصی در ۶ خط رفت و برگشت اجرا شده که ۴۰ درصد از اعتبار آن سهم دولت بوده است.