بازدید سایت : ۷۹۱۸۴

◄ بندر شهید رجایی؛ پیشتاز در ایجاد هاب لجستیک

ﺗﺎﻣﯿﻦ زیرساخت‌های ﻻزم ﺑﺮای ارﺗﻘﺎی ﺟﺎﯾﮕﺎه ﮐﺸﻮر در ﻣﺒﺎدﻻت ﺟﻬﺎﻧﯽ و ﺗﺒﺪﯾﻞ اﯾﺮان (به‌ویژه بندر شهید رجایی)ﺑﻪ ﯾﮑﯽ از ﻫﺎبﻫﺎی ﻟﺠﺴﺘﯿﮑﯽ در ﺳﻄﺢ بین‌الملل ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺿﺮورت ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﺮاﮐﺰ ﻟﺠﺴﺘﯿﮑﯽ در ﮐﺸﻮر ﻣﻄﺮح است که در سال جاری مورد توجه بیشتری قرار خواهد گرفت.

بندر شهید رجایی؛ پیشتاز در ایجاد هاب لجستیک
تین نیوز |

مدیرکل مناطق ویژه بندری و سرمایه‌گذاری سازمان بنادر و دریانوردی بر ضرورت توسعه مجتمع‌های گردشگری، تولیدی و تبدیلی تاکید کرد. 

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، حسین صادقی نژاد  گفت: ﺗﺎﻣﯿﻦ زیرساخت‌های ﻻزم ﺑﺮای ارﺗﻘﺎی ﺟﺎﯾﮕﺎه ﮐﺸﻮر در ﻣﺒﺎدﻻت ﺟﻬﺎﻧﯽ و ﺗﺒﺪﯾﻞ اﯾﺮان (به‌ویژه بندر شهید رجایی)ﺑﻪ ﯾﮑﯽ از ﻫﺎبﻫﺎی ﻟﺠﺴﺘﯿﮑﯽ در ﺳﻄﺢ بین‌الملل ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺿﺮورت ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﺮاﮐﺰ ﻟﺠﺴﺘﯿﮑﯽ در ﮐﺸﻮر ﻣﻄﺮح است که در سال جاری مورد توجه بیشتری قرار خواهد گرفت.

وی افزود: ﺑﺮﺧﻮرداری از پتانسیل‌های وﯾﮋه ﺑﻪ ﻟﺤﺎظ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ، ﺷﺮاﯾﻂ اﻗﺘﺼﺎدی و اﻣﮑﺎﻧﺎت و تأسیسات زﯾﺮﺑﻨﺎﯾﯽ و توجه و تمرکز بیش از پیش به موضوع افزایش بهره‌وری با استفاده از پتانسیل‌های موجود، بستر لازم را ﺑﺮای ﺷﮑﻞﮔﯿﺮی ﻣﺮاﮐﺰ ﻟﺠﺴﺘﯿﮑﯽ ﻓﺮاﻫﻢ می‌سازد.

 صادقی نژاد اظهار کرد: کشور ایران باوجود ﺷﺒﮑﻪ ﮔﺴﺘﺮده حمل‌ونقل جاده‌ای و رﯾﻠﯽ ﺑﺎ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻻ  (وﺟﻮد ﺗﺴﻬﯿﻼت ﮔﺴﺘﺮده ﺗﺮاﻧﺰﯾﺘﯽ از ﻃﺮﯾﻖ اﯾﺮان)، ﺑﻬﺮه‌ﻣﻨﺪی از ﻣﻨﺎﺑﻊ و ثروت‌های ﻣﻠﯽ ﺑﺮای ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺗﺠﺎرت ﺑﻪ ﺳﺒﺐ اﺳﺘﻘﺮار در ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋیک ﺧﻠﯿﺞﻓﺎرس و دریای عمان و ﺑﺮﺧﻮرداری از ﺟﺎﯾﮕﺎه وﯾﮋه در ﮐﺮﯾﺪور ﺷﻤﺎل–ﺟﻨﻮب، ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺑﻨﺪر ﻣﻤﺘﺎز ﮐﺸﻮر و دروازه ﺻﺎدرات و واردات ﮐﺸﻮر اﯾﻔﺎی ﻧﻘﺶ می‌کند.

وی ادامه داد: وﺟﻮد ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺑﺮای ﺗﻮﺳﻌﻪ فعالیت‌های ﭘﺸﺘﯿﺒﺎن ﺑنادر در ﺟﻬﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺠﻢ ﻣﺒﺎدﻻت و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺿﺮورت رﻗﺎﺑﺖ ﺑﺎ ﮐﺸﻮرﻫﺎی ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ در ﺣﻮزه ﺗﺠﺎرت ﺟﻬﺎﻧﯽ، ﻟﺰوم پیش‌بینی ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻟﺠﺴﺘﯿﮑﯽ در اﯾﻦ ﺣﻮزه را آﺷﮑﺎر می‌سازد.

مدیرکل مناطق ویژه بندری و سرمایه‌گذاری سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: اراﺿﯽ ۲۴۰۰ ﻫﮑﺘﺎری ﻣﺠﺎور ﺑﻨﺪر ﺷﻬﯿﺪ رﺟﺎﯾﯽ، ۴۵۳ هکتاری جزیره نگین بوشهر، ۴۵۰ هکتاری بندر شهید بهشتی چابهار  و اراضی ۶۰۰ هکتاری توسعه‌ای منطقه ویژه بندر امام خمینی (ره) ﺑﻪ ﺳﺒﺐ بهره‌گیری از پتانسیل‌های اﻗﺘﺼﺎدی و ﻋﻤﻠﮑﺮدی، ﻓﺮﺻﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ در این مناطق  را ﻓﺮاﻫﻢ می‌سازد.

وی با تاکید بر ظرفیت‌های ﻣﻮﺟﻮد و طرح‌های ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮐﺸﻮری عنوان کرد: ﺑﺮای ﺑﻬﺮهﺑﺮداری ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ از اراﺿﯽ ﻣﺬﮐﻮر در  جهت توسعه حمل‌ونقل چندوجهی با تمرکز بر عملکرد ریلی از طریق بنادر، گسترش مجتمع‌های گردشگری و توریستی و همچنین جذب‌ترانشیم، ترانزیت و فعالیت‌های لجستیکی، ارزش‌افزوده، صنایع تولیدی و تبدیلی بارویکرد صادرات مجدد و افزایش ترافیک بندری و دریایی و  با ایجاد شهرهای ﻟﺠﺴﺘﯿﮑﯽ ضروری است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.