بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

باید از ظرفیت ریلی برای حمل کالای اساسی بنادر استفاده شود

استاندار خوزستان با اشاره به بالا بودن هزینه حمل و نقل کالا و هزینه تمام شده کالا برای مصرف کننده، گفت: باید از ظرفیت ریلی در بنادر برای حمل کالای اساسی استفاده شود.

باید از ظرفیت ریلی برای حمل کالای اساسی بنادر استفاده شود
تین نیوز |

صادق خلیلیان در جلسه بررسی فرآیند ترخیص کالاهای اساسی از بندر امام که امروز ۲۳ مهرماه با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور در بندر امام برگزار شد، اظهار کرد: در بندرامام طرح های توسعه ای وجود دارد که اجرای آن ها کند پیش می رود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، وی افزود: اگر اجرای طرح های توسعه ای در بندرامام تسریع شود، به کار حمل کالا و واردات و صادرات کالا کمک خواهد شد.

استاندار خوزستان گفت: تمرکز ما بر واردات و چگونگی ترخیص کالا است، در حالی که یکی از اهداف بنادر توسعه صادرات است.

وی عنوان کرد: باید از ظرفیت ریلی در بنادر برای حمل کالای اساسی استفاده شود زیرا معمولا حمل کالا به صورت ریلی و با کشتی ارزان ترین راه است اما اکنون با حمل کالا از طریق کامیون، گران ترین روش را انتخاب کرده ایم.

خلیلیان افزود: این مساله باعث شده است، هزینه حمل و نقل کالا و همچنین هزینه تمام شده کالا برای مصرف کننده بالا برود.

وی عنوان کرد: علی رغم این که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالای اساسی در نظر گرفته شده است اما کالا گران به دست مردم می رسد.

استاندار خوزستان گفت: همچنین توزیع کالای اساسی در کشور توزیع مناسبی نیست و در شبکه توزیع نیز اشکالاتی وجود دارد که باید اصلاح شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سعید پاسخ

    اگه شما که استاندارهستی ندونی چرا علی رغم اختصاص ارز ۴ تومانی به واردات کالای اساسی ، کالا گران به دست مردم می رسد، کی باید بدونه؟ جسارتا به عقل ناقص بنده میرسه که همکاران خودتون در دولت و بانک مرکزی دستشون کجه. حداقل این یه دفعه نمیتونید تقصیر رو گردن وارد کننده و صادر کننده و بخش خصوصی بندازید.
    اون کسی که میدونه توزیع ارز ،زیر قیمت بازار باعث نشط رانت میشه و این همه کثافت کاری رو میبینه اما همچنان بر توزیع ارز 4 تومنی اصرار میکنه آیا شریک دزد و رفیق قافله نیست؟